Şimdi Ara

Android tablette Navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android tabanlı 7" Ainol Cube vs gibi bir tablet almayı düşünüyorum..

bu tabletlere igo primo gibi yazılım yükleyerek aracımda navigasyon olarak kullanabilir miyim?

çok fazla navigasyona ihtiyacım olmuyor o yüzden ayrıcana navigasyon cihazı almayı istemiyorum..

amacım hem tablet olarak kullanayım hem de lazım olduğunda navigasyon olarak işimi görsün..

bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedorac0re -- 1 Ocak 2013; 13:52:02 >

• Valla bende öyle bir tablet arıyorum ama gps özellikli kafama göre bir tablet bütçeme göre yok.
    -Gps özellikli
    -IPS ekranlı
    -1280 çözünürlüklü
    -Dual core işlemcili
    -1 gb ramli
    -Mali quad core li
    -Hdmi çıkışlı
    Yukarıda ki özellikleri içinde barındıran tablet nexus 7 ama onda da artırılabilir hafıza seçeneği yok, 8 gb modeli 550 tl civarı. 8 gb hayatta yetmez bana
    Artes'in birkaç modeli var;
    (7" ARTES G711 4GB 3G GPS) ama onda da çözünürlük düşük, işlemci düşük, ram 512.
    (7" ARTES G712 3G GPS) var mesela bu biraz daha iyi gibi ama gpu quad core değil, işlemci de istediğim düzeyde değil.

Ben açıkcası Buna (CUBE U30GT Mini) hastayım ama gps yok

Varsa bu özellikler olan başka tablet bilen yazsın hayrına.

• yani şunu mu anlamalıyım her android tablete navigasyon programı kurup kullanamıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedorac0re

yani şunu mu anlamalıyım her android tablete navigasyon programı kurup kullanamıyoruz ?

Gps özelliği olmalı. google earth veya google maps kullanabilirsin o ayrı bir şey. Fakat navigasyon için gps özelliği olmalı tablette.
  • o zaman gps için tablet almak gereksiz gps özellikli tabletler biraz tuzlu bildiğim kadarıyla

hatta sana bir tane önereyim, belki biliyorsundur gerçi aradığın özellikte mi bilmem.

SmartQ K7
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedorac0re

o zaman gps için tablet almak gereksiz gps özellikli tabletler biraz tuzlu bildiğim kadarıyla

hatta sana bir tane önereyim, belki biliyorsundur gerçi aradığın özellikte mi bilmem.

SmartQ K7

Açıkcası Ainol, cube yada artes dışında diğer markalara pek bakmıyorum. Asus, samsung da beni aşıyor.
    Bana en uygunu dediğim gibi cube mini ama gps yok

• ben bluetooth lu 10" u30gt ye, htc telefondan extgps programı ile gps dağıtıp bluetoothgps programı ile alıyorum.
    igo yu denemedim, yandex te ve googleearth da konumumu gösteriyor.

özellikli bir gps model bende bekliyorum.

ainol böyle bir model çıkaracak sanırım.

Ainol Novo 10 Captain Quad Core 10.1 inch HD 1920*1200 IPS Screen WIFI Bluetooth GPS
    http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-captain-quad-core-10-1-inch-hd-1920-1200-ips-screen-wifi-bluetooth-gps.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ogh

ben bluetooth lu 10" u30gt ye, htc telefondan extgps programı ile gps dağıtıp bluetoothgps programı ile alıyorum.
    igo yu denemedim, yandex te ve googleearth da konumumu gösteriyor.

özellikli bir gps model bende bekliyorum.

ainol böyle bir model çıkaracak sanırım.

Ainol Novo 10 Captain Quad Core 10.1 inch HD 1920*1200 IPS Screen WIFI Bluetooth GPS
    http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-captain-quad-core-10-1-inch-hd-1920-1200-ips-screen-wifi-bluetooth-gps.html

Tam aradığım özellikler bu tablette Forumdan birileri alsada incelemesini görsek

• fedorac0re F kullanıcısına yanıt
    https://piranha.com.tr/product.php?product_id=298
    ELECTRO WORL DE 180 TL
  • Arkadaşlar bende 7 yada 8 inç arıyorum Gps li bilen varmıdır..
  • Piranha Aristo II de GPS,Bluetooth , en önemlisi dahili 3G var sim kartınızı takıp telefon olarakta kullanılıyor.
    ister navi ister akıllı tel kliksa ve mcj de 299tl. Ekran 7 "
    Kutuda araç şarj,cam tutacağı hepsi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.