Şimdi Ara

android auto sizde çalışıyormu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
16.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşimin telefonu mi9t stabil şekilde çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akinag84 A kullanıcısına yanıt
    Bir kaç sorunu var aslında
    Bana denk geleni şunlar
    Telefonda çift uygulama veya kolonlanmış uygulama varsa çalışmıyor . Kaldırıp tekrar başlatmanız gerek.
    Hata kodu alıyorsanız o kodu Google dan araştırmak.
    Play store ön belleği temizlemek artı android autoyu sıfırlamak.
    En son yüklediğiniz bir kaç uygulamayı kaldırıp tekrar denemek .
    USB hata ayıklamasını kapalı ise açmak yada izinlerini tekrar sıfırlamak
    Orjinal başka bir USB ile denemek mümkünse birden fazla kablo ile
    Hiç biri olmuyorsa maalesef telefonu sıfırlamak.
    Araç ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crea1903 -- 25 Şubat 2020; 9:57:46 >
  • İnternette YouTube auto diye aratırsan mümkün ama android ise karmaşık .aplle ise Jailbreak ile daha kolay

• Merhaba,

Android Auto apk dosyasını internetten indirip telefona kurdum. Açılması ile ilgili bir sorunum yok ama maps ile ilgili ilginç ve saçma bir durum yaşıyorum.

Hedef belirleyip navigasyonu başlattığım zaman navigasyon okunu merkeze alıp arabanın hareketleriyle görüş açısını değiştirmiyor. Sabit kuş bakışı takip ediyorsunuz. Yani araba kuzey yönüne de gitse batı yönüne de gitse harita ekranı sabit.

Normalde telefondan bakıyor olsam dönüş hareketleri ile mevcut yol ve yönü ortalaması gerekiyor. Bu şekilde haritanın takibi de zor oluyor. Yanlış yaptığım bir şey mi var veya ek bir ayar mı yapmam gerekiyor?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt_smt

Merhaba,

Android Auto apk dosyasını internetten indirip telefona kurdum. Açılması ile ilgili bir sorunum yok ama maps ile ilgili ilginç ve saçma bir durum yaşıyorum.

Hedef belirleyip navigasyonu başlattığım zaman navigasyon okunu merkeze alıp arabanın hareketleriyle görüş açısını değiştirmiyor. Sabit kuş bakışı takip ediyorsunuz. Yani araba kuzey yönüne de gitse batı yönüne de gitse harita ekranı sabit.

Normalde telefondan bakıyor olsam dönüş hareketleri ile mevcut yol ve yönü ortalaması gerekiyor. Bu şekilde haritanın takibi de zor oluyor. Yanlış yaptığım bir şey mi var veya ek bir ayar mı yapmam gerekiyor?

Teşekkürler
    NAvigasyon ayarlarında , ''Haritayı kuzey üstte olacak şekilde tut'' diye bir ayar var. Belki o açılmış olabilir. Bir kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: smt_smt

Merhaba,

Teşekkürler
    Bununla ilgili ayar sadece telefonda yapılıyor. AA açık değilken telefonda haritalara girin. Son sürümde ayarların yeri değişti. Arama kutusu sağında başharfinize tıklayın. Orada ayarları seçin. Orada da navigasyon ayarlarına girin. Aşağılara doğru Haritayı Kuzey üstte olacak şekilde tut diye bir seçenek var ondaki tiki kaldırın. Sonraki girişte düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

NAvigasyon ayarlarında , ''Haritayı kuzey üstte olacak şekilde tut'' diye bir ayar var. Belki o açılmış olabilir. Bir kontrol edin.

Alıntıları Göster
    Merhaba işe yaradı çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Bununla ilgili ayar sadece telefonda yapılıyor. AA açık değilken telefonda haritalara girin. Son sürümde ayarların yeri değişti. Arama kutusu sağında başharfinize tıklayın. Orada ayarları seçin. Orada da navigasyon ayarlarına girin. Aşağılara doğru Haritayı Kuzey üstte olacak şekilde tut diye bir seçenek var ondaki tiki kaldırın. Sonraki girişte düzelir.

Alıntıları Göster
    Merhaba işe yaradı çok teşekkürler
  • omer1965 kullanıcısına yanıt
    sayfaya bakmamışım epeydir kusura bakma.
    Ancak sorunu çözemedim hatta başka bir a50 ile denedim yine olmadı. bir ara android10 sürümü gelince sevindim içinde otomatik geliyor diye ama yine çalışmadı sen çözebildin mi
  • Araç 2018 Pug 308

Telefon mi9t sürüm android 10 ve android auto sorunsuz ve çok güzel.

