Şimdi Ara

Android'in kurucusundan amiral gemisi katili telefon: Essential Phone (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu ne mal insanlarsınız adam androidin kurucusu herkes 3000 mah bataryaya takılmış samsung s8 e 3000 koyuyor mükemmel diyorsunuz ki yazılımı berbat,bu adam androidin kurucusu eğer o pili koyuyorsa ona uygun yazılım yapmıştır.

• 4gb ram, 3000 mAh batarya = traş

Bu mu süper gizli yenilikçi telefon? Reklam balonu

• ön kamera bence de güzel durmamış
  • Arkadaşlar, son gelen bilgilere göre eğer bir telefonu eleştirecekseniz sizin de bir telefon üretmeniz gerekiyormuş. Ben şu anda MediaTek'le görüşmelere başladım, üretimi de Foxconn'a yaptıracağım. Telefonum piyasaya sürülür sürülmez Essential Phone'un bu fiyat ve tasarımla tırt olduğunu yazacağım.

Eleştirmek isteyen diğer arkadaşlara tasarım, AR-GE ve diğer endüstriyel konularda yardımcı olabilirim, siz de benim telefonumu test edersiniz. Yani zor ama telefon eleştirmek için elimiz mahkum yapacağız bir şeyler.

Ha bu arada iphone fiyatına saf Android telefon isterse ışınlanma özelliği olsun satmaz. Bekleyin görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 1 Haziran 2017; 9:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgegg

bende telefon aldım çok güzel Android

ne aldın, marka model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Herşey güzel de o selfie kamerasının yeri olmamış bence.
    Tam ekran video izliyorsunuz yanda ortada siyah siyah duruyor. Beni şahsen gıcık ederdi

Belki o ayarlanıyordur. Mesela ana ekranda görüntü bütünlüğü sağlamak için üzerinde de görüntü oluyordur ama video izlerken kameranın altından itibaren görünüyordur. Zaten öyle olmasa video saçma olurdu. Tam o kameranın olduğu yerde videoda bir adamın kafası olsa görünmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Herşey güzel de o selfie kamerasının yeri olmamış bence.
    Tam ekran video izliyorsunuz yanda ortada siyah siyah duruyor. Beni şahsen gıcık ederdi

Belki o ayarlanıyordur. Mesela ana ekranda görüntü bütünlüğü sağlamak için üzerinde de görüntü oluyordur ama video izlerken kameranın altından itibaren görünüyordur. Zaten öyle olmasa video saçma olurdu. Tam o kameranın olduğu yerde videoda bir adamın kafası olsa görünmezdi.

aynen dediğin gibidir.zaten tanıtımdaki görüntülerde ana ekranda wallpaper falan tepeye kadar devam ediyor.tarayıcı,oyun,foto,video falan açınca kamera girintisi kadar orası siyah şerit falan oluyordur.hatta ben olsam yan çevirince solda kalacak o boşluklara multimedya tuşları falan koyardım eski nokia'lardaki gibi :)
    Android'in kurucusundan amiral gemisi katili telefon: Essential Phone

• 700 dolar fiyatla ancak kendi kendinin katili olur.
  • nokia da cep telefonunu bulan firmaydı galiba yanlış hatırlamıyorsam :)

• Şaka maka mükkemmel gözüküyor tasarım beni benden aldı beyler, donanımda gayet güzel sd 835 zaten parmak izi okuyucusunun arkada olmasini daha doğru bulan biri olarak telefonu beğendim e androidin babası diyorlar yazılım olarakda sıkıntısı yoktur rahat rahat çalışır bu sebep ile ram miktarı 4gb kalmış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni çıkardığın telefona zınk diye 750 dolar istemek. Vestel yanlarında sönük kaldı.

• O camın ortasına tükürülmüş gibi kamera bırakmakla mı amiral gemisi katili olacaktı üstelik 700 küsür dolara madem bi telefon yapıyorsun önce tasarımına bak madem ahize yapacan ya ekranın ortasına tükürme yada mi mix den birşeyler çal da olmuş desinler Böyle bi emeğe çöp demek istemezdim ama malesef çöp olmamış herkesin düşüncesi farklı tabi seven de olacaktır

• Çıksın bir aksilik olmaz ise alıp video çekerim ins

• çok güzelmiş,insanın alası geliyor.

• en orijisi haa
  • güzel cihaz
  • her sey olmus ama batarya olmamıs neden böyle bir telefona 4000 mah lık bir batarya koyamıyorsun

• Tasarımını çok beğendim harbiden
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.