Şimdi Ara

Android Radyo Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi bayramlar dilerim. Benim sormak istediğim bir soru var. LG G2 telefonum var ve fm radyo uygulamasını beğenmiyorum. Hafızası da çok az. Araştırdım ama bulamadım. Android de 3. parti bir offline radyo uygulaması varmı? yani lg nin radyo programının yerine kullanacağımız internetten harcamayan fm alıcısı üzerinden çalışan bir program arıyorum.

• Spirit fm mi ne vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuneIn Radyo der susarım hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Spirit fm mi ne vardi

Ustad Spirit G2 ile uyumlu değil ve artık geliştirilmiyor galiba. Yinede sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: KERO1planet

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Spirit fm mi ne vardi

Ustad Spirit G2 ile uyumlu değil ve artık geliştirilmiyor galiba. Yinede sağol

Ben eski telefonumda kullaniyordum baska bildigim uygulama yok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

TuneIn Radyo der susarım hocam.

TuneIn PRO versiyonunu parasıyla aldım kullanıyorum dostum. BlackMart kullanmıyorum zaten, virüs ve reklam dolu crackli uygulamalar. iPhone kullanırken de işe yarayan uygulamaları hep parasıyla almayı tercih ettim. Yalnız bi sorun var, TuneIn radyo internet üzerinden çalışıyor. Ben OTA (Over The Air) bir uygulama arıyorum. LG G2 nin radyo uygulamasını beğenmedim, ortadaki yuvarlak tuş çok çok hassas kullanışsız ve hafızası çok az. Custom Rom bekleyeceğiz heralde ne yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KERO1planet

quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

TuneIn Radyo der susarım hocam.

TuneIn PRO versiyonunu parasıyla aldım kullanıyorum dostum. BlackMart kullanmıyorum zaten, virüs ve reklam dolu crackli uygulamalar. iPhone kullanırken de işe yarayan uygulamaları hep parasıyla almayı tercih ettim. Yalnız bi sorun var, TuneIn radyo internet üzerinden çalışıyor. Ben OTA (Over The Air) bir uygulama arıyorum. LG G2 nin radyo uygulamasını beğenmedim, ortadaki yuvarlak tuş çok çok hassas kullanışsız ve hafızası çok az. Custom Rom bekleyeceğiz heralde ne yapalım.

Hocam bende kendi Radyosu bile bulunmuyor. O yüzden de TuneIn Radio kullanıyorum. OTA ile olsaydı gerçekten çok iyi olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android navigasyon önerisi
    11 yıl önce açıldı
    iphone üzerinden radyo yayını
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.