Bildirim
Android Proğram Yapmama Yardım Eder Misiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl bir program yapmak istiyorsun ? -
norful1 merhabalar,
1. Ilk once, yukaridaki arkadasin dedigi gibi, hangi/nasil bir program yapmayi istiyorsun?
2. Sana olan tavsiyem: ilk once Java ogrenmeyi calis...boylece Android programlamayi da daha kolay anlarsin. -
birincisi proğram değil program :) aslında mobil için 'uygulama' kullanılır.
sorunu okuduğumda konu ile ilgili herhangi bir eğitim almadığını düşündüm. youtube'dan birkaç video izleyerek olsaydı bir çok alanda eğitime gerek kalmazdı. -
Herkesin de bilmeden uygulama yapmaya basit demesi...... -
quote:
Orijinalden alıntı: commancherro
birincisi proğram değil program :) aslında mobil için 'uygulama' kullanılır.
sorunu okuduğumda konu ile ilgili herhangi bir eğitim almadığını düşündüm. youtube'dan birkaç video izleyerek olsaydı bir çok alanda eğitime gerek kalmazdı.
Hocam İngilizce'niz iyiyse dehşet kanallar var YouTube'da. Java ve Android için slidenerd mesela. Ben bilg. müh. öğrencisiyim ama malum okullarda Android dersi felan pek yok Türkiye'de, oradan öğreniyorum şuan. (aslında thenewboston'u bitirdim çoktan şuan uygulama yazıyorum da, orayı ilerlemek için kullanıyorum, çünkü anlatan eleman hertürlü ayrıntıyı, detayı, kavramların farklarını vs. müthiş anlatıyor) -
demek istedigim zaten bu. sen android dersi almasan da olur. algoritma biliyorsun nesne tabanli programlama biliyorsun. ben arkadasin onlari bildiginden supheliyim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet pek bilgim yok haklısınız aslında meslek yüksek okulu okudum bilgisayar teknolojileri ve programlama o zaman kodlarla uğraşmak sıkıcı geldi pek o zaman üstüne düşmedik ama eğlenceli geldi dün videoları izlerken keşkede ilgilenseydim diye demedim değil.
yapmak istediğim uygulama benim bir sitem varwww.norfulpaylasim.com buradaki çıkmış sorular ve ders notlarını ona katmak istiyorum bir arkadaş kolay dememe takmış ben uygulama yazmak kolay demedim zaten ama yapmak istediğim kolay. bugün sırf gittim bilge adam diye bir yere eğitimlerini alayım dedim oda ne eğitim rakamları uçuyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norful1 -- 30 Mart 2015; 20:22:03 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X