Şimdi Ara

Android icin müzik indirme yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan askerlik görevimi yapmaktayım ve ciddi şekilde müzik sıkıntısı çekiyorum
    android işletim sistemi ve ufak olmasından dolayı askere gelirken galaxy y aldım yanında 8gb kart ile beraber yalnız xperia arc s kullanıyodum önceden onun kartını almayı unuttum
    Benim sizlerden isteğim android te müzik nasıl indiririm kolay bir şekilde 1gb internet paketim ve sınırsız facebook paketim var facebook ve youtube üzerindeki videoları indirebilsem oda işimi görür
    Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BacKStyL

Merhaba arkadaşlar şuan askerlik görevimi yapmaktayım ve ciddi şekilde müzik sıkıntısı çekiyorum
    android işletim sistemi ve ufak olmasından dolayı askere gelirken galaxy y aldım yanında 8gb kart ile beraber yalnız xperia arc s kullanıyodum önceden onun kartını almayı unuttum
    Benim sizlerden isteğim android te müzik nasıl indiririm kolay bir şekilde 1gb internet paketim ve sınırsız facebook paketim var facebook ve youtube üzerindeki videoları indirebilsem oda işimi görür

simple mp3 programını arattır marketten. markette yoksa google da vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genç_atomcu

quote:

Orijinalden alıntı: BacKStyL

Merhaba arkadaşlar şuan askerlik görevimi yapmaktayım ve ciddi şekilde müzik sıkıntısı çekiyorum

simple mp3 programını arattır marketten. markette yoksa google da vardır.

Çok teşekkür ederim hemen arıyorum programı

• TinyTunes uygulamasınıda indirebilirsin marketten.
    Bu uygulamada başarılı.

• Simple mp3 sayesinde internet paketim bitti anlam veremedim ama programı kaldırdim
    4 müzik indirdim yattım sabah kalktım operatör den mesaj gelmiş internet kotanız dolmuşdur diye ayın 25 ine kadar başka program indiremeyecegim yorum yazan herkese teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik indirme sitesi lazım ???
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.