Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
516.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Htc nin yeni cihazi hakkinda bilgim yok

Yarın tanıtılacak ama aşağıdaki linkteki cihaz olacağı tahmin ediliyor.

Notebookcheck
    Latest leak claims final images and specifications on the HTC One A9
    http://www.notebookcheck.net/Latest-leak-claims-final-images-and-specifications-on-the-HTC-One-A9.152044.0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Htc nin yeni cihazi hakkinda bilgim yok

Yarın tanıtılacak ama aşağıdaki linkteki cihaz olacağı tahmin ediliyor.

http://www.notebookcheck.net/Latest-leak-claims-final-images-and-specifications-on-the-HTC-One-A9.152044.0.html

Orta segment birşey olacak gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=YX7wMvCp8c4 su geçirmezlik testi ve odaklama fotoğraf testi yapıyor cnetci abimiz
  • Liderlik el değiştirdi

Z5 vs S6

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Z5 vs G4

• quote:

Orijinalden alıntı: LastNova

Amerika fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

$550 Z5 Compact
    $650 Z5

gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu resimlerde z5 önde değil, ne yazık ki kamera konusunda Sony olarak en iyi değiliz.

• nupel2323 N kullanıcısına yanıt
    Ben aksini düşünüyorum en keskin en doğru renkler bence z5 modeline ait DXomarkın verdiği puanı hak etmiş cihaz
  • Tech Trinketsyoutube
    Sony Xperia Z5 VS Galaxy S6 Edge - Speed & Camera Test!
    https://www.youtube.com/watch?v=7dUMLFMKj30

10. dakikadan itibaren izlerseniz s6 edge gözle görülür şekilde daha iyi kameraya sahip, bunu gördükden sonra dxomark'ın testlerine artık inanmıyorum.

• çektiğimiz hangi resmi kesip böyle yakınlaştırıp bakacaz sanki. ben kullanıcı deneyimine bakarım. bu testlerin çoğunu normal kullanımımızda yapmayız bile. soluk cansız çeken bir kamera yazılımı var. bunları düzeltmesi gerekirken gitmişler MP i yükseltmişler 5 kat kayıpsız zoom, Hibrit AF koymuşlar. bu değişmediği müddetçe yeni xperia alınmaz.
  • Sony Xperia Z5 Resmi Türkiye Satış Fiyatı 2299 TL olacak.Ürün satışa çıkmadan fiyat değişikliği olabilir.

• ByTeknoz B kullanıcısına yanıt
    Değişiklik derken iyi yönde mi kötü yönde mi? Açıkcası fiyatı böyle olursa sansı olabilir diye düşünüyorum

• Fiyat böyle olma ihtimali düşük, o zaman plus ta 500-600 liralık indirim demek, inşallah olur ama mantıklı gelmedi.

• ByTeknoz B kullanıcısına yanıt
    Hocam sanmıyorum. Ama eğer dediğiniz fiyattan çıkarsa çok acayip satış rakamlarına ulaşır Sony.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulen Adamm -- 21 Ekim 2015; 22:44:35 >
  • 2299 tl dediginiz gibi olur umarim , neticede s6 ve m9 gibi rakiplerin fiyatlari dustu daha pahali olmasının cok manasi yok.esas plus'in fiyatini merak ediyorum onunda fiyati note 5 le benzer olur gibime geliyor.
  • Bende 2299 olacagini dusunmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByTeknoz

Sony Xperia Z5 Resmi Türkiye Satış Fiyatı 2299 TL olacak.Ürün satışa çıkmadan fiyat değişikliği olabilir.

z5 premium silver renk ne zaman satın alabileceğiz

• Kasımın ilk haftası.

• Anladığım kadarıyla james bond filmiyle aynı tarihlerde çıkışını gerçekleştiricek. İyi bir reklam olur ama umarım fiyatlar beklediğimizden pahalı gelmez

• Umrarım telaffuz edilen rakamla gelir. Neredeyse birçok Avrupa ülkesinden daha ucuz. İnandırıcı gelmedi ama inanamak istiyoruz. Heyecanlandım doğrusunu.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.