Şimdi Ara

Android'in kurucusundan amiral gemisi katili telefon: Essential Phone (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa kalitesi daha önemli. Donanım olarak nasılsa çoğu birbirlerine çok yakın. Sağlam bir kasa yaparlarsa ben alırım.

• Abi adamlar konulabilecek en iyi donanımı koymuş üstüne tasarımı da çok çekici neyini beğenmediniz

• Telefon çok güzel duruyor ama ön kamera gerçekten alışması zor şekilde konumlandırılmış. Ayrıca Android'in gelecek versiyonlarını alması ve yazılımının kalitesi de, sistemin hafif olup şişmemesi de önemli etken bu telefon için umarım öyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir07

vay anasını 50tllik koltukta oturup 100tllik monitöre bakıp adamların yaptığını eleştirmek baya baya spor olmuş sizin için ulan adama dönerderlerki sen yapta bide senin kini görelim. allah kafa tasınızın içine önce saygıyı sonra objektif yorum yapmayı versin. adamın ar-gesi mühendisleri senin gibileri markete ekmek almaya yollamaz adam samsungun döktüklerini toplasın diyor acaba sen neyin döktüklerini topluyorsun heyy yavrum hey..

bravo üstad herkese demek istediğimi ağzımdan almışsın çok güzel yorum , iyi günler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerayı da ekranın altına gizleyebilseler keşke :) Gerçekten enteresan bir telefon olmuş.

• Arkadas bunlarda parmak okuyucuyu arkaya koymus. Yahu arkadaki parmak okuyucu hic islevsel degil bunlar kör mu??

• Tasarım valla 10 numara olmuş. Diğer bazı arkadaşların aksine parmak izi okuyucunun arkada olması da benim için artı puan. Çünkü parmak izi okuyucu önde olduğunda ekran/kasa oranı olumsuz etkileniyor. Umarım aynı tasarımım küçük ekranını da çıkarırlar

• Farklı bir telefon olmuş. Yakından görünce, deneyince tam teşhisi koyulur şimdilik dengede duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon güzel ama o ekranın kameranın etrafından dolanması falan çok itici.

• bu mu katil?

kimse xiaomi dememil nedense...

mi6 ve mix 2 bu cihazın içinden geçer fiyatıyla

performans desen aynı

eh geriye bir tek mi6 tasarımı kalıyor ki mi mix 2 bu cihazla tasarımda da yarışır hemde yarı fiyatına yakın bir şekilde

ekosisteme yeni dahil olacak markalar LeEco gibi kendini nimetten sayarsa kısa süredr silinir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse alınmasın ama fark yaratnamış. 3k batarya da ayrı bir dava üstte kamerayı ortaya koyuyorsan altta da tuşu koy parmak izi arkada olacagına hiç olmasın

• Demekki yıllarca tasarım üstünde çalışmaya gerek yokmuş. Bence mükemmel bir telefon yapmış. Arka tarafı çok güzel duruyor. Amerika'da olsaydım kessin alırdım ????

• 750 dolar?

xiaomi'ye devam

• androidin kurucusu bile 3040 mah batarya koyuyorsa diğerleri artırır mı hiç ?

• Türkiye'de satmaz. Çünkü ayfon yada samsunk değil.

Birde 360°kamerayı tutmaya yarayan 2 nokta kötü durmuş. Tasarımı geliştiemeleri gerek ama ilk telefon için iyi.

• Telefon harika ama sen gel gör ki Türkiye'ye hiçbir zaman gelmeyecek. Bugün zaten piyasada Google pixel dahi gelse Google teknik servisiyle pazarlamasıyla Türkiye piyasasına hakim olur. Ama nerdee ben yine saçma saçma arayüzleri olan Android telefonlar yüzünden Apple'a mahkumum.

• Ekranın üzerine yerleştirdiği kamerayı kasa kısmının parçası olan alt tarafa yerleştirmek çok mu zor acaba merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 30 Mayıs 2017; 23:26:34 >
  • Türkiye'ye gelmezse bile riskte olsa ithalatçı garantili alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

Tasarım valla 10 numara olmuş. Diğer bazı arkadaşların aksine parmak izi okuyucunun arkada olması da benim için artı puan. Çünkü parmak izi okuyucu önde olduğunda ekran/kasa oranı olumsuz etkileniyor. Umarım aynı tasarımım küçük ekranını da çıkarırlar

En mantıklısı yanda olması. Sony

• Arka tasarıma baktığımızda, tüm gezegenin oraya toplandığını rahatlıkla görebiliyoruz; Dünya, Saturn, Neptun, Jupiter, ... Güneş sistemimizi de ön kısma yerleştirmeleri ise büyük bir jest olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.