Şimdi Ara

ANDROİD KİŞİLERİMİ SİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 senedir aktif olarak kullandığım e-mail (msn) adresimi S3 e mail diye girdim.
    Sonra eşitleme falan yaptım.ardından rehberime butun msn kişileri geldi.

Ve gereksiz diye rehberdeki butun kişileri sildim.

sonra pcden açtım msn mi ne goriyim.butun kişiler silinmiş.

ne yapabilirim tekrar onları geri getirmek için.yardım edin

• yokmu anlayan
  • slm.. benimde aynı şey başıma geldi ve yedekleri de yoktu.. kendimce mantık yürütüp bir deneyeyim dedim.. yöntem şöyle:
    Silinen dosyaları geri getirme programı olan recover my files ı bilgisayarıma kurdum. daha sonra telefonumu bilgisayara bağlayıp yığın bellek olarak gösterdim.. recover my files programıyla tarattım. bulduğu dosyalar arasından .vcf formatlıları kişi dosyalarıdır. bunları ayıklayıp telefonuma tekrardan aktardım. %90 95 i geri geldi... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swingstar

slm.. benimde aynı şey başıma geldi ve yedekleri de yoktu.. kendimce mantık yürütüp bir deneyeyim dedim.. yöntem şöyle:
    Silinen dosyaları geri getirme programı olan recover my files ı bilgisayarıma kurdum. daha sonra telefonumu bilgisayara bağlayıp yığın bellek olarak gösterdim.. recover my files programıyla tarattım. bulduğu dosyalar arasından .vcf formatlıları kişi dosyalarıdır. bunları ayıklayıp telefonuma tekrardan aktardım. %90 95 i geri geldi... :)

teşekkurler deniyorum
  • bende birşey sorayım bu arada.. bu rehberi bilgisayara kaydettim de tele toplu olarak nasıl çekebilirim?
  • onuda çektim :) myphone explorer sağolsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.