Bildirim
Android Kitkat 4.4.2 gecebilirmiyim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha yayınlanmadı diye biliyorum. -
biraz daha bekleyin çok yakında 4.4.2 kitkat güncellemesi yayında olacak s4 mini için.. -
Daha gelmedi S4 Mini'nin 1,5 GB lık modeline.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki kit kat i kurmak iicin root falan mi yapmam lazim pek anlamiyorum bu islerdende sistem gunceleme tiklayinca zaten guncel diyor yani gelince yukseltebilicem mi kitkat a normal olarak yoksa degisik yolardan mi yuklicem cevaplar icin tessekurler bu arada -
güncelleme geldiğinde sadece otomatik indirip otomatik kurum yapmasını bekleyeceksiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Esk01
peki kit kat i kurmak iicin root falan mi yapmam lazim pek anlamiyorum bu islerdende sistem gunceleme tiklayinca zaten guncel diyor yani gelince yukseltebilicem mi kitkat a normal olarak yoksa degisik yolardan mi yuklicem cevaplar icin tessekurler bu arada
Resmi yayinlanmamis android surumlerini rootla yukleyebilirsin forumu arastirirsan nasil yapilacagini bulabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cok tessekurler arkadaslar yanitlariniz icin bu arada tahminen nekadar zaman sonra gelir -
Nerden bilelim arkadaşım temmuz-ağustos gibi gelir bilemeyiz firmanın ne yapacağını. -
samsung s4 mini için kitkat testlerini tamamladı bu ayın sonuna kadar dağıtılmaya başlayacak. bence biraz sabredin bekleyin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X