Şimdi Ara

Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak cihazları biraraya getirdik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus zenfone 2 laser serisine gelecek mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsunga yaziklar olsun.

Galaxy s4 gibi bir modeli simdiden yok saymak çok büyük bir hata.

Halen yeni telefonlarla yarışacak nitelikte telefon.

Birdaha elimi Samsunga sürersem en adi serefisz olayim.

Not:Galaxy Note 5 almayi planlayan biri idim ama bu saatden sonra iphone 6s plus a biriktirmeye baslicam.

• yeni cihaz aldırma kumpanyasi ben samsung u s1 deyken bıraktım.

• Samsungun yeni J seriside almalı güncellemeyi.. En azından J7 sonuna kadar hakeden bir cihaz. Üstelik yeni çıktı. Yeni cihazını daha en başından güncellemesiz bırakacak değillerdir herhalde..

• Samsung Alpha'yı da ekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

quote:

Orijinalden alıntı: Elektrofx320

quote:

Orijinalden alıntı: paldov

su sony e helal olsun arkadas. adam oyke yada boyle surekli guncelleme veriyor. bi dahami samsung ? tovbe.

Xperia E4g alalı 3 ay oldu şubatta çıktı telefon android 5.0 varken 4.4le çıktı güncelleme alamayacak %80. 5.1 alacaklar listesinde yok telefon bir ay sonra m4 aqua çıktı 5.0 ile çıkış yaptı 5.1 almadan 6 yı alacak. Neresine helal olsun diyeyim ?

Haberde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama giriş-orta seviye telefonlar yok hiç. Ben listede s4 mini ya da s5 mini de görmedim. Ha keşke alsa aslında ama millet tepe modellerine alamıyor burada bariz şekilde Sony en iyilerden güncelleme konusunda.

Moto g yi görmedin mi orda moto g alıyorsa bu motorolanın başarısıdır gsmarenadan baktım moto g 4.4 ile gelmiş 5.1 almış 6yıda alacak. Hangi üst seviye cihaz alamayamacak 6yı ben süreden bahsediyorum şubat ayında çıkmış cihazdan bahsediyorum şubat ayında çıkmış ve 6yı almayacak cihaz hangisi mesela 2 senenin 3 senenin önceki cihazlarından bahsediyorsanır bu konuda sony iyidir ama z serisinde iyidir

• Gm 4 g se bekliyorum

• insanlar yeni versiyonun aslında getirisinden çok götürüsü olduğunu bir gün anlayacaklar, ancak çok geç olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Hak ediyor hak etmiyor muhabbetine mi giriyorsunuz hala? Windows 10 dahi 1 GHz hızında işlemci 64 bit için 2 GB RAM ve 800x600 ekran çözünürlüğü istiyor minimum. İşler PCdeki gibi olsa emin olun tüm Android cihazlar Android 6.0ı alırlardı.

tabletim 1gb ramli ama windows 10 yağ gibi çalışıyor.

• HTC için verilen modeller için nasıl iddia diye yazılıyor anlamadım

Daha nereye ve ne kadar yazsınlar ki resmi olsun?

http://www.htc.com/us/go/htc-software-updates/
    https://twitter.com/htc/status/648906367713996800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 15 Ekim 2015; 22:15:15 >

• Z1 kesinlikle almalı.

• Note 4 almayabilir, lolipop çıkınca güya note2 ye verilecekti yalan oldu.
  • One plus one a yokmu
  • Burada firmalara suc bulmayi dogru bulmuyorum.

Olaya Google'in el atmasi lazim. Firmalarda hakli bir yonden.

Androidde güncelleme olayi resmen amelelik.

Google guncellemeyi firmalara verecek.Firma alacak tek tek her modele uyarlayacak.O da yetmeyecek her ülkeye ayri ayri verecek.

Bu nedir ya ?

• Z1 Z1 Compact ve Z ultra listeye eklenmesi gerekir

• kitkat iyidir iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DagustuN

Samsungun yeni J seriside almalı güncellemeyi.. En azından J7 sonuna kadar hakeden bir cihaz. Üstelik yeni çıktı. Yeni cihazını daha en başından güncellemesiz bırakacak değillerdir herhalde..

daha E7'ye lolipop vermediler oda yeni sayılır 2015 model bir telefon eminim samsung J serisinide önemsemeyecektir bence sen güncellemeyi unut cihazın kutudan 5.1.1 yüklü çıktığına şükret.

• Nexus 5 de yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum şarj olayını çözmüş ler yüzde 40 civarında şarj süresi artmış telefon akıcılığı gayet iyi ... Nexus 4 e gelmeyecek diye açıklama yapmıştı sanırım google.. Ama geliştirici nin biri port etmiş bile nexus 4 e imajını yayınlamış

• S3'e yok mu ya :D:D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.