Bildirim
Android Telefon 'ana makine ismi' değiştirme!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konu benim içinde güncel... -
Telefon Kablosuz ve ağ ayarlarından yapman lazım bildiğim kadarıyla telefon modelini bilmiyorum ama büyük ihtimal taşınılabilir bağlantı gibi biyer olması lazımdı onun için -
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.developersinfo.android.dns.changer
Dns hostname changer isimli bu uygulama ile 2 saniyede değişimini gerçekleştirebiliyorsun. (Rootlu cihazlarda) -
Rootsuz nasıl değiştirebilirim bilginiz var mı? Xperia Z2 4.4.4 android sürümü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 31 Mart 2015; 0:55:36 > -
Nasıl yapıldığını bulan var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: batturay
Nasıl yapıldığını bulan var mı
Root olmadan imkansız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok basit...
Geliştirici ayarlarına gir.
Aşağı doğru in; hostname göreceksin zaten.
Orayı istediğin gibi değiştir...
quote:
Orijinalden alıntı: s3volcanfrais
Çok basit...
geliştirici ayarlarını açtım host name yok orda lg g2 var bende -
quote:
Orijinalden alıntı: batturay
quote:
Orijinalden alıntı: s3volcanfrais
Çok basit...
geliştirici ayarlarını açtım host name yok orda lg g2 var bende
AOSP ROM'larda oluyor o zaten.
Root yapmaktan başka çareniz yok ne yazıkki. -
Güncel...
Bluetooth üzerinden veya Wifi direct yerinden isim değiştirebiliyorum ama daha adsl arayüzdeki isim değişmedi.
Çok bağlantı olduğu için kaçak giriş olmasın diye isimleri anlaşılır yapmak istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
Güncel...
Bluetooth üzerinden veya Wifi direct yerinden isim değiştirebiliyorum ama daha adsl arayüzdeki isim değişmedi.
Çok bağlantı olduğu için kaçak giriş olmasın diye isimleri anlaşılır yapmak istiyorum.
Modeminin bağlantıları yeniden adlandırma gibi bir özelliği yok mu hocam? Çoğu modem arayüzünde yapabiliyorsun bu işi artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
quote:
Güncel...
Çok bağlantı olduğu için kaçak giriş olmasın diye isimleri anlaşılır yapmak istiyorum.
Modeminin bağlantıları yeniden adlandırma gibi bir özelliği yok mu hocam? Çoğu modem arayüzünde yapabiliyorsun bu işi artık.
Modem airties air5341 , nereden değiştiriyoruz bağlantı isimlerini? Arayüzde lan işlemci listesinde isimler gözüküyor ,
ipad de sorun yok o bir şekilde adlandırılmış ama android cihazlar garip adlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Teşekkürler hocam , aynen orada gözüküyor isimler. Yanlarda rezerve vs yazıyordu ama daha önceden tıklamamıştım , şimdi tıkladım orada düzenle'de isimler çıkıyordu değiştirilebiliyordu
ama bir cihazı rezerve ettikten sonra diğer cihazların isimleri hiç gözükmemeye başladı. Neyse kalsın şimdilik, saolun yeniden.
quote:
Teşekkürler hocam , aynen orada gözüküyor isimler. Yanlarda rezerve vs yazıyordu ama daha önceden tıklamamıştım , şimdi tıkladım orada düzenle'de isimler çıkıyordu değiştirilebiliyordu
ama bir cihazı rezerve ettikten sonra diğer cihazların isimleri hiç gözükmemeye başladı. Neyse kalsın şimdilik, saolun yeniden.
Ne demek hocam her zaman.
Rezerve etmek statik ip gibi bir şey. PC'nin modemden aldığı yerel IP adresi değişmiyor böylelikle. Genelde lokal server falan açıyorsan işe yarar oyunlarda falan. Onun dışında gereksiz. Rezerve etmeden sadece isim değiştirebilirsin sanırım. -
modem lan da görünen ismi değiştirebilen oldumu ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kendi kendine titriyor
- samsung m35 türkiye"ye ne zaman gelecek
- yurda giriş kontrolü başarısız
- iphone kaydırarak geri gitme
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- imei sorgulama numarası
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung a16
- s24 ultra hangi renk alınmalı
- hangi telefonu almalıyım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X