Şimdi Ara

Android ile iphone arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android ile iphone arasındaki fark nedir? Birini diğerinden üstün tutan özellik var mi? Root atınca aynı özelliklerde oluyor. Bir de iphone'un paylaşım özelliğinin olmayışi onu daha da geri atmaz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birisi kapalı kutu. Diğeri açık diye adlandıralım ilk önce dostum.

Apple (iphone) kendisini dış dünyaya kapatmış durumda. Bizde ki (android) root olayı Apple'da JailBreak olarak adlandırılıyor. Hemen hemen aynı özellikleri sağlamıyor ama. Yani Android'le yapabileceğin şey sayısı sınırsız diyebilirim. Ama maalesef ki bu çoğu kişi tarafından kabul görünen Android'in stabilliğin bozuyor diyebilirim. Özellikle de kendi kullandığım markanın stabilitesini bozuyor. Bana göre tercih meselesidir. İkisinin de birbirine göre artıları ve eksileri mevcut. Ama en önemli üstün tutan özellik stabilite ve kasma sorunu diyebilirim. Bunu Apple'da asla yaşamazsın.
  • ios program çeşitliliğiyle, android'in ise rahatlığı ve her yola gelebilmesiyle öne çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 4 Nisan 2014; 9:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zantevesta

Android ile iphone arasındaki fark nedir? Birini diğerinden üstün tutan özellik var mi? Root atınca aynı özelliklerde oluyor. Bir de iphone'un paylaşım özelliğinin olmayışi onu daha da geri atmaz mi?

Biri işletim sistemi biri telefon markası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone telefon markasi degil bir markanin modeli zeki cocuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple marka iPhone model olduğunu biliyorum kardeşim ben orda farkı vurgulamaya çalıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.