Bildirim
Android mi Windows Phone mu?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
cok oyun oynuyorsan sürekli telefonla işin oluyorsa uygulamalarla falan android cihaz al yok ben face twit az oyun falan oynarım diyorsan wp al wp androide göre cok cok stabil :) sıkıntı cıkarmaz beklentilerine göre seçim yap :) -
Lumialar bayağı zamandır ilgimi çekiyordu ve 2 hafta önce wp8 li bir cihaz aldım akşam eve geldim, sabahı zor ettim, sabah telefoncuylada aynı muhabbeti yaptım ve o da aynı fikirdeydi bir numarayı kaydetmek bile işkence, arayüz insanı sinir ediyor, bana göre!! wp8 li bir cihaz alacağıma java yı tercih ederim. Karar sizin ama androidin genişliği rahatlığı, imkansızlığının yanında wp8 gereksiz boş bir os olarak kalacak gibi!!! -
dediklerine katılıyorum ama şuda bi gerçek windows phone stabil yani arama msj laşma face fln cok rahat idare eder -
quote:
Orijinalden alıntı: kartoo378
dediklerine katılıyorum ama şuda bi gerçek windows phone stabil yani arama msj laşma face fln cok rahat idare eder
Tamda bu yüzden javayı tercih ederim dedim:) -
Tabiki Android. Face Twitter falan geç Android'deki kadar kullanışlı değiller. WP konularına girip bakarsanız şikayetleri görürsünüz. Ayrıca hâlâ güncelleme bekliyor adamlar daha gelmedi. Stabil sistem istiyorsanız iOS'tan daha iyisi yoktur. Ama EP mi Android mi derseniz Android.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 17 Ağustos 2014; 12:36:00 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
tabıkı android.. -
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.Kararımı verdim:Android -
quote:
Orijinalden alıntı: matrix22
Lumialar bayağı zamandır ilgimi çekiyordu ve 2 hafta önce wp8 li bir cihaz aldım akşam eve geldim, sabahı zor ettim, sabah telefoncuylada aynı muhabbeti yaptım ve o da aynı fikirdeydi bir numarayı kaydetmek bile işkence, arayüz insanı sinir ediyor, bana göre!! wp8 li bir cihaz alacağıma java yı tercih ederim. Karar sizin ama androidin genişliği rahatlığı, imkansızlığının yanında wp8 gereksiz boş bir os olarak kalacak gibi!!!
+1,bildirim sorunu,sosyal ağlarda cabası,kendisini çeken tek özelliği bana göre Drive Here.Bütçeniz nedir? -
Bütçem 700-750 -
quote:
Orijinalden alıntı: kingwalter
Bütçem 700-750
Zenfone 5-6,Moto G,LG L90 ve Xperia SP iyi secim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisinide beğenmiyorum şansen.
Ama ikisi arasında tercih yapmam gerekirse Android alırdım . WP' lerin arayüzü çok karışık.
WP'de bildirim sorunu falan yok artık işkembeden sallamayın numara kaydetmekte kolay neresi zor anlamış değilim arayüzü androide göre daha sade ve kullanımı basit uzun süreli android kullanıcısı olarak alışmam 3 gün sürdü 8.1 güncellemesi ve GDR1 beta güncellemesi ile farklı bir hava oluştu wp üzerinde daha kişiselleştirilebilir bir hal aldı sosyal uygulamalar şuan için yeterli ancak daha işlevsel hale gelmesi gerekli microsoft kağnı gibi hareket ediyor güncelleme konusunda yavaşlar wp telefon alınacaksa 800TL'den fazlası verilmemeli android mi WP'mi derseniz tercihim androidden yana olur lolipop sürümüyle daha da gelişecek ben şahsen lolipop'lu sürümlerin çıkmasını bekliyorum o zaman telefonu değiştirebilirim. -
Wp 8.1 kullanıyorum çok stabil chiıhaz lumia ..androit grand neo da var windovs phone lumia yı daha severek kullanıyorum hıc kasma donma yok telefonda
1 GB Rami olan android telefonum 512 MB Rami olan Lumia'dan daha kötü. Asphalt 8 bende kasıyor o telefonda kasmıyor, çok stabil. Windows güncellemeler ile kullanım kolaylığı sağlamaya başladı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan.Karka
1 GB Rami olan android telefonum 512 MB Rami olan Lumia'dan daha kötü. Asphalt 8 bende kasıyor o telefonda kasmıyor, çok stabil. Windows güncellemeler ile kullanım kolaylığı sağlamaya başladı.
Bende android kullaniyorum yillardir Samsung grand neo var bide Lumia 625 inan grand neo samsung Dan daha hizli hem internette hemde oyunlarda bagimlilik yapti WP
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X