Şimdi Ara

Android Dururken Diyenler Bi Baksınlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size Tek Bişey Diyeceğim APPLE nin adı yeter.Bitmiştir.

• peki.
  • Yav he he.
  • Bir de gökten inek ve bu gizlilik hakları da dahil olmak üzere toplam adet mesaj attım ama cevap alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Yav he he.

• liseler erken dağıldı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: F3point

peki.
    Elmalı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

quote:

Yav he he.

Mobilim gifi koyamadım iyi oldu bu.
  • Apple fanıyım ama araştırmadan karşılaştırmadan böyle denen şeylere sadece yav he he derim
  • quote:

quote:

quote:

Yav he he.

Fikrimi değiştiremezsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

quote:

quote:

Yav he he.

Alıntıları Göster
    nedense gülesim geldi.

• la apple iyi olsa nolur android iyi olsa nolur komisyon mu alıyonuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

Apple fanıyım ama araştırmadan karşılaştırmadan böyle denen şeylere sadece yav he he derim

gerek yokki.
  • Ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zandalavesta

quote:

Apple fanıyım ama araştırmadan karşılaştırmadan böyle denen şeylere sadece yav he he derim

gerek yokki.

Kaynağın ne açıklar mısın? Bence gayet iyi iki marka. Ayrıca yaş kaç? Babası iphone 3g almış kendini birşey zannetmiş arkadaş.
    Edit: Android çi gibi konuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakSocket -- 30 Ekim 2012; 16:25:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phant0mAssassin

Ok
    andorid var yenmiiii.....
  • quote:

quote:

quote:

gerek yokki.

Kaynağın ne açıklar mısın? Bence gayet iyi iki marka. Ayrıca yaş kaç? Babası iphone 3g almış kendini birşey zannetmiş arkadaş.

kaynak maynak yok kardeşim ben fikri mi belirttim artık konudan gitsen diyorum .
  • quote:

quote:

quote:

gerek yokki.

Alıntıları Göster
    Bak konuyu buraya açıp polemik yaratmışsın.Zaten kapatılır.. Olayın özü çoğu insan Android dururken felan diye birşey demiyor. Onun benzerinde farklı bir alternatif olsa çoğu kişi onada sahip olabilir. Senin övdüğün fahiş fiyatlarla satılan ve buna rağmen Android cihazlarından çok çok fazla bir üstünlüğü olmayan bir marka bizi tatmin etmiyor. Senin isteklerini karşılıyorsa oda senin zevkin. Ben Android kullanıyorum ama Windows Phone cihazlarına karşıda ilgim var yani benim isteklerimi karşılıyacak bir cihaz. Kısacası Android dururken bile İosu değilde Windowsu veya başka bir sistemli telefonu seçmemin nedeni tamamen istekler ve beklentilerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RANJ -- 30 Ekim 2012; 16:34:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PiLeLe

Bak konuyu buraya açıp polemik yaratmışsın.Zaten kapatılır.. Olayın özü çoğu insan Android dururken felan diye birşey demiyor. Onun benzerinde farklı bir alternatif olsa çoğu kişi onada sahip olabilir. Senin övdüğün fahiş fiyatlarla satılan ve buna rağmen Android cihazlarından çok çok fazla bir üstünlüğü olmayan bir marka bizi tatmin etmiyor. Senin isteklerini karşılıyorsa oda senin zevkin. Ben Android kullanıyorum ama Windows Phone cihazlarına karşıda ilgim var yani benim isteklerimi karşılıyacak bir cihaz. Kısacası Android dururken bile İosu değilde Windowsu veya başka bir sistemli telefonu seçmemin nedeni tamamen istekler ve beklentilerdir.

olabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.