Story atarken hikaye kalitesi nasıl peki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ANDROİD CİHAZLARIN İNSTAGRAM STORY KALİTE SORUNU.. (2. sayfa)
-
-
Görüntüde bariz kalite kaybı var detaylar gidiyor birde 1080 60 fpsde görüntü sabitleme olmadığı için çok sallanıyor görüntü baş döndürüyor 1080 30 k yada 4k 30 FPS cekrersen görün sabit ama her ik yada 3 saniyede takıla takıla gidiyor daha ne olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim arkadaşta s8 var, o da telefonun kendi kamerasıyla çekip instagrama öyle atıyor. Düzelme oluyor. Yani uygulamayı kullanmadan video çekiyor. Bende xiaomi kullanıyordum sırf instagram değil snapchat tiktok gibi uygulamalarda videoyu leş ediyor. Direk iphone geçtim 6s plus kullanıyorum, belki iphone geçmek için sizede vesile olur :) -
Sorun instagram'ın yazılımından dolayı.
Android ekosistemi acayip fragmented. iOS da işe her şey belli.
-
Xiaomi veya Samsung'un 3k civarı telefonlarında instagram kalitesi açısından fark var mıdır? iPhone gibi olmasını beklemiyorum ama çamur olmasa bari. Redmi note 4 var şuan, tam olarak çamur hikaye video kalitesi.
Samsung bir nebze daha iyi, çamur yapmıyor. Xiaomi hem çamur hemde videoda takılmalar oluyor. -
Teşekkürler hocam. Aynı fiyat bandındaki diğer markalar hakkında bilginiz var mı? Oppo Huawei vs
Maalesef onlarda bir bilgim yok ama sosyal medya için apple düşünmüyorsanız samsung iyi bir tercih olacaktır. S serileri bu konuda güncelleme anlamında daha iyi. Tabi fiyatlarıda bi tık fazla maalesef -
Çok teşekkürler hocam. 3 bin tl gibi bir bütçe düşünmüştüm de sanırım pek bir kalite beklememek lazım. Yine Samsung düşüneyim dediğiniz gibi.
Oppo kullanıyorum ve maalesef aynı sorundan muzdaribim. Gerçekten tam bir fiyasko... Bu sorun büyük bir sorun bence, sosyal medyayı ne amaçla kullandığımıza göre elbette değişir kişisel rahatsızlık boyutu ama bence rezalet. Kesinlikle bu durumdan dolayı Instagram uygulaması Google Play'den kaldırılmalı, düzeltilinceye kadar. Ve bence birileri dava etmeli bu nedenle Instagram'ı..
Xiaomi pocophone F1 kullanıyorum aynı sorundan muzdaribim bende de berbat. Sırf bu sebeplerden iphone xr alacağım 6000 bütçe var. Daha güzel Android telefonlar var ama gerçekten bu telefonda olayı çözmüşler ya da daha az oluyor dediğiniz android öneriniz varmı?
Konu hortlayacak belki ama bunun çözümü basit. Yıllardır Instagram uygulamasının farklı bi APK'sını kullanıyorum. "Instander" hikaye, gönderi ve bir çok şeyi olduğu gibi atıyor kayıp yok denecek kadar az. Artısı da cabası. Video ileri-geri sarma, yorum kopyalama, biyografi kopyalama, PP büyütüp-indirme, video indirme vs vs. daha bir çok özelliği var ve tavsiye ederim.
Hocam merhaba geçenlerde instanderı güncellemek için sildim tekrar yükledim ama Facebook ile giriş artık yapamıyorum.facebook.onay sayfası çıkıyor izim vere tıklıyorum.ama hiç bir işlem olmuyor bir fiziki var mıdır?
Google Camera ile 4k30fps olarak video çekin atın ben böyle bir çözüm buldum
Fotoğraflarıda Gcam ile çekin deneyin ben de işe yariyor sizde de yarayacak mı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerwebster -- 16 Ocak 2022; 23:35:59 >
Bu sorun pixel telefonlarda çözülmüş gözüküyor ama diğer ureticilerde halen bir gelişme yok. Google android 12 de çözeceğini söylemişti, pixel de çözüldüğüne göre şimdi top üreticiler tarafinda mı bilemedim
https://www.youtube.com/watch?v=wEnmr_bTans&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X