Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
516.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin cihazınızın üretim zamanı nedir? Birde ön kamera için bir kaç örnek paylaşabilirmisiniz? Ayrıca ısınma ile ilgili gidişat ne durumda, yani ısınma konusunda güncel fikriniz?

Teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün tanıdığım olan SONY CENTER ile konuştum aslında premium 3199dan gelecekti ama şuan bir indirimli girme dedikodusu dolanıyor ortada dedi.2899 veya 2999dan girme ihtimali var dedi. Z5 normal içinde 2399 veya 2499 muhtemel fiyatlar diyerek bitirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlakgndz

Ben de bugün tanıdığım olan SONY CENTER ile konuştum aslında premium 3199dan gelecekti ama şuan bir indirimli girme dedikodusu dolanıyor ortada dedi.2899 veya 2999dan girme ihtimali var dedi. Z5 normal içinde 2399 veya 2499 muhtemel fiyatlar diyerek bitirdi.

Premium ya da z5 almayi çok istiyorum ama Yaklasik 3000 tl'yi değerini koruyamayacak bir cihaza vermek ne kadar mantikli olur. Sony e iphone arasinda kararsizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 23 Ekim 2015; 7:37:10 >
  • Türkiye satış tarihiyle alakalı bilgisi olan var mı? Premium harici ekim dediler ses yok tarih belli mi?

• Yav bu Sony mal midir nedir! Alt tarafi cikis tarihini aciklyacaksin. Sanki devlet sırrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Yav bu Sony mal midir nedir! Alt tarafi cikis tarihini aciklyacaksin. Sanki devlet sırrı.

Ben Z5 alacaktım fakat beklemekden sıkıldım, elimizde bir tarihte yok. Şu an indirim bekliyorum S6 Edge alıp geçeceğim kendileri kaybeder.
  • Ekim sonu kasım başı gibi bekleniyordu zaten telefon. Kasımın ilk haftasında satışa sunulacağa benziyor.
    Gözüme krom premium takıldı bakalım fiyatlar ne alemde olacak.
  • 6 Kasım deniyor, James Bond filmiyle beraber

• ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın defeini kısmını anlayamadım, ben şuan iphone6 ve Z2 kullanıyorum, ikisinden de memnunum. Ama tek telefonsa eğer iPhone tavsiye ederim ama tabii kullanma biçimine göre android ve iosun farklılıklarını düşünerek almak lazım.

• cmlakgndz C kullanıcısına yanıt
    Değerini demek istemiştim :)

• Bende krom premium bekliyorum ama 2900 3000 gibi fiyattan gelirse sanasını kaybeder. Belki z5 düşünürüm ama aynı renk maalesef onda yok. 5s ile devam yoksa

• LastNova L kullanıcısına yanıt
    2899 dan aşağı gelme ihtimali yok zannediyorum

• Z3 kullanıyorum az kaldı Kasım 1 de satışa çıkacağının fiyat olarak 2500 TL bilgisini Sony Center mağaza müdüründen aldım ve altın rengini rezerve ettim
    Z5 Premium ise 3000 lira olacağını belirtti
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye gelecek olan versiyon büyük olasılıkla E6603 olacak. Bağlantı tipi Cat4'mü Cat6'mı olacağını kesinleştirme şansınız varmı? Birde, siz Z5p siparişi'mi verdiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    compact ile bir bilgi edinebildin mi hocam
  • ben de iki hafta önce bir bayiye sordum fiyat soylemediler ama tahmin edilenden daha uygun olacak dediler,
    ekim sonu kasım başı gibi bir tarih verdiler z5 için.

umarım öyle olur, fiyat daha hesaplı olmazsa iphone alacak çok tanıdık var
  • Benim tahmini fiyatlarım;

Z5C : 1999

Z5 : 2500

Z5P : 3000
  • Fiyat belli değil 5 kasımda gelicekmiş bekleye bekleye ciğerimiz soldu
  • Arkadaşlar bu Snapdragon 810 un ısınma problemi ne alemde son durum ne? Sony Z5 te halledebilmiş mi ısınma sorununu?

• gsmarenanın yaptığı, fotoğrafın hangi telefon ile çekildiğini söylemeyip en iyi fotoğrafı seçmesini isteyen testin sonuçları açıklandı. İnsanlar en çok Z5'in çektiği fotoğrafı/videoyu seçmiş.

GSMArena.com
    iPhone 6s vs. Galaxy S6 vs. Xperia Z5: Blind test revealed
    http://www.gsmarena.com/iphone_6s_galaxy_s6_xperia_z5-review-1329p2.php

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.