Şimdi Ara

ANDROİD TABLET PC ALACAĞIM HANGİ MARKA VE ÖZELLİK ÖNEREBİLİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• özellikler fena değil ama dokunmatiği ne kadar iyi markaya ne kadar güvenilir soru işaret.bu özelliklerinide araştır gerekiyorsa telefonla ara yada mesaj at satıcıya ulaş bilgi al hemde ne kadar güvenilir satıcı biraz daha anlamış olursun.
  • Bende bu ürünü kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum ?
  • AL BÖLE BİŞİ RAHAT ET http://www.hizlial.com/u02.049.4561.0010/artes-d9702-97-ips2-16gb-blue-anroid-41-jellybean-wi-fi-tablet

7 İNÇ TABLETLERE PARA VERİLMEZ YAZIKTIR YAHU
  • bende 7" düşünüyorum taşıması çok daha kolay olur hemde el çantasına sığar diye düşünüyorum.
    düşünsenize çoğumuz laptoplarımızı taşınabilir bilgisayar olarak alıyoruz sonrada masaüstüne hapsediyoruz ayda yılda bir yanımıza alıyoruz oda çok işimiz olursa. Bence bu tür cihazlar her zaman insanın yanında olmalı bu nedenle taşıyabileceğimiz boyutta almak en mantıklısı.

mesela ainol novo 7 fire 7" olmasına rağmen 4:3 oranıyla ekranı gayet büyük duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarcan

bende 7" düşünüyorum taşıması çok daha kolay olur hemde el çantasına sığar diye düşünüyorum.
    düşünsenize çoğumuz laptoplarımızı taşınabilir bilgisayar olarak alıyoruz sonrada masaüstüne hapsediyoruz ayda yılda bir yanımıza alıyoruz oda çok işimiz olursa. Bence bu tür cihazlar her zaman insanın yanında olmalı bu nedenle taşıyabileceğimiz boyutta almak en mantıklısı.

mesela ainol novo 7 fire 7" olmasına rağmen 4:3 oranıyla ekranı gayet büyük duruyor.

bir yerde haklısında benim 7 inç tecrubem de oldu hiç te öle cebine sığdıramiyorsun o yüzden diyorumki en azından bi 8 inç olmalı.

hani kullanmadan söledin diye düşünebilirsiniz ama emin olun hepsinde kullanım olarak tecrubem oldu o yüzden yaziyorum , yinede tercih meselesidir.

Ama emin olun genelde tablet kullanmayanlar 7 inçle başlarlar ve % 90 da bi süre sonra taşınabilirlik hakkında mantık yürüttüklerinde 8 yada 9.7 gibi ekran boyutlarının daha ideal alduğunu anlarlar

• Fire ın ekranı 16:9 4:3 değil. 7'lerin hepsi 16:9 dur zaten. 8'ler ise 4:3.
    7' tercih meselesi. ben 7'leri daha çok seviyorum hem uygun hemde ekranı benim için yeterli.

Concord sağolsun allwinnerları 300 liraya satmaya başlamış
    daha ucuza Artes d708 veya biraz daha ekleyip Artes d821 veya Ainol crystal almalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • concord tabletin reklamını yapan bi şaklaban var tv lerde yok efenim 1200 liralardan 289 lara felan düşürdükte falan felan gibi ağız kalabalığı yapiyor .

Yahu kardeşim bu kadar adice bu kadar yanıltıcı bir reklam politikası olurmu el insaf yav bunlar iyicene milleti cahil bellediler.

merak ediyorum bu concord tabletin reklamını yapan şaklaban teknolojiden ne kadar anliyorda bol keseden salliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 6 Aralık 2012; 1:52:11 >
  • forumda gezinirken buldum bu konu hakkında bide sayfa açmış arkadaşlar saolsun ne güldüm gece gece

http://forum.donanimhaber.com/m_66665823/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.