Şimdi Ara

ANDROİD İPHONE 5 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 3 gün önce sitenin birinden replika iphone 5 aldım cihazın özellikleri - işlemcisi mtk6589 2,0 mhz - ram 940 mb - rom 16 gb - ama test ekmek için antutu yükledim test sonucu boşta kalan ram oranı 90 mb larda gösteriyodu kullanılan 800 lerde. anlıyamadım yanlışlık var diye RAM BOOSTER prosunu yükledim buda aynı sonucu verdi.sizce bir android işletim sistemi bukadar ram kullanabilirmi.telefondan çalışan proğramlara baktım hesaplıyorum 250 mb yi geçmiyo.aklıma gelen 2 seçenek var cihaz 16 gb demişler ama dosya yöneticisini açtıgım zaman 2 adet sdcard gösteriyo 8+8=16gb acaba buna yanlışlıkla 2 sdcard'da işletim sistemimi yüklü 2side çalışıyor diye aklıma gelmiyor değil.normalde hd2 kullanıyorum mıuı rom var 410 mb'nin 150 mb si boşta.
    Yardımlarınızı bekliyorum

cihazın videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=KNxefhkn7v8

• yokmu bir fikri olan
  • MAlesef kandırılmışsınız.

Rami 512 Mb. Build'ten oynanarak 1024 gösterilmiş.
    Mtk6589 olmasıda kuşkulu geliyor bana,olamaz da sanırım.
  • Benchmark testi yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Benchmark testi yapın

Replika iPhone 5`lerin üzerinde yüklü eski bir sürüm antutu testi oluyor.. tabi bu testi kaç defa yaparsan yap telefon süper donanımlı ve çok hızlı görünüyor.. Çünkü özel oynanmış bir antutu yüklemişler..
    Sen gerçek testi yapınca, takke düşüp kel görünüyor,, telefonu 1:1 klonda yapsalar donanımı kalitesiz
    özellikle wifi çok zayıf çekiyor.. Arkadaşımın replikasıni bir gün kullandım , zor tehammül ettim.
    Ayrıca batarya kalitesi de berbat..
    Bu kalitesiz replikaları alacağınıza, philips W536 alın.. 500 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginiz için teşekkürler ama marketten güncel antutu proğramını yükledim veriler şu şekilde
    cpu : 1996 mhz
    ram : 960 mb
    rom 2,6 gb
    sd card : 8 gb

cihazın aldıgı puan 4665
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone X 2 Android
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.