Şimdi Ara

Android için Flashplayer 10.1 indiremiyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Froyo 2.2 güncellemesini Desire telefonuma yaptığım halde ne mobile networkdan nede Wifi üzerinden Flashplayer 10.1 indiremiyorum.
    Adobe nin web sayfasından girdiğimde ilgili linki bulduğum halde ,linke tıkladığımda beni direkt olarak masaüstü sistemlerin web sayfasına yönlendiriyor.
    İndirebilen varsa nasıl indirdiğini veya herhangi bir link verebilen olursa sevinirim.

• http://www.mediafire.com/?r5ymzmnox5z flash player için kurulum dosyası. sd karta atıp herhangi bir dosya yöneticisi ile açın.
  • Flashplayer 10.1
    güncellemeyle birlikte bana geldi
  • Herkese verdikleri bilgiler için teşekkür ederim.Evet şimdi Uygulamalar dan baktığımda flashplayer 10.1 froyo ile birlikte ön yüklü gelmiş görünüyor.Ayrıca şunu da fark ettim ki bazı uygulamalar SD karta taşınabiliyor.
    Mesela aşağıda benim yüklediklerimi SD karta taşıyabildim ve hafızamda bayağı yer kazandım.

Barcode Scanner
    Bluetooth File Transfer
    Opera Mini
    Rockplayer
  • marketten app2sd uygulamasını yüklerseniz hangi programları taşıyabileceğinizi görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikomanyak

marketten app2sd uygulamasını yüklerseniz hangi programları taşıyabileceğinizi görebilirsiniz.

Android markette app2sd uygulamasını bulamadım. Biraz internetten arayınca kafam karıştı. Yeni rom yazımları v.s gibi şeylerden bahsediliyor. İngilizcem de çok iyi olmadığından içinden çıkamadım. Bu konuyu biraz açabilirmisiniz? Dahili belleği biraz boşaltmak iyi olur.
  • froyo için olan bi program belki ondan bulamamışsınızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikomanyak

froyo için olan bi program belki ondan bulamamışsınızdır.

teşekkür ederim. o zaman resmi sürümü çıkana kadar bulduğumuz tüm programları yüklemeyeceğiz. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.