|
Bildirim
Gelir şimdi en son J7 Prime kullanan hastalıklı tipler...
|
90 dolara android var. 90 dolara adamlar akıllı telefon sunuyor. En büyük üstünlük bu
|
Benim için en önemlisi dosya yöneticisi. Apple'da adam gibi dosya yöneticisi yok. OSX de dahil.
|
Evet Android gerçekten kullanım yönünden Apple'yi çarpıp çarpıp katlar. Apple kullanan birçok şeyden ödün vererek kullanıyor. Çok güncelleme alacam yazılımım çok stabil falan der ama kullanamadığı da o kadar şey var ki. Neyse her malın ona uygun alıcısı varmış
|
çok da matah şeyler değilmiş
Stabilite, güvenlik, uzun vadeli kullanım ve performans, uygulama kalitesi, yazılım-donanım optimizasyonu, aynı anda herkese güncelleme, kalite hissiyatı, kaynakların verimli kullanımı, akıcılık vs.. bunlar mı önemli ucuzluk usb-c always open sceeen, parmak izi gibi cart curt şeyler mi. |
Züğürt tesellisi gibi liste.
|
zorlama bir liste olmuş. liste hazırlanırken şöyle bir diyalog oluşmuş olabilir; - usta kaç oldu + 4 oldu hocam - hmm ucuzluğu yazmış mıydık + yazdık hocam - hmm o zaman parmak izi falan bul ekle birşeyler işte 10’u tamamla |
Arkadasin yerine ben cevap vereyim. Moktan bir flac dosyasi icin yana,yana pc arayip itunes'e mecbur kalmamaliyim. Ve flac calmak icin cihaza 2. parti bir uygulama yuklememeliyim. Modlanmis uygulamalari kullanmak icin JB ile ugrasmayayim. İPA yuklemek icin illede yine PC ve 2. parti programlara basvurmamayim. Zil sesi icin yine les itunes'e muhtac kalmayayim. BT'mi istedigim her cihaz icin kullanayim. Kisisellestirmelere ve widgetlere ulasmada ozgur olayim. Siz kaliplara aliamis olabilirsiniz ama; bir cok kisi bu kaliplara sigamaz.
|
Ben telefonda Android'den şaşmıyorum. Tablette de Ipad'den şaşmıyorum. Yani her iki işletim sistemini de kullanıyorum. İşletim sistemi olarak baktığımızda Linux tabanlı Android'in, Macintosh tabanlı IOS'tan çok daha özgür bir işletim sistemi olduğu su götürmez bir gerçek. Android'e ne verirsen onu alır sorgusuz sualsiz. IOS'ları güzel yapan şey, kendi içinde bulunan mevcut uygulamaların kalitesi. Örneğin bir müzik yapımcısısın. IOS'un varsa hiç bilgisayara ihtiyacın olmuyor. Garageband ve appstore'dan edineceğin diğer müzik uygulamaları sayesinde kayıtlarını rahatlıkla yapabilirsin. Android'de bu tarz amaca yönelik uygulama bulmak imkansız. O yüzden ben iki işletim sistemini birbiriyle çarpıştırmak yerine her ikisinin de artı özelliklerinden faydalanma tarafındayım. Rekabeti üreticiler düşünsün, ben tüketici olarak kullanır geçerim |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 3 Ocak 2023; 20:39:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 3 Ocak 2023; 21:9:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 3 Ocak 2023; 22:15:52 > |
zorlama bir liste olmuş. liste hazırlanırken şöyle bir diyalog oluşmuş olabilir; - usta kaç oldu + 4 oldu hocam - hmm ucuzluğu yazmış mıydık + yazdık hocam - hmm o zaman parmak izi falan bul ekle birşeyler işte 10’u tamamla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 3 Ocak 2023; 22:37:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |