Şimdi Ara

android auto sizde çalışıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
16.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni aldığım araçta android auto özelliği olmasına rağmen kullanamıyorum. Nette birçok yöntem denedim ama beceremedim. Bağlanmaya çalıştığımda usb takar takmaz apk kendiliğinden açılıp kapanıyor.
    Merak ettiğim android 9 sonrası artık çalışmıyormu?
    Eğer çalışıyorsa yardımcı yardımcı olabilirmisiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Android Auto Çalışmama Sorunlarını Giderme

Android Auto, araç içi sürüş deneyimini geliştirmek için geliştirilmiş bir uygulamadır. Ancak bazen Android Auto bağlanmama veya düzgün çalışma sorunları yaşayabilirsin. İşte bu sorunları gidermek için bazı adımlar:

• Android Auto'nun Telefonda Görünmemesi: Telefon ayarlarını kontrol et ve Android Auto'nun etkinleştirildiğinden emin ol. Ayrıca, Android Auto uygulamasının en son sürümünün yüklü olduğundan emin ol.
    • "Bu Telefonda Android Auto Çalıştırılamıyor" Hatası: Telefonun Android Auto ile uyumlu olduğundan emin ol. Ayrıca, telefonun işletim sisteminin güncel olduğundan emin ol.
    • "Bu USB Aksesuarıyla Çalışan Yüklü Uygulama Yok" Hatası: USB kablosunun düzgün çalıştığından emin ol. Farklı bir USB kablosu kullanmayı dene. Ayrıca, aracının USB bağlantı noktalarının temiz olduğundan emin ol.
    • Huawei Android Auto Çalışmıyor: Huawei telefonlar için Android Auto desteği bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Huawei'nin resmi web sitesini ziyaret ederek cihazının Android Auto ile uyumlu olup olmadığını kontrol et.
    • Android Auto Açılmıyor: Android Auto uygulamasını cihazından kaldır ve yeniden yükle. Ayrıca, telefonunu yeniden başlatmayı dene.

Bu adımlar sorunu çözmezse, aşağıdaki ek önerileri dene:

• Aracın yazılımını güncelle.
    • Aracın kablosuz bağlantı özelliklerini kontrol et.
    • Uygulamanın önbelleğini ve verilerini temizle.
    • Farklı bir Android cihazıyla Android Auto'yu dene.

Sorun devam ederse, bir otomotiv teknisyenine veya Android Auto destek ekibine başvurman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende samsung A50 var ne yaptıysam olmadı. Dün arkadaşın samsung A5 telefonuna son sürüm olan android autoyu yükleyip başka bir şey yapmadan araca bağladığımda direk çalıştı. Anladığım kadarıyla Android 9 ( PİE) sürümünde çalışmıor arkadaşta 8 sürümü var.
    Bilginiz olsun boşuna uğraşmayın galiba çalıştıramayanlar 9 ve 10 sürümleri
  • Android 9'lu samsung s8 telefonumda sorunsuz çalışıyor. Kullandığınız usb kablosu kalitelimi? Kablo kaliteli değilse anlattığınız şekilde olan sorunlar olabiliyor.

Telefonu araca bağlamadan android auto'yu çalıştırıp kullanmaya deneyin. Çalışıyorsa sorun kablodandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtagucu -- 28 Ocak 2020; 13:4:43 >
  • android 10 sürümü kabloyu bağlar bağlamaz sorunsuz çalışıyor.
  • Mükemmelen çalışıyor.
    Hatta daha bugün 5.0 sürümü yayınlandı . Sanki azcık daha hızlanmış gibi.

Telefonun orijinal kablosu ile denediniz mi ? Denemediyseniz hiç yorum yapmayalım. Kablo çok farkettiriyor.
  • Multimedya aygıtın markası belliyse müşteri hizmetlerini ara onlar doğru yönlendirmeyi yaparlar. Bence multimedya aygıt veya telefon sürümünde sorun ya da kablondan kaynaklı çoğu kablo hem data hem şarj etme olanağına sahiptir ama maliyeti düşürme amaçlı kablolar var sadece şarj etmeye yarar data verisi aktaramaz onlardan olabilir. Pc ye tak kabloyu telefonu data verileri ile görebiliyorsa bu seçenek devreden çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için sağolun. orijinal 2 kablo ile denedim hatta benim kablo ile 2 telefonu sorunsuz çalıştırdım sadece bendeki a50 çalışmadı. Araç pejo 301 servis ile iletişime geçtim ama çare olamadılar birde genel merkezi arayıp sorucam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Auto müzik sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akinag84 kardeşim merhabalar..
    Sorununu çözebildinmi acaba..
    Bende de A70 samsung var ve bende aynı sorunu yaşıyorum malesef çözemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Mükemmelen çalışıyor.
    Hatta daha bugün 5.0 sürümü yayınlandı . Sanki azcık daha hızlanmış gibi.

Telefonun orijinal kablosu ile denediniz mi ? Denemediyseniz hiç yorum yapmayalım. Kablo çok farkettiriyor.
    Hocam bu fabrika çıkış android autoyu bahseder misin sana zahmet kısaca.

Mirror link harici özelliği ne, bir android işletim sistemi yok ama özelliği ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Hocam bu fabrika çıkış android autoyu bahseder misin sana zahmet kısaca.

Mirror link harici özelliği ne, bir android işletim sistemi yok ama özelliği ne?

