Şimdi Ara

Android L video inceleme 'Yeni nesil Android işletim sistemini kullandık' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
8.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android in tam da gelmesini istediğim nokta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

S3 e gelirimi ? Edit: Erdi Bey Samsung Galaxy S3 Türkiye Versiyonuna Android L Gelirmi ? samsung Güncelleme Desteği Verip vermeyeceğini önceden açıkladımı ? 4.4 çalışmıyor gibi bir bağane uydurup yapmayacaklarını açıklamışlardı diye hatırlıyorum.Yani bunun anlamı Samsung Galaxy S3 Türkiye Versiyonuna Android L gelmez Demek mi? Böyle yazmam daha doğru sanırım çok kısa diye dalga geçtiğimi sanıyor insanlar sanırım.(S3 bi kaç sene önce amiral gemi deniliyordu ve ben halen kullanıyorum.Eğer eksileyecekseniz birde ne için eksiliyorsunuz söylerseniz sevinirim yorum vb bişi değil ben soru sordum soru sormamın neyini beğenmediniz ? )

Lütfen yazdıklarımı dalga amaçlı yazdım de

• Bu haliyle bile beni etkiledi fakat Google artık Wp gibi minimum donanımı belirlemeli ve güncellemeleri İOS gibi hızlı ve bütün cihazlara kendisi yayınlamalı. Açık sistem vs demeyin yemişim launcheri falan firmalar arayüzle birbirleriyle yarışacağına Kamera,Batarya,Tasarım,Ekran kalitesiyle birbirleriyle yarışsın tüketici hangisi ihtiyacını görüyorsa ona göre seçimini yapsın bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akare+bkare=ckare

quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

S3 e gelirimi ? Edit: Erdi Bey Samsung Galaxy S3 Türkiye Versiyonuna Android L Gelirmi ? samsung Güncelleme Desteği Verip vermeyeceğini önceden açıkladımı ? 4.4 çalışmıyor gibi bir bağane uydurup yapmayacaklarını açıklamışlardı diye hatırlıyorum.Yani bunun anlamı Samsung Galaxy S3 Türkiye Versiyonuna Android L gelmez Demek mi? Böyle yazmam daha doğru sanırım çok kısa diye dalga geçtiğimi sanıyor insanlar sanırım.(S3 bi kaç sene önce amiral gemi deniliyordu ve ben halen kullanıyorum.Eğer eksileyecekseniz birde ne için eksiliyorsunuz söylerseniz sevinirim yorum vb bişi değil ben soru sordum soru sormamın neyini beğenmediniz ? )

Lütfen yazdıklarımı dalga amaçlı yazdım de

S3 kullanıyorum bilmiyorum gelip gelmeyeceğini sormak icin cok erken sanırım ondanmi boyle diyorsunuz ? Fakat benim sorduğumu anlamamis olmalısınız bi ara 4.4 desteklemiyor gelmeyecek gibi bi sacmalik aciklamisti yani baska guncelle anlamımi cikacak diye sordum anlatamadim

• Android L gerçekten güzel ama şu androidin berbat iconları yüzünden android telefon kullanmak istemiyorum. Bu konuda LG G3 gerçekten mükemmel işlere imza attı. İnşallah ileri ki günlerde Google LG G3 deki gibi iconları getirir öle olursa daha güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

hala widows phoneye rakip olamaz.

Zamanında 720 kullanmıştım hatırlarsın belki beni, şuan g2 sahıbiyim ve 4.4.2 kurulu. Şu anki hali ile yorumuna bakacak olursam sadece gülüyorum
  • Google, Android L ile eleştirilen her konuyu çözmüşe benziyor. Android zaten yüzde 80 kullanım oranına sahipti dünyada, artık L ile tutabilene aşk olsun.

• Jelly bean 2 yıldan fazla kullanıldı fakat kitkat sadece 1 yıl sürdü benim tahminimce android L en az 2-3 yıl güncelleme alır ve ismi değişmez daha sonra L den M ye geçerler gibi geliyor..

• Cok cok iyi bir isletim sistemi. Artik apple dusunsun. Isletim sisteminde android yetisti hatta gecti bile. Tasarimda android dunyasi sonsuz. En ucuz plastikten metale cama kadar hersey var. Yeni iphone tasarimlari vasat.

• quote:

Android'in WP'ye rakip olabilmesi için bayağı bir düşmesi lazım. Garibim Microsoft belki müşteri çalarım diye WP kılığına soktuğu Android telefonları pazarlamaya çalışıyor.
  • Arkadaşlar Gelistirici onizlemesi sürümünü yükledikten sonra Final güncelleştirmesi alabilirmiyim Birde bu Gelistirici sürümünü yüklemek için detaylı rehber varmı Nexus 5 kullanıyorum 4.4.4 versiyonu ile

• http://youtu.be/14fgPhWy2-4 hala bir ios degil
    edit: İostan hızlı olmadığını gören android fanboyların zoruna gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 29 Haziran 2014; 9:15:29 >
  • quote:

Değil zaten iosun rakibi.wpun rakibi BlackBerry os,webos,mozilla os java,tizen falan.

• Kitkat güncellemesini almamış bir telefona Android L beklemek saçma olur Google Nexus cihazlara bile 18 ay güncelleme desteği sunuyor ki bu 2 yıl bile etmiyor siz 2 yılını tamamlamış bir cihaza ki nexus bile değil L gelir mi diyorsunuz Samsung bi süpriz yapar mı diyeceğim ama hiç sanmıyorum yeni modeller satılsın diye bakıyor adamlar eskilerle niye uğraşsınlar
  • Stok launcher ile kullanacaksam android neden kullanayım ki. Androidin bir özelliği varsa oda kişiselleştirilebilir olması

• nexus 4 alıcak mı acaba
  • Araryüz güzel olmuş ama SENSE olmazsa olmaz abi... :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

http://youtu.be/14fgPhWy2-4 hala bir ios degil

İşletim sistemleri böyle mi kıyaslanır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samedl

İphone 5s incelemesi yok çünkü apple ürün göndermedi.
    Bakınız xperia z2 incelemeside yok çünkü sony ürün göndermedi.
    Anlamayacak bir şey yok adamlar bütün telefonları alıp inceleyemezler.

Hocam dediğiniz doğru ama büyük site olduğunuzu iddia ediyorsanız bi şekilde bulursunuz. Mesela sponsor gsm firmalarının ya da teknomarketlerden teşhir ürünü isteyebilirler. Hiç birşey bulamazsanız fırından birinden istenebilir. Mesele üzüm yemekse yenir her şekilde. Bu tir hareketler donanimhabere yakışmıyor bence.

• Ram kullanımı ne durumda ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.