Bildirim
Android programları virüs uyarısı veriyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DiskoKralı
Çoğu uygulama virüs uyarısı veriyor. Neden?
Eset Smart Security kullanıyorum.
Uygulamalar sistem dosyalarina erisim hakki icerdigi icin antivirus programlarina takiliyor.
Nod32 kullaniyorum ve indirdigim .apk uzantili dosyalarda hemen uyari cikiyor. Ve dosyalari bozabiliyor.
Bu yuzden boyle dosyalari indirirken antivirus uygulamanizi gecici olarak durdurmakta fayda vardir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Teknik
quote:
Orijinalden alıntı: DiskoKralı
Çoğu uygulama virüs uyarısı veriyor. Neden?
Eset Smart Security kullanıyorum.
Uygulamalar sistem dosyalarina erisim hakki icerdigi icin antivirus programlarina takiliyor.
Nod32 kullaniyorum ve indirdigim .apk uzantili dosyalarda hemen uyari cikiyor. Ve dosyalari bozabiliyor.
Bu yuzden boyle dosyalari indirirken antivirus uygulamanizi gecici olarak durdurmakta fayda vardir.
Teşekkürler hocam ama eset bir garip. Devre dışı bırakıyorum dosya yinede inmiyor mecburen kaldırıp kuruyorum çözüm bulamadım -
Bende şuana kadar indirdiğim hiçbir apk da eset hata vermedi ayrıca pm atarsanız ayarlar menüsünden nasıl iptal edeceinizi gösterebilirim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- zte nubia v40
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- huawei yazısı çıkıyor telefon açılmıyor
- xiaomi batarya resetleme kodu
- çift ekran telefon
- huawei çocuk akıllı saat
- waiting for miracast connection ne demek
- huawei mate 80 pro
- hangi telefonu almalıyım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X