Alıntıları Göster
    Android auto android telefonunuzdaki bazı aplikasyonları aracınız üzerinde kullanmanızı sağlar. Mirror linkten farklı bir şey. mirror telefon ekranını araçta görmek demek. AA ise bazı uygulamaları .
    -Telefonun internetini açar ve android auto ile telefona bağlarsanız. Telefondaki AA uyumlu navigasyon programlarını (google haritalar, waze gibi ) telefonunuzda kullanmış olur üstelik en kısa roataları verir ve hatta yolda kaza vs olursa bildirir.
    - Telefona yüklediğiniz AA uyumlu radyo, müzik programlarını telefonda kullanabilirsiniz. Mesela ben normal radyo dinlemiyorum. Çünkü AA da MyTuner uygulaması sayesinde dinlediğim yayının kalitesi çok daha yüksek, ses digital olduğu için. My tunerde yerli yabancı onbinlerce radyo yayını var. YT premium, play music ve çeşitli podcastlar i de dinleyebilirsiniz.
    - Whatsapp mesajlarını araçta okutabilirsiniz.

• Yeni kasa bir araba alırsam bu yüzden alabilirim. Çok güzel özellik gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Android auto android telefonunuzdaki bazı aplikasyonları aracınız üzerinde kullanmanızı sağlar. Mirror linkten farklı bir şey. mirror telefon ekranını araçta görmek demek. AA ise bazı uygulamaları .
    -Telefonun internetini açar ve android auto ile telefona bağlarsanız. Telefondaki AA uyumlu navigasyon programlarını (google haritalar, waze gibi ) telefonunuzda kullanmış olur üstelik en kısa roataları verir ve hatta yolda kaza vs olursa bildirir.
    - Telefona yüklediğiniz AA uyumlu radyo, müzik programlarını telefonda kullanabilirsiniz. Mesela ben normal radyo dinlemiyorum. Çünkü AA da MyTuner uygulaması sayesinde dinlediğim yayının kalitesi çok daha yüksek, ses digital olduğu için. My tunerde yerli yabancı onbinlerce radyo yayını var. YT premium, play music ve çeşitli podcastlar i de dinleyebilirsiniz.
    - Whatsapp mesajlarını araçta okutabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Yani adroid işletim sistemli teypleri aratmıyor

• Belirtildiği üzere kablo çok önemli. Telefonumun orijinal kablosuyla ben bağlanamazken başka marka telefonlar benim kablo ile bağlanabiliyordu. Uzun süre çeşitli yöntemler deneyip bağlanamayınca, sorun telefondan kaynaklanıyor diye düşünüp pes etmiştim. Sonrasında kullanılan kablonun önemli olduğuyla ilgili bir yazı okudum. Anker PowerLine Micro USB Şarj/ Data Kablosu (0.9 Metre) alıp denedim, sorun çözüldü. Android Auto Help forumunda kablo seçimiyle ilgili ipuçları verilmiş.

support.google.com
    [FAQ] Tips for choosing a compatible USB cable for using Android Auto - Android Auto Community
    https://support.google.com/androidauto/thread/2464489?hl=en

• Ayrıca özellik var gözükse de mesela vw gurubu araçlarda özellik deaktif geliyor. Siz para verip açtırıp sonra kullanabiliyorsunuz. Ardından kablo kalitesi devreye giriyor. Kesin çalışır tüm koşulları sağlarsanız.
  • quote:

Yani adroid işletim sistemli teypleri aratmıyor

Alıntıları Göster
    Benim diğer focusta sonradan takılma android multimedya var.
    Android multimedya nın başlıca avantajı Youtube, canlı tv gibi video tv uygulamalarını açması . Android auto güvenlik gerekçesi ile buna asla izin vermiyor. Android multimedyada ayrıca speedview gibi(benim favorim) , torque gibi programları da kullanabiliyorsunuz.Hatta isterseniz instagramı falan da açabilirsiniz ama dikine ekranda resimler çok küçük oluyor . Ancak aracın androd autolu kendi multimedyası gibi stabil değiller , bazen de çöküyorlar yeniden başlatma gerekiyor. En büyük eksiklikleri ise güncellenemiyor olmaları. Bir süre sonra artık hem eski kalıyor hem kaşesi şişmiş oluyor vs.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Peki telefonda TV açıp mirror linkten yayınlasam yan çevirip izlenir'mi? Bu var ise çok iyi olur. Bendeki ana iş televizyon çünkü telefonda açıp nakledebilirsem sorun yok.

• quote:

Peki telefonda TV açıp mirror linkten yayınlasam yan çevirip izlenir'mi? Bu var ise çok iyi olur. Bendeki ana iş televizyon çünkü telefonda açıp nakledebilirsem sorun yok.
    android auto ve üretici buna kesin izin vermez, çünkü güvenli değil.
  • quote:

android auto ve üretici buna kesin izin vermez, çünkü güvenli değil.

Alıntıları Göster
    Ama ne bakımdan güvenli değil onu anlamadım, ne gibi bir sorun doğuruyor.

Zira iPhone tamamen güvenli diyoruz forumda konusu açıldı bir üyenin 7 plus telefonu çalınmış 4 el değiştirmiş.

Hırsıza kilit dayanmıyor malesef

• sürüş güvenliği..
    sürücü oynayan videoya, tv ye bakarken kaza yapabilir..
  • quote:

sürüş güvenliği..
    sürücü oynayan videoya, tv ye bakarken kaza yapabilir..
    Bundan ötürü tamam anladım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.