Şimdi Ara

Android için nabız ölçümü yapan bileklik, saat vb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da yazdığım gibi, genellikle cardio egzersizleri (koşu vb) için Android e uygun bluetooth lu nabiz olcümü yapabilen tarzda saat, bileklik ya da chest strap tarzı bir şeye ihtiyacım var. Polar'ın bazi modelleri mevcut ancak rakamlar biraz yüksek gibi geldi, hani nispeten uygun fiyatli bir aksesuar bilginiz mevcutsa paylaşırsanız sevinirim.

• tigerxxx T kullanıcısına yanıt
    http://world.tmall.com/item/45252218729.htm?spm=a312a.7700714.0.0.xQSTbv
    linkteki üründen var sadece birkaç gün kullandım.klasik saat kullandığım için ekransız model kullanıyorum.düşünürseniz öm yollayabilirsiniz, ürün hakkında daha detaylı bilgi verebilirim.
  • Garmin ya da Polar'ın ANT+ ya da Bluetooth destekli göğüs bantları var. Telefonunuzun desteğine göre bunları telefonunuza bağlayıp telefonunuzdan istediğiniz spor aktivitesi takibi uygulaması ile nabız bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.
    Garmin Vivosmart'ın HRM göğüs bandı var. VS ile de kullanabiliyorum, ANT+ destekli telefonumdan Endomondo vs. uygulamalarla da.

Bilekten nabız takibi yapan cihazlar çok güvenilir değil ama iyi iş görenler de var. Scosche rhythm+ idi sanırım göğüse değil kola takılan optik ölçüm bantı. Saat bileğe iyi oturmadıkça ölçüm hataları yapabiliyorlar. MIO sensörü kullanan cihazlar en iyileri ama saat pozisyonuna göre onlarda da sıkıntı olabiliyor. Garmin FR225'te var mesela, ek conta ile sensöre ışık gelmesi de engellenmeye çalışılmış ve oldukça başarılı. Ama koşula göre o bile ölçüm gariplikleri yapabiliyormuş...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.