Meizu'nun Nougat güncellemesi konusunda "geç olsun güç olmasın" felsefesini benimsediğini söyleyebiliriz. Çinli şirket nihayet Android Nougat alacak cihazların bir listesini yayınladı. Aşağıdaki modellerden herhangi birine sahipseniz bu mutluluğu siz de yaşayabileceksiniz:
Pro 6 Plus
Pro 6
Pro 6s
Pro 5
MX6
M5 Note
M3 Note
M3 Max
Meizu, bu cihazlardan herhangi birine sahip olan kullanıcıların 2 Temmuz tarihine kadar açık beta programınakayıt yaptırabileceğini söylüyor. Güncelleme ise 10 Temmuz'da cihazlara gönderilmeye başlanacak.
Güncellemenin üç parti şeklinde yapılacağını belirtelim. İlk toplu gönderim 10 Temmuz'da, ikinci parti 17 Temmuz'da ve son gönderim ise 31 Temmuz tarihinde yapılacak. Öte yandan Meizu'nun Android tabanlı Flyme OS işletim sistemini ZUK Edge ve OnePlus 3T gibi diğer telefonlar için de kullanılabilir hale getirmeye çalıştığını belirtelim.
MX4 almıyor, telefon güncelleme zamanı geldi demek ki. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 26 Haziran 2017; 19:1:6 >
Mx4 e niye güncelleme gelmez, her güncelle sonrası telefon dahada vazgeçilmez olmuştu. Özellikle Kameranın güncelleme ile kat ettiği yol, yeni bir telefon almaya eşdeğerdi.
DH MisafiriD
kullanıcısına yanıt
Mx4 e gelmemesi çok normal MediaTek MT6595 çözümü mevcut ve bir kaç cihaz haricinde kullanılmadı ve Octa-core (4x2.2 GHz Cortex-A17 & 4x1.7 GHz Cortex-A7) yapılandırması var ARMv7 mimarili 32 bit işlemci o yüzden asla gelmez yapısı gereği ki Mediatek daha Helio x20/x25 e bile tam anlamı ile Nougat vermiş değilken Mx4 eşdeğeri cihazlara güncelleme beklemek aşırı mantıksız ... en Mediatektan beklemiyordum şahsen Pro 6 gibi bir cihaz için Nougat sürümüne kaynak kod yazmasını beni fazlasıyla şaşırttı!!!