Şimdi Ara

Android'in iOS'tan üstün görülmesinin 10 nedeni listelendi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu an Ios'ta mobil temassız ödeme yok. Apple pay üzerinden yapmanız gerekiyor. O da Türkiye'de açık değil. Diğer özellik ekran arkası parmak izi okuyucu ve sensörleri olmaması. Son olarak Samsung'lardaki kalem çok kullanışlı tabi bu sadece Samsun'a özel
    Ama Iphone'ları hoparlör, mikrofon, Bluetooth, wifi, genel olarak donanım kalitesi çok üst seviyede.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim için apk olayı herşeyin üzerinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

Kanka sana kötü bir haberim var, uyandığında kaldır özelliği açık bir iPhone ile parmak izli bir androidi aynı anda masadan kaldır ikisi de 1 saniyede açılır, öyle bir hız farkı yok. Ben 14 pro kullanıyorum faceid 1 saniye bile gecikmiyor. Ayrıca androiddeki parmak izi güvenliğinin, Apple’ın faceid’sinden daha güvenli yazdığını görmemiş kabul ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qlidqyi Q kullanıcısına yanıt

kimse seni parmak izinle taklit edemez ama biometrik görüntünle neler yapabilir bunu iyi bir düşün .sen hangi bilgini vermekten korkarsın.güvenlik derken hep baskaları tarafından ulaşılmaz olmak demek degil sen ne kadar bilgini veriyorsun mesele o .hacker dan korunmak mı güvenlik senin için bumu.ne yani baskalarina vermeyince senin bilgilerin kullanilmiyormu .mesela banka senin guvenligin icin butun bilgilerini alır dimi kimseye vermez ama senin nerde naptigini ailenden daha çok biliyorlar anladın mı

• wolferto kullanıcısına yanıt

Tamam kanka haklısın. Benim retinamı ve 3d yüzümü taklit edip iPhone u açabilirler okey.

• qlidqyi Q kullanıcısına yanıt

telefonunu açmaktan söz eden yok arkadaşım.olayınız sadece bu olduğu için.

• Marka değerim var diye mabadı arşa çıkmış iosun zaten ne yaparsa yapsın akp seçmeni misali yoluna ölecek çok var. Bobregini satip pro maxlari hüpletecek hastalikli tipler görmek istemeseniz de dolu dolu.

• TheUnReaL kullanıcısına yanıt

Android çöp gözümde yazılım güncellemesi bekleyin satarken değerinde bile satamıyorsun onu geçtim değişim kampanyasından bile düzgün yararlanamıyorsun uygulama üstüne uygulama kurulu itici bana göre.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.