Şimdi Ara

Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak cihazları biraraya getirdik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanımların driverları çıkması gerekiyor.win 10 uyumlu ekran kartı driverı çıkmadığı için eski bilgisayarımı win 7de kullanıyorum.

androidde de donanım bileşenleri üreticilerinin web sitelerinde driver yayınlasa faydalı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdatalay

quote:

Orijinalden alıntı: greenk

Samsung'u müşterilerini dolandıran firma olarak gördüm hep. Eğer 25 Eylül 2013'de çıkan Note 3'e Android 6.0 güncellemesi gelmezse, Samsung'a olan güvensizliğim iki katına çıkacaktır.

Hocam note 10.1 2014 edition android 4.3 de kaldığını duysan cildirirsin heralde:)

Yazık vallaha.
    Samsung sadece kendi kârını düşünen bir firma.
  • android one'a o güncellemeyi versen ne olur, cihaz o donanımla neresine kullanacak o güncellemeyi . Milleti güncelleme ayağına kazıkladılar
  • htc one m7 de bu güncellemeyi hak edenler bir telefondu
  • note 3 de 3 gb ram var lan oha

• hocam kesinmi birde ne zaman alacak güncellemeyi
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    Bu kadar açıklamaya gerek yok ki her sene yeni telefon almamız için bile güncelleme verilmeyecek duruma gelecek. İsteseler her cihaza en son yazılım güncellemesi verilebilir bunu imkansız olarak görmeyin neden vermiyorlar millet yeni cihaz almayacak buda satışları baltalayacak olarak görünmesi. Ms'nin win10 güncellemesini vermesindeki amac win10 kullanan birey sayısını anında milyonlara çıkartmak istemesi. Google dediğimiz firma nexus 4 gibi cihazları abdde karsız satmasının nedeni de aynen herkesin android kullanmasını sağlamaktı. İsteseler senib benim telefona 6 da gelir 7 de gelir teknik sınırlamayla alakalı değil parayla alakalı

• extreme_oki E kullanıcısına yanıt
    Kesin alıcakta ne zaman alır bilmem.

• Çıkacak ta ne olacak sanki.! Lolipop diye biyerini yırttı millet. Telefonlara en ufak katkısını görmedim. Ne kamera da ne hızda nede baska şeylerde aksine daha kötü çalışan cihazlar var. Boş beklentiye girmeye gerek yok

• Mantıklı düşündüğünde güncelleme verilmeyen cihaz yerine yeni cihaz alman gerekmiyor. Kitkat sürümü sahibi bir cihaz 5 yıldan az olmamak üzere her türlü desteği alıyor. Playstore uygulama desteği de dahil tabiki. Bu biraz takıntıya dönüşmüş durumda. Savunulacak bir yanı yok.
    ben şuan 4.4 kitkat'dan memnunum 2 kere düzeltme uygulaması aldı bir çok sony uygulaması google playden güncelleniyor zaten sıkıntısı varsa illa ki güncelleme geliyor telefon değiştirecek değilim ama güncellenmemesi durumunda boşver güncellenmesin de diyemem sony'i bu güncelleme olayından dolayı eleştiririm mesela
  • İhtiyacın yok ki o güncellemeye. Bir çok kitkat cihazı kitkatda kalacak şekilde üretilmiştir. Tabi ileri sürümü hak eden cihazlarada güncelleme verilmediği oluyor o ayrı bir konu zaten. Özellikle Samsung firmasının yaptığı kurnazlıkları biliyoruz. Yani mesela yeni bir grafik altyapı motoru olan Open gl es 3.0 kitkat ile bitlikte geldi. Daha ayrıntılı modellemelere sahip olabiliyor oyunlar. Open gl es 3.0 destekleyen adreno 320'li bir çok cihaz çöp edildi kasıtlı olarak firmalar tarafından. Sony dedahil bu firmalara.
  • Asus bu güncellemeyi alacak mı? Hiçbir forumda Asus, konulara katılmıyor. Anlamış değilim.

• android kullanmak rezillikdir al iphone bak keyfine

• quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

Donanım konfigürasyonu buna engel.google kaç farklı rom hazırlamak zorunda kalır biliyor musun? Bilgisayarına win10 kurduğunda sürücüleri microsoft mu sağlıyor? Android'te sürücü işleri entegre yürütülür. Aslında mobil düzlemlerde bu iş öyle olamaz çünkü entegre olması mobil verimlilik için önemli. Yani bataryanın dayanması gibi.

Windows 10 200 t lik tabletlere dahi verildi yalnız. Bütün sürücüleri entegre geldi. Ben hiç driver yuklemedım.
    Burada bir çok unsur var gün alamayan cihazlar için. İlk farklılastırılmıs arayüz. Diğeri ise yeni cihaz satma çabası.

• BlackFendeR B kullanıcısına yanıt
    Alıcak

git bb telefon kullan o zaman neden android kullanıyorsun ?
  • Aslında samsung note 3 de verebilir 6.0 kaldirir telefon ve harika olur sizce ?

• yclmrtzkn kullanıcısına yanıt
    S4 te normalde kaldırıyor samsung vermez satış yüzünden s3 ü bile hemen saf dışı bıraktı samsung bir telefonun 10 farklı modelini ürettiği için yetiştiremiyor.

• Haklısın her modelden 50 tane uretirse nasil yetistirsin ki

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.