Şimdi Ara

Android için gerçek tehdit: HarmonyOS, 470 milyon cihaza yüklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
8.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 6S şiir gibi akıyor halen.Eşime S20FE aldım geçen hafta ondan bile akıcı. Eyyorlamam bu kadar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Google/androide bile açıklar oluyor yıllarca geliştirilmesine rağmen bu harmonyos u düşünemiyorum hırsızlar için android daha müsait kolay bol şans :) aynısının laciverti

• Şu lacivert muhabbetini sıktı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kenfat10 kullanıcısına yanıt
    Benim çıkışının üzerinden 3 yıl geçmiş olan xiaomi cihazım bile şu an iphone 11-12 ile performans olarak kafa kafaya giderken pil performansı olarak üstüne bile çıkarken s20fe nin iphone 6 dan yavaş olduğunu söylemek biraz abes kaçıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f 22 raptor -- 9 Ağustos 2022; 10:48:47 >
  • Ne tehditi? HarmonyOS de Android.

• Çin patronlarınızı fonluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni çıkan nova 9se ve nova y 70 cihazlarında inceleme fırsatım oldu, gayet güzel, akıcı ve kullanışlı, telefonları zaten tartışmasız, halen p 20 lite kullanıyorum, 2018 yılından bu yana hiç bir sıkıntı yaşamadım, yani kısaca huaweiye harmony OS ile devam... Diğerleri ısırılmış elmaya devam edebilir

• HahHa android i mi gececek unutmayin bu harmony os cikali 3 sene gibi bisey oldu android ilk betasi 2008 veya 2009 da olmasi lazim o yillarda cikti yaani kim kimi geciyor yillardir android tablet telefon kullanirim ios a geceyim dedim benim gibi kullanicilar icin rezalet apk kuramiyorum hersey icin jailbreak lazim ipws icinde jail lazim yani ios bos oyun ve ev kullanicilari icin ideal o yuzden benim tercihim android ha soyle iphone 11 13 gibi telefon olsa kullanirim ????

• Rekabet her zaman tüketiciye yarar. Çinliler artık aradaki makası kapatıyor.

• nokia da zamaninda android bize rakip olamaz demişti. sonuç ortada

• kenfat10 kullanıcısına yanıt

Abi iyi misiniz ya, o nasıl oluyor o :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    güncelleme işinde özgün olup android'e benzetmesinler, 1mb'lık update için komple programı yenilemesinler, her güncellemede son sürüm donanıma optimize olup eski donanımlara olan optimizasyonu zayıflatmasınlar. kısacası güncelleme yapmak kelime anlamı olarak değilde firma kazığı olarak var olmuş olacak.

Siz en azından deneme fırsatı bulmuşsunuz çoğu insan uzaktan seyrediyor hayatına dokunması ancak alacağı üründe varsa o zaman gerçekleşecek yoksa yok.
    Çinli üreticilerin telefonunda bari desteklense ve yükleme konusunda seçimlik tercih olabilse sırf android'den kopmak için denerim.
    Sizin beklediğiniz güncelleme desteği için firmanın hususi ekip kurmuş olması gerekli yoksa bütün firmalar destek işinde kaytarıyor.
    Bu alanda bir rekabeti tetikleyen bir firma çıkana kadar hayat böyle devam edecek.

• androide tehtid yine bir amerikan os olabilir ancak. şuan ufukta öyle bir şey görünmüyor

rakamların büyüklüğü sizi aldatmasın 1.5 milyar nüfus olunca normal rakamlar.

• Güncelleme ve uygulama desteği android e yaklaşsa bile amerika yine bir taş koyar önüne. Androidin yerini alabileceğini sanmıyorum.

• Sansürcü Çin'in dışına çıkmayacak bir işletim sistemi. Google'ın korkmasına gerektirecek bir şey yok.

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Hangi çekirdeği kullanıyor?

• Muzafferrccelik M kullanıcısına yanıt

Huawei ayrı, diğerleri ayrı :)

• Nasıl ki Redhat, Suse, Ubuntu vs bir Linux ise, HarmonyOS da bir Android. Adamlar yeni işletim sistemi yazmış sanıyorsanız çok yazık. İnsanları aldatıyorsanız daha da yazık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.