Şimdi Ara

Android sürümümü elle nasıl yükseltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Casper VIA T10 tabletim 4.4.2 ve artık instagram facebook gibi yeni uygulamarı açmıyor.Android 5.0a razıyım ama stock romu yok gücellemeleri enson 4.4.2 nasıl yapabilirim başka bir cihazın romunu kullanabilirmiyim rom önerirmisiniz?Ayrıca tabletim hiçbir türlü root olmuyor her yolu denedim.

• tamamen aynı donanıma sahip cihaz bulmanız gerek rom portlamak vs için
    custom rom pek cıkmıyor casper tabletler için, yurtdışında aynı özelliğe sahip aynı model tabletleri araştırın belki onların custom romları uyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

tamamen aynı donanıma sahip cihaz bulmanız gerek rom portlamak vs için
    custom rom pek cıkmıyor casper tabletler için, yurtdışında aynı özelliğe sahip aynı model tabletleri araştırın belki onların custom romları uyar
    Tamamen aynı donanım derken? Chipset, işlemci türü filan mı? Dahili bellek farkı sıkıntı çıkartır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Tamamen aynı donanım derken? Chipset, işlemci türü filan mı? Dahili bellek farkı sıkıntı çıkartır mı?

Alıntıları Göster
    örnek vermek gerekirse eski telefonum olan vodafone smart mini cihazımın asıl üreticisi olan alcatel in yurtdışında sattıgı modellerinden custom rom bulup denemiştim(not=önce diğer cihazın stock romunu yüklemeniz gerekiyor ki custom rom yüklemek istediğinizde cihazı farklı tanıyıp hata vermesin) ama bazı sorunlar olmuştu yazılımsal.Mesela kamera acılmamıstı ve kilit tusuna bastıgımda ekran beyaz oluyordu

ardından eski casper tabletim için rom arayısına girdim, yurtdışında aynı özellik aynı işlemci ve depolama özelliğindeki cihazların romlarını denedim ve çalıştı, tabi yine kamera vs hata verebiliyor bazılarında dediğim gibi, direkt olarak rom portlanmadıgı için sürücü vs farkı oluyordur belki

depolama farkı sıkıntı olur mu bilemiyorum fakat denemeden önce tam yedek almanız sizin yararınıza olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.