Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
519.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizin cihaz z5'mi ısınma ne zaman oluyor eğer z5 ise ?
  • Demekki hemen almamak lazım cihazı millet bir kullansın ondan sonra

İphone 4 ile devam
  • Millete bakmayin sony fanboylari diger cihazlari karalama kampanyasi yapiyor 14nm samsung islemciyi kotulemeye basladilar tebrik etmek lazim arkadaslari.
    Once alip objektif yorum yapan arkadaslardan elestiri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 27 Ekim 2015; 10:39:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: cmlakgndz

Hocam 2399 veya 2499 olacak fiyatı, SONY CENTER sahibi bir arkadaştan edindiğim bilgidir.

2500'e kimse z5 almaz s6 devreye girer o zaman

S6 nın Z5 ten bariz şekilde üstün olduğu bir yön varmı ? Ben söyleyim YOK

Yazılım desen Sony
    Kamera Z5 ile Sony zirveye çıktı
    Ekran desen aralarındaki farkı insan gözü anlıyamaz
    İşlemci S6 biraz daha önde ama günlük kullanımda fark yaşanmaz
    Güncelleme desteği Sony bariz daha iyi

Z5 şuan üst segmentte en alınabilir telefondur. Z5 i alacak parası olmayan G4 ü alır.

Yazilim derken? Sony android kullaniyor da samsung java mi?

Kamerayi daha karsilastirmadan super bir kaniya varmissin sony kendi telefonunda z3+ta bile kensi lensini kullanmasina ragmen beklenenenin cok altinda performans veriyor.

Allah askina samsungun ekrani cok onde

Zaten ikisi de ust segment bir zahmet gunluk kullanimda fark olmasin

Evet kesinlikle guncelleme konusunda sony kat kat daha iyi

Tasarim tartisilir (seven var sevmeyen var)

S6 coktandir var sony daha yeni cikardi.

Sony 4 ayda bir telefon cikariyor daha s3 varken z yeni cikmisti. Ne yapmaya calisiyor firma? S6 kac aydir var ve sony z5le fark YARATMASI GEREKIRKEN YARATAMIYOR.

Yaptiginiz fanboyluktur.

• inanli İ kullanıcısına yanıt
    kullanılan hatlla ilgili daha geniş band aralığı 4g ile ilgili olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Per Aspera

Millete bakmayin sony fanboylari diger cigazlari karalama kampanyasi yapiyor 14nm samsung islemciyi kotulemeye basladilar tebrik etmek lazim arkadaslari.
    Once alip objektif yorum yapan arkadaslardan elestiri bekliyorum.

bende çok niyetliyim almaya ama bu ısınma olayı olursa kesinlikle almam 6s alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Hocam sizin cihaz z5'mi ısınma ne zaman oluyor eğer z5 ise ?

Evet Z5 kullaniyorum. Cihazin en cok isinmasi oyun oynarken ve kamera acikken oluyor. Internet sorf yaparken de oluyor ama o normal gibi. Bazen daha cok bazen az isiniyor.

Oynadigim oyunda subway surfers, temple run gibi oyunlar.
    Acaba cihazi ilk aldik diyemi boyle oldu, Acaba bir yazilim yada donanim sorunu olabilirmi bilmiyorum. Ilk farkli bir rom flashlicam, olmadi marshmallow beklicem, sonrasina bakicaz artik. Bu arada cihaz uretiminin nerede yazdigini bulamadim. Kutusunda yazmiyor. Kutuda yazanlar su sekilde:
    E6653 Gold
    SI 1298-6696 Rev 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanli -- 27 Ekim 2015; 13:30:41 >
  • inanli İ kullanıcısına yanıt
    ben de Z5P almayı düşünüyorum ama sizin yazdıklarınızdan sonra çok çelişkiye düştüm :(
  • Milliyet
    Xperia Z5 Compact, Büyük Bir Sorun Yaşıyor! - Teknoloji Haberleri
    http://www.milliyet.com.tr/xperia-z5-compact-buyuk-bir-sorun-teknoloji-2138636/?ref=milliyet_anasayfa

sıkıntılar gelmeye başladı yarın bir gün kasa açıklığı sorunsalıda baş gösterecek
    inanli kasa acıklığı varmı telefonda z3 z3+ larda oldugu gibi kontrol edermisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan_uyar

http://www.milliyet.com.tr/xperia-z5-compact-buyuk-bir-sorun-teknoloji-2138636/?ref=milliyet_anasayfa

sıkıntılar gelmeye başladı yarın bir gün kasa açıklığı sorunsalıda baş gösterecek
    inanli kasa acıklığı varmı telefonda z3 z3+ larda oldugu gibi kontrol edermisin.

