Bildirim
Android one & discovery 2 plus
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bu aslında sana bağlı ama beni görüşüm sadece aşırı oyun oynayan biriysen dis 2 seçebilirisn ki oyun dediğimde yüksek oyunlar oyle temple run subway asphalt filan değil gta san. modern combat filan bunlar 5-10 arası daha yüksek fps alırsın dis 2 de oynaması daha rahat olur diğer kalan herşey aklına gelebilecek aynı düzeyde kronik sorunlar yada kişisel zewkler harici -
Dis 2 plusun kronik sorunu varmi? Benim gordugum aralarindaki fark ekranin full hd olmasi, gps, islemcileri ve isletim sistemleri. Baska tavsiyesi olan varmi? -
kardeş romdu rootdu uğraşacaksan 2+ dan uzak dur! Ben pişmanım. -
KARDAŞ BENDE DE VAR DİS2 U ROM ROOT NE OLUYOR AÇIKLAR MISIN ? -
BİLADER ANDROİD ONE I 595 TL YE NERDEN BULDUN KARDEŞİM ÖZELDEN YARDIM EDER MİSİN BİZE ? -
2+ ekran çöp kullanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4g al kafan rahat olsun. 2+ daha iyi gibi durabilir ama one daha uzun ömürlü olur.
baya da ucuza bulmuşsun nasıl oldu bilmiyorum ama f/p de nirvanaya ulaşmışsın. -
Tavsiye ve görüşlerinizi için tesekkur ederim. Android one ni actim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fan_club
4g al kafan rahat olsun. 2+ daha iyi gibi durabilir ama one daha uzun ömürlü olur.
baya da ucuza bulmuşsun nasıl oldu bilmiyorum ama f/p de nirvanaya ulaşmışsın.
kendimle gurur duydum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Root : tüm sistem yetkilerini açmak;
Rom : sistem;
oluyor kardeşim.Rootladıktan sonra garanti dışı kalıyor telefon ama istediğin gibi kullanıyorsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X