Şimdi Ara

Android güncellemeden sonra sd kart şifresi nasıl açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık 1 hafta önce samsung cihazında yaşadığım pil sorunundan dolayı servise göndermiştim. Sd kartım sifreliydi. Servis pil değişimini yapmış ve güncelleme yüklemiş. Samsung a7 2016 cihazıma sd kartı taktım ve bütün resimlerin üzerinde ünlem işareti var . ( boyutları ve isimleri değişmemiş ayni) hıc bir muzik video ve dosyaya giremiyorum fakat hepsi duruyor. Sd kart şifremi de biliyorum. Bilgisayara ve başka telefona taktım denedim fakat açılmıyor görüntülenmiyor bu dosya açılamaz diyor. 1700 tane resmim var lütfen yardımcı olur musunuz. Ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.Android güncellemeden sonra sd kart şifresi nasıl açılır?

• Yokmu cevaplayacak kimse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu şekilde çözen bir arkadaş varmış ancak biraz zahmetli. SD kartınızı yedeklemenizi tavsiye ediyorum oluşabilecek bir sorun yüzünden sorumluluk kabul etmiyorum.

Linux çalıştıran bir bilgisayar bulun (bulamazsanız Linux Live diye aratın internete onlarca makale var bulursunuz bir şeyler)

Xterm'i açın (Windows'un komut istemine benziyor) ve şu kodu girin.

fsck.vfat /<SD kart adresi>

İşlem tamamlanınca hafıza kartını geri takın ve şifreyi yeniden girin.
  • <Sd kart adresi > yazan kısma ne yazmalıyım yoksa aynı bu şekilde mi kopyalamam gerekiyor Bi arada çok çok teşekkür ederim bunu da soylerseniz yarın yapicam günlerdir uykularım kaçtı inanın ki . Sizi arkadaş olarak ekliyorum egerki takılırsam bana yardımcı olursunuz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cllddn -- 13 Temmuz 2017; 1:28:48 >
  • Xterm üzerinde yazacağınız lsblk komutu bağlı aygıtları gösterir boyutuna göre anlarsınız. Eğer ki çok uzun sürerse mount veya mount -t komutunu deneyin. Örneğin aygıt adresi /dev/sdc1 olsun. O halde komut fsck.vfat /dev/sdc1 olur. Eğer işe yaramaz ise sudo dosfsck -w -r -l -a -v -t /dev/sdc1 komutunu deneyin.

Not: Lütfen cevap yazarken mesajımın üstündeki cevapla veya alıntı butonlarıyla yazınız. Aksi takdirde cevap verdiğinizden haberim olmaz ve daha geç dönüş yapmama sebep olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 13 Temmuz 2017; 8:49:10 >
  • linux live 'da böyle bir hata alıyorum.Android güncellemeden sonra sd kart şifresi nasıl açılır?

Teşekkürler ilgilendiğiniz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.