Bu sorun fixlendi bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_uyar

Kasa acikligi, dokunmatik panel sorunu kesinlikle yok emin olabilirsiniz. Kosmetik konusunda kasa ekran on panel arka kapakta hic sorun yok

• işte bu güzel teşekkürler dostum
  • @inanlı ve diğer arkadaşlar,

Nacizane tavsiyem telefona "şimdi tamamdır" denilebilecek kadar stabil bir güncelleme gelmeden, en azından ısınma problemi halledilmeden;

-Uzun süreli 4k video çekmeyin
    -Yoğun grafiklere sahip oyun oynamayın
    -Üst üste benchmark testi yapmayın hatta hiç yapmayın

Çünkü bildiğiniz üzere arka kapak yapışkan bir bant ile kasaya yapıştırılıyor. Dolayısıyla aşırı ısınma olduğunda bu yapışkan gevşeyebiliyor.
    Zamanla daha fazla gevşiyor, tozlanıp hiç yapışmaz hale geliyor. Dolayısıyla da su geçirmezlik özelliğini kaybediyor.
    Bu durumun hemen farkına varamadığınız için de suya soktuğumuzda telefon kullanılamaz hale gelebiliyor.

Bundan önceki tüm Z serilerinde yaşandı bu sıkıntı. Üstte saydığım telefonun aşırı ısınmasına neden olacak şeylerden stabil güncelleme gelene kadar kaçınırsanız bu sıkıntıyı yaşamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakMolla

@inanlı ve diğer arkadaşlar,

Nacizane tavsiyem telefona "şimdi tamamdır" denilebilecek kadar stabil bir güncelleme gelmeden, en azından ısınma problemi halledilmeden;

Çünkü bildiğiniz üzere arka kapak yapışkan bir bant ile kasaya yapıştırılıyor. Dolayısıyla aşırı ısınma olduğunda bu yapışkan gevşeyebiliyor.
    Zamanla daha fazla gevşiyor, tozlanıp hiç yapışmaz hale geliyor. Dolayısıyla da su geçirmezlik özelliğini kaybediyor.
    Bu durumun hemen farkına varamadığınız için de suya soktuğumuzda telefon kullanılamaz hale gelebiliyor.

Bundan önceki tüm Z serilerinde yaşandı bu sıkıntı. Üstte saydığım telefonun aşırı ısınmasına neden olacak şeylerden stabil güncelleme gelene kadar kaçınırsanız bu sıkıntıyı yaşamazsınız.

Hocam telefona 2500 TL veriyoruz telefon mu bize hizmet etcek, biz mi telefona hizmet edeceğiz.

• quote:

Belkide hakli oldugun yerler vardir ama, bu Sony z serisinin en son modeli. Bu modele kadar bir suru sorunla ilgili (en azindan senin soylediklerin) tecrube kazanmasi ve bunu en az sorun olabilecek sekilde tuketiciye yansitmasi lazim. Arkadasin dedigi gibi 2500tl verip bu cihazi aliyorsan, bir onceki modeldeki sorunlari yasamaman lazim diye dusunuyorum.

• acilmayan kasa yapiyorsan yekpare kasa yap bari sony. yukarida arkadasin dedigi gibi, yok arkasi aciliyor, yok bilmem ne. o kadar paraya bunlari dusunmek sacma geliyor ya.
  • Isınma problemi içime sıkıntı düşürdü ama güncelleme ile düzeltilebilir diye düşünüyorum. z5 olmaz ise s6edge yöneleceğim. z5 kullanıcı yorumlarını bekliyoruz

• quote:

Sadece arka kapak değil ekran da çift taraflı bir bant ile kasaya yapışık z1 compact kullanıyorum telefonun ekranı kırılmıştı değiştirmek için çıkardığımda cihazın içinde az miktarda toz vardı ve ufak bir nokta yapışkanlı özelliğini kaybetmişti ısınma malesef su geçirmezliğe direk etki ediyor

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    haklısın üstad. bunlar ilk defa karşılaşılan problemler değil ki. ders alınıp ona göre piyasaya sürülmesi lazım. sony kaliteli iş yapıyor ama bunları da halletmesi lazım artık. yazık ediyor kendine.
    hele şu arkadaşın bahsettiği kameradayken ısınması deli ediyor beni. otomatik mod zaten yeterince iyi değil. elle modunda da ayarlarla uğraşırken 3- 4 foto çekene kadar bir bakmışsın ısınmış özellikle yazın. bu z2 den bu yana olan bir durum. belki daha önceki modellerde de vardı onu bilmiyorum ama z5 gibi güzel bir cihaz yapmışsın ve bu sorun hala devam ediyor. ne diyelim inşallah sonraki modellerde hallederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

quote:

Sadece arka kapak değil ekran da çift taraflı bir bant ile kasaya yapışık z1 compact kullanıyorum telefonun ekranı kırılmıştı değiştirmek için çıkardığımda cihazın içinde az miktarda toz vardı ve ufak bir nokta yapışkanlı özelliğini kaybetmişti ısınma malesef su geçirmezliğe direk etki ediyor

Bu sefer kasa daha farklı duruyor. Şöyle ki mesela z3 compact ta sanki ortada kasa altında arka kısım üstte de ekran ona yapışık gibiydi ama bunda tek parça bir kasaya ekran oturtulmuş gibi ekran . Bilmiyorum bana mı öyle geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.