Froyo 2.2 güncellemesini Desire telefonuma yaptığım halde ne mobile networkdan nede Wifi üzerinden Flashplayer 10.1 indiremiyorum. Adobe nin web sayfasından girdiğimde ilgili linki bulduğum halde ,linke tıkladığımda beni direkt olarak masaüstü sistemlerin web sayfasına yönlendiriyor. İndirebilen varsa nasıl indirdiğini veya herhangi bir link verebilen olursa sevinirim.
Flashplayer 10.1 güncellemeyle birlikte bana geldi
Herkese verdikleri bilgiler için teşekkür ederim.Evet şimdi Uygulamalar dan baktığımda flashplayer 10.1 froyo ile birlikte ön yüklü gelmiş görünüyor.Ayrıca şunu da fark ettim ki bazı uygulamalar SD karta taşınabiliyor. Mesela aşağıda benim yüklediklerimi SD karta taşıyabildim ve hafızamda bayağı yer kazandım.
Barcode Scanner Bluetooth File Transfer Opera Mini Rockplayer
marketten app2sd uygulamasını yüklerseniz hangi programları taşıyabileceğinizi görebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: psikomanyak
marketten app2sd uygulamasını yüklerseniz hangi programları taşıyabileceğinizi görebilirsiniz.
Android markette app2sd uygulamasını bulamadım. Biraz internetten arayınca kafam karıştı. Yeni rom yazımları v.s gibi şeylerden bahsediliyor. İngilizcem de çok iyi olmadığından içinden çıkamadım. Bu konuyu biraz açabilirmisiniz? Dahili belleği biraz boşaltmak iyi olur.
froyo için olan bi program belki ondan bulamamışsınızdır.