Diğer telefon iPhone, Apple carplay de sorunsuz. Apple carplay çok daha güzel ve kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: akinag84

sayfaya bakmamışım epeydir kusura bakma.
    Ancak sorunu çözemedim hatta başka bir a50 ile denedim yine olmadı. bir ara android10 sürümü gelince sevindim içinde otomatik geliyor diye ama yine çalışmadı sen çözebildin mi
    Daha önce hata verdiği için telefonu deaktif yaptıysa araba ekranından ayarlara girip telefonunu etkinleştirmen gerekiyor olabilir. Honda'da Ayarlar, akıllı telefon bağlantısı, Android Auto menüsü içinde telefon listesi çıkıyor. Etkinleştir'e basıp kabloyu söküp tekrar takınca telefonu görüyor.
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağol ancak bende pejo 301 var ve android auto ayarlarda görünmüyor o yüzden etkinleştirme gibi bir seçenek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Araç 2018 Pug 308

Telefon mi9t sürüm android 10 ve android auto sorunsuz ve çok güzel.

Diğer telefon iPhone, Apple carplay de sorunsuz. Apple carplay çok daha güzel ve kullanışlı.

Merhaba,

Telefonunuzda android auto mevcut muydu yoksa size ek bir işlemle mi yüklediniz? Bende xiaomi mi 6 var fakat çalıştırmıyor. yeni Xiaomi bir telefon almayı düşünüyorum, sizin modeli tavsiye eder misiniz?

• Slow58 kullanıcısına yanıt

Apk olarak bir siteden yüklemiştim. Mi 9t gerçekten çok güzel. Bende de boşa çıktı satıyorum lazımsa özelden yazabilirsiniz.

• Android Auto'yu eski telefonumda apk indirerek sorunsuz kullanıyordum. Yeni telefon aldım. Android 10 yüklü. Yine aynı yöntemle apk'yı kuruyorum ama uygulamalar arasında görünmüyor Android Auto. Daha doğrusu ayarlardan uygulamaları açınca orada var. Ama uygulamayı açmanın bir yolu yok. Zira başka hiçbir yerde görünmüyor. Apkmirror sitesi üzerinden en son versiyon ve işlemcimle uyumlu olan apk'yı kurdum. Kurulum sonunda aç butonu aktif olur bilirsiniz. O da aktif olmadı. Daha önce Android 10'da böyle bir sorun olduğunu okumuştum ama şimdi o okuduğum yeri de bulamıyorum. Çözüm var gibiydi sanki. Yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum. Aktif olarak kullanıyorum zira ben Android Auto'yu.

• Çalışsa neye yarıyorki.ben 3-4 yıl önce o zamank S6 ile çalıştırmıştım bir iki kez ama bir halta benzemeyen,yaramayan birşeydi.Apple car play iyi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: sahingurcay

Android Auto'yu eski telefonumda apk indirerek sorunsuz kullanıyordum. Yeni telefon aldım. Android 10 yüklü. Yine aynı yöntemle apk'yı kuruyorum ama uygulamalar arasında görünmüyor Android Auto. Daha doğrusu ayarlardan uygulamaları açınca orada var. Ama uygulamayı açmanın bir yolu yok. Zira başka hiçbir yerde görünmüyor. Apkmirror sitesi üzerinden en son versiyon ve işlemcimle uyumlu olan apk'yı kurdum. Kurulum sonunda aç butonu aktif olur bilirsiniz. O da aktif olmadı. Daha önce Android 10'da böyle bir sorun olduğunu okumuştum ama şimdi o okuduğum yeri de bulamıyorum. Çözüm var gibiydi sanki. Yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum. Aktif olarak kullanıyorum zira ben Android Auto'yu.

android 10 da bildiğim kadarıyla android auto , android sistemi içinde otomatik geliyor . yani apk kurmaya veya play storedan indirmeye gerek yok. telefonunuza yüklediğiniz uygulamayı kaldırın. telefonu kablo ile arabaya bağlayın. android auto otomatik başlaması lazım.

ben tabii hala android 8.0 kendim deneyemiyorum.

• Evet ön yüklü geliyormuş görünen o ki. Ama Türkiye'de aktif değil. Yüklediğim apk zaten herhangi bir yerde görülmediği için kaldırma gibi bir durum söz konusu değil maalesef. Ayarlar > uygulamalar içinde görünüyor uygulama ama sistem uygulaması olarak görüldüğü için kaldırmak mümkün değil. Güncellemeleri geri al seçeneği vardı bir tek. Sanırım o da ben son sürüm apkyı yüklediğim için onu güncelleme olarak gördü. Onu geri aldım. Ama uygulama araca bağlayınca falan çalışmıyor maalesef.

• Play store ülke ayarlarından yaşadığınız ülkeyi değiştirmeyi deneyin.

• Kablo ile bağlantı yapılan hiçbir programı sevmiyorum Bu kadar teknolojik gelişme olan zamanda hala kablo sök tak ile çalışan programların devamlılığı zor gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.