Şimdi Ara

android auto sizde çalışıyormu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
16.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, telefonum Mi 9t araca telefonu kablo ile bağladığımda android auto gayet güzel çalışıyor ama kablosuz bağlantıya geçtiğimde harita uygulamasını sıkıntısız kullanıyorum bu sırada da Wifi üzerinden kablosuz bağlandığı için mobil veriyi kapatıyor o yüzden de İnternete giremiyorum, eşimin Samsung telefonunu kablosuz bağladığımda mobil veriyi kapatmıyor ve interneti çalışıyor bu ne ile alakalı olabilir? Teşekkürler..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konudaki sorunlarını çözebilen oldu mu acaba? Kabloyla bağladım ekran geldi sonra bağlantı gitti tekrar geldi vs sonra sadece alttaki düğmeler kaldı ekran ise siyah olarak kaldı ve gelmedi görüntü. Sebebi ne olabilir? Bu kadar sorunlu olması gerçekten ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung note 20 ultra telefonum var..honda fc5 ekranında telefonuma indirdiğim hiçbir uygulamayı görüntüleyemiyorum..herkes ekrandan YouTube ve çeşitli uygulamaları seyredebiliyor ama bende indirdiğim hiçbir uygulama ekranda gözükmüyor..sebebini bilen var mıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Samsung note 20 ultra telefonum var..honda fc5 ekranında telefonuma indirdiğim hiçbir uygulamayı görüntüleyemiyorum..herkes ekrandan YouTube ve çeşitli uygulamaları seyredebiliyor ama bende indirdiğim hiçbir uygulama ekranda gözükmüyor..sebebini bilen var mıdır.

Apple Car Play veya Android'de temelde Youtube gibi yerlerden video izlenmez hocam.

Müzik, harita, takvim ve mesajların önizlemesi gibi uygulamalar içindir bu şeyler. Youtube'dan video izlenen şeyler için ekrana root atmak, yazılımını kırmak gerekir. Selamlar...

• Passenger kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler ama beni tam zırcahil yapmışsın..tabii ki biliyorum telefondaki uygulamaların andoid car uygulamasından ya da araç multimedyasından izlenemeyeceğini..ama honda gruplarında son dönemde paylaşılan ve root a ihtiyaç duymadan araç ekranından YouTube netfkix gibi uygulamaların izlendiği programlar var..

O uygulamaları indiren arkadaşların ekranında, telefonlarında olan o YouTube netflix gibi programlar gözüküyor..bende gözükmüyor..paylaşan arkadaşlara sorduğumda "bazı telefonlarda olmuyor" dediler..buraya yazma sebebim o.

• SADECE BİZyoutube
    MULTİMEDYA EKRANINDA YOUTUBE NETFLİX İZLEME !!!! (android auto)
    https://www.youtube.com/watch?v=5W3ImqIwNPc&feature=youtu.be

Bu mesela..

Ya da bu..

https://m.facebook.com/groups/501621130491087/permalink/803432140309983/

Hiçbirinde root a gerek yok..ama o uygulamalar telefona indiğinde benim ekranda gözükmüyor..başkalarının gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 23 Mayıs 2021; 6:35:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Cevap için teşekkürler ama beni tam zırcahil yapmışsın..tabii ki biliyorum telefondaki uygulamaların andoid car uygulamasından ya da araç multimedyasından izlenemeyeceğini..ama honda gruplarında son dönemde paylaşılan ve root a ihtiyaç duymadan araç ekranından YouTube netfkix gibi uygulamaların izlendiği programlar var..

O uygulamaları indiren arkadaşların ekranında, telefonlarında olan o YouTube netflix gibi programlar gözüküyor..bende gözükmüyor..paylaşan arkadaşlara sorduğumda "bazı telefonlarda olmuyor" dediler..buraya yazma sebebim o.

Estağfurullah hocam sadece açık yazmamışsınız zır cahillikle ne alakası var?

Samsung note 20 ultra telefonum var..honda fc5 ekranında telefonuma indirdiğim hiçbir uygulamayı görüntüleyemiyorum..herkes ekrandan YouTube ve çeşitli uygulamaları seyredebiliyor ama bende indirdiğim hiçbir uygulama ekranda gözükmüyor..sebebini bilen var mıdır.

