Lufian markasının reklamı, kullandığım tüm uygulamalarda mevcut. Çok canımı sıkıyor. Silemiyorum. Yaptıklarım; - tüm uygulama ayarlar tercihlerini sıfırladım - tüm çerezleri ve internet geçmişini temizledim - temizleme programlarından full temizlik yaptım - ilgili programın tüm verilerini sildim, kaldırıp yeniden kurdum
Fakat lanet reklamdan kurtulamadım. Ne önerirsiniz?
Adguard tavsiyemdir, tüm uygulama ve website reklamlarını engelliyor. Deneme sürümü var. Ancak play storeda değil, kendi sitesinden indirmeniz lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Woogyboo
Adguard tavsiyemdir, tüm uygulama ve website reklamlarını engelliyor. Deneme sürümü var. Ancak play storeda değil, kendi sitesinden indirmeniz lazım.
Deneme sürümünden sonra ücret ödemek zorundasınız ama. Onun yerine Blokada vardı sanırım ücretsiz ve açık kaynaklı.
Root - Adblock
quote:
Orijinalden alıntı: Akinci
Root - Adblock
Hocam rootla lucky patcher da rrklamlari engelleme secenegi var
Dediklerinizi yaptım fayda vermedi. Format tek çözüm gibi duruyor. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler
Lucky Packer ile uygulamanın içindeki reklam içeren kodları kaldırıyorsun ve artık reklamsız sürüm apkyi kurup kullanıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Hz.haha
Lucky Packer ile uygulamanın içindeki reklam içeren kodları kaldırıyorsun ve artık reklamsız sürüm apkyi kurup kullanıyorsun.