Şimdi Ara

Android KOnusunu Hiç Bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk android telefonum olacak,bütçem 900 TL!

Genel olarak telefonla maillerimi okurum,günde 1-2 saat kadar telefon görüşmem olabiliyor.Müzikte dinlerim telefonla.
    Şarjı falan güzel giden bir şey isterim.
    Öyle internete çok gireyim video izleyeyim oyun oynayayım olayım pek yoktur.

Bu bütçeyi kesinlikle aşamam,bunun aşağısında veya sınırlarında ne önerirsiniz?

• Galaxy Ace 2'ye ne dersin?
  • Ace2 nasıldır,performansı batarya süresi falan?
    Çok bilemiyorum yani ilk defa dokunmatik kullanacam hatta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramses

Ace2 nasıldır,performansı batarya süresi falan?
    Çok bilemiyorum yani ilk defa dokunmatik kullanacam hatta...

Ben kullanıyorum, fiyatına göre çok iyi bir telefon ve Bimeks'ten 100 TL indirim çeki kuponu ile 800 TL'ye geliyor.Son olarak Adobe Flash Player kullanmak istiyorsan telefonunda bugün dahil üç günün ve 15 Ağustos tarihinden sonra Android'li telefonuna Flash Player yüklemeyen kullanıcılar Flash Player'ı kullanamayacak ama 15 Ağustos'tan önce yüklemiş olanlar Flash Player'ı sorunsuz olarak kullanabilecek.
    Telefon hakkında sormak istediğin varsa cevaplarım.
  • Biraz performanstan şarjdan filan bahsedebilir misiniz?
  • Ace 2'nin:Batarya performansı segmentine göre en iyisi, dokunmatiği dokunmatik telefonu sevdirecek kadar iyi ve uzun lafın kısası tam bir:Fiyat/Performans ürünü.
  • Çok güzel o zaman,fiyatta çok iyi.Yalnız sitesine baktım bimeksin 870 tl gözüküyor 100 tl daha indirimi nereden alıyoruz anlayamadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çok güzel o zaman,fiyatta çok iyi.Yalnız sitesine baktım bimeksin 870 tl gözüküyor 100 tl daha indirimi nereden alıyoruz anlayamadım?

Sitede 870 TL gözükür ama internet siparişi fiyatıdır, mağaza fiyatı 900 TL 100 TL indirim çeki kuponu ile 800 TL'ye geliyor.
    100 TL indirim çeki kuponunu gazeteden kesip mağazaya gidiyorsun ve alacağın ürünü 100 TL düşük fiyata alıyorsun.
    Hangi gazete olduğunu öğrenmek için:Bu konuyu takip et, eğer öğrenirsem sana haber veririm.
    NOT:Kampanya ramazan boyunca geçerlidir.

• Eğer indirim olayını öğrenip haber verirseniz galaxy ace 2 alırım fiyat çok iyi.Öteki türlü 900 liraya başka bir şey alabilirim.
    İndirimi hiç bilmiyordum ben.

İlginiz için teşekkür ediyorum konuyu da takip ediyorum
  • quote:

Eğer indirim olayını öğrenip haber verirseniz galaxy ace 2 alırım fiyat çok iyi.Öteki türlü 900 liraya başka bir şey alabilirim.
    İndirimi hiç bilmiyordum ben.

İlginiz için teşekkür ediyorum konuyu da takip ediyorum

Merak etme şu anda araştırıyorum, benim tavsiyenle Galaxy Ace 2 alan herkes pişman olmadı ve tam tersine çok çok memnun oldular.
    Ne demek teşekkürün lafı olmaz, ben burada forumda ki arkadaşlarıma yardımcı olmak için varım.
    Son olarak Ace 2'de Glonass var ve istediğin yeri elinle koymuş gibi buluyorsun.,
    Buldum Zaman gazetesi 8.sayfa 100 TL indirim çeki kuponunu kes ve hatta buradan 8.sayfaya bakabilirsin:Zaman gazetesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 13 Ağustos 2012; 9:28:39 >

• Tamam hocam çok sağolun.Bu indirim güzel oldu bi zaman alalım :D
    Açıkçası aklımda başka bir telefon daha vardı, HTC EVO 3D.Çünkü donanım özellikleri inanılmaz yüksek ve oyunlarda takılmıyor falan dediler.

Son olarak bununla ilgili bir soru sorsam acaba çok ısrarcı mı olmuş olurum?
  • quote:

Tamam hocam çok sağolun.Bu indirim güzel oldu bi zaman alalım :D
    Açıkçası aklımda başka bir telefon daha vardı, HTC EVO 3D.Çünkü donanım özellikleri inanılmaz yüksek ve oyunlarda takılmıyor falan dediler.

Son olarak bununla ilgili bir soru sorsam acaba çok ısrarcı mı olmuş olurum?

Galaxy Ace 2'nin donanımı EVO 3D kadar kağıt üstünde iyi olmasada bu telefonla ne yaparsan yap kastırmayı, dondurmayı v.s sorun çıkartmak mümkün değil.
    İstediğin soruyu sorabilirsin çekinmene gerek yok, ben forumda ki arkadaşlarıma yardımcı olmak için varım.
  • Hocam çok sağolasın, açıkçası ben donanıma çok bakan insanım ondan dolayı size bunu soruyorum.Arada bir oyunda oynarım internette de gezerim ama bunları sürekli yapmam tabi ki...Bunları yapacağım zamanda rahat bir şekilde yapmak istiyorum başka bişey değil.

Çok ince bir çizgideyim de :) Ya galaxy ace 2 ya htc evo 3d ...
    Ace2 fiyatı dolayısıyla daha ağır basıyor ama.
  • quote:

Hocam çok sağolasın, açıkçası ben donanıma çok bakan insanım ondan dolayı size bunu soruyorum.Arada bir oyunda oynarım internette de gezerim ama bunları sürekli yapmam tabi ki...Bunları yapacağım zamanda rahat bir şekilde yapmak istiyorum başka bişey değil.

Çok ince bir çizgideyim de :) Ya galaxy ace 2 ya htc evo 3d ...
    Ace2 fiyatı dolayısıyla daha ağır basıyor ama.

Galaxy Ace 2 grafik ekranıyla ve işlemcisiyle oynatmayacağı oyun yok sadece nadiren bazı oyunlarla uyumlu değil o sorunda en yakın zamanda driverlar ile halledilir.
    Telefondan beklentilerini Ace 2 her türlü en iyi şekilde ve sorunsuz bir şekilde yapar:Bence telefondan beklentilerin için 800 TL yeter, 300 TL daha fazla vermene gerek yok 300 TL'ye başka bir ihtiyacını görürsün ve son karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 13 Ağustos 2012; 10:01:44 >

• eyvallah kardeş sağolasın bugün gidip alayım bi tane bimeksten.

Çok teşekkürler her türlü eforun için.
  • quote:

eyvallah kardeş sağolasın bugün gidip alayım bi tane bimeksten.

Çok teşekkürler her türlü eforun için.

Yeni telefonun hayırlı olsun, güle güle kullan ve bu konuya bekleriz bir sorunun olursa:Samsung Galaxy Ace 2 Ana Konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.