Bildirim
android studio
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o işin Android Studio veya mobil app ile cok fazla ilgisi yok cunku app sadece üyelik e-mail'ine bir doğrulama kodu gönderecek ki onu Gmail veya benzeri bir sunucudaki SMTP hesabın üzerinden göndermeni öneririm (spam mail klasörüne düşmemek veya daha kötüsü blacklist'te olup tümden reddedilmemek için ben öyle yapıyorum)kullanıcı inbox a gelen kodu tıkladıktan sonra yine sana ait bir sunucuda kod doğruladıktan sonra üyelik başlatma işlemine geçilebilir. Buna alternatif olarak, doğrulama kodu direkt cebe yönlendirilip arada sunucu olmadan da üyelik başlatma yapılabilir fakat ondan emin değilim cunku öyle birşeyi gerçekte denemedim, sadece olabilir diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X