Bildirim
Android one & discovery 2 plus
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu aslında sana bağlı ama beni görüşüm sadece aşırı oyun oynayan biriysen dis 2 seçebilirisn ki oyun dediğimde yüksek oyunlar oyle temple run subway asphalt filan değil gta san. modern combat filan bunlar 5-10 arası daha yüksek fps alırsın dis 2 de oynaması daha rahat olur diğer kalan herşey aklına gelebilecek aynı düzeyde kronik sorunlar yada kişisel zewkler harici -
Dis 2 plusun kronik sorunu varmi? Benim gordugum aralarindaki fark ekranin full hd olmasi, gps, islemcileri ve isletim sistemleri. Baska tavsiyesi olan varmi? -
kardeş romdu rootdu uğraşacaksan 2+ dan uzak dur! Ben pişmanım. -
KARDAŞ BENDE DE VAR DİS2 U ROM ROOT NE OLUYOR AÇIKLAR MISIN ? -
BİLADER ANDROİD ONE I 595 TL YE NERDEN BULDUN KARDEŞİM ÖZELDEN YARDIM EDER MİSİN BİZE ? -
2+ ekran çöp kullanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4g al kafan rahat olsun. 2+ daha iyi gibi durabilir ama one daha uzun ömürlü olur.
baya da ucuza bulmuşsun nasıl oldu bilmiyorum ama f/p de nirvanaya ulaşmışsın. -
Tavsiye ve görüşlerinizi için tesekkur ederim. Android one ni actim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fan_club
4g al kafan rahat olsun. 2+ daha iyi gibi durabilir ama one daha uzun ömürlü olur.
baya da ucuza bulmuşsun nasıl oldu bilmiyorum ama f/p de nirvanaya ulaşmışsın.
kendimle gurur duydum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Root : tüm sistem yetkilerini açmak;
Rom : sistem;
oluyor kardeşim.Rootladıktan sonra garanti dışı kalıyor telefon ama istediğin gibi kullanıyorsun.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- imalat yoluyla kaydedilen imei ne demek
- telefonum kapandı açılmıyor şarj olmuyor
- telefonla konuşurken ekran kapanıyor
- donanım katmanlarını devre dışı bırak nedir
- telefonun yapım aşamaları
- yüzde yüz yerli cep telefonu
- g518 general mobile
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X