Bak sorunuz bu, dışarıdan okuyun yabancı birsi gibi, siz ne cevap verirsiniz?  

Telefonumdaki uygulamalar ekranda görünmüyor, neden Youtube'da video izleyemiyorum tarzı bir soru sorulduğu için o şekilde cevap verdim. Bilmeye de bilirsiniz bilmemek ayıp değildir.

İnşallah bulursunuz o zaman rootsuz izleme olayını hocam.

Kolay gelsin.

• Passenger kullanıcısına yanıt

Hocam konu dışı bir soru soracağım. İphone 11'den note 20 ultraya geçmek istiyorum. Ekranını çok beğeniyorum. Sizce geçilir mi? Kasma falan oluyor mu?

• sahingurcay S kullanıcısına yanıt

Android auto turkiyede calisiyor, guncellemeleri aliyor. hem kabloyu baglamak hem bluetoothu acik tutmak gerek. Tabii bir de kablonun kalitesi onemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Satürnlü06

Hocam konu dışı bir soru soracağım. İphone 11'den note 20 ultraya geçmek istiyorum. Ekranını çok beğeniyorum. Sizce geçilir mi? Kasma falan oluyor mu?

Hocam kasma işi kalmadı :D 11 den bile hızlı hissedersiniz merak etmeyin. Note 5 leri sorunsuz kullanıyor daha insanlar.

Gönül rahatlığıyla geçin.

• hocam bende civic fk5 aracımlar android auto ile car stream uygulamasında sadece youtubeyı açamadım nedeni ne olabilir sizce teşekkürler

• yergun_002 Y kullanıcısına yanıt

Şu konuda anlatılmış, bakarsanız faydası olur.

• Merhaba. Note 10 Lite telefonum var. Android 11 yüklü üstünde. Ben de harici android auto yüklemek istedim olmadı. Meğer telefonda yüklü oluyormuş. Ben de buradaki yazılardan anladım. 2015 opel insignia aracımda apple carplay var ama android auto yok. Yarın arabama android auto yükleteceğim. İnşaallah sorunsuz kullanırım...

• C3 Aircross aracım ve lg g6 android 9 telefona apk android auto yükleyip kablo ile bağlanınca sorunsuz çalışıyor. Aynı zamanda şarj da ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışan carplay da sadece yuotube de sadece bir parça çalıyor ondan sonra donup kalıyor uyarı veriyor varning felan kapatmak zorunda kalıyorum acaba telefondaki ayarlarda eksiklik mi mi var teşekkürler yada android autoytu sıfırdan kuracak olursam hangiapk'yı tavsiye ederasniz. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yergun_002 -- 27 Haziran 2021; 14:50:3 >
  • aynen katılıyorum afedersiniz sürekli kablouyu bir arabaya bir eve getir götür yapıyoruz ondan sonra tak çıkart USB yuvasınıda alaşım yapıp bozarsak değme keyfine o zaman gerçi android 11 gelince kablosuz olacakmış diye biliyorum..

• Benim telefonda daha önce Android Auto Çalışıyordu şimdi bu telefonda Android Auto çalıştırılamıyor diye uyarı alıyorum ne yapmalıyım sizin önerinizi bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yergun_002 -- 20 Ekim 2022; 10:32:57 >
  • akinag84 A kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy S8 Android 9 ile herhangi bir işlem yapmaya gerek olmadan çalışıyor.

Ek: 3 yıl önceki mesaja cevap vermişim. Pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plf -- 12 Ekim 2022; 17:59:10 >
  • ben s20fe telefonu usb ile bağlıyorum fakat telefonu görmüyor araç ve android oto açılmıyor. 3 farklı kablo ile denedim olmadı nasıl çözebilirim

• Kimi telefondan, kimi arabadan kaynaklı bir ton problem.
    Benim huavei psmart2018 zar zor 2-3 denemede çalışırken eşimin redmi 9t si ışık hızı ile bağlanıyor. Sesli komut filan süper çalışıyor.
    Ben pes ettim navigasyonu telefondan açıyorum artık. Zaten başka işe yarar elzem bir uygulama yok. Youtube açılsa tek başına kaza sebebi.
    Kablosuz bağlantı kiti düşünüyorum doğrusu.
    Onu da deneyimleyen pek yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.