Şimdi Ara

Android telefon ekran kilidi deseni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 2 yıldır kayıp olan eski t50 telefonumu buldum ve çok sevindim çünkü içinde önemli verilerim vardı. power tuşu bozuktu. bir şekilde açmayı başardım ama bir de ne göreyim ekran kilidi deseni. 10larca kez denedim tutturamadım.
    Telefon herhangi bir şekilde internete bağlı değil. kayıtlı olan wifi yok. usb hata ayıklama açık mı değil mi bilmiyorum. power tuşundan dolayı hiçbişey yapamıyorum. sadece 30 saniyede bir desen deniyorum o da bi süre sonra kilitlenir sanırım. internetteki her yolu denemeye çalıştım sonuç alamadım. çaresizim. bilen bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin. verilere ulaşmam önemli. servisler bunu yapabilir mi? ya da ben başka nasıl bir yol izleyebilirim??

• Güncel. Yardım lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona öncelikle twrp kur, internetten adımları izle nasıl kurulacağına dair. Sonra twrp menüsünü aç pc ye bağla. usb gibi dosyalarını çekersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeagateWD S kullanıcısına yanıt
    Hocam vaktin varsa biraz açabilir misin usb hata ayıklama açık olmadan yükleyebiliyor muyuz bunu?

• Arkadaşlar az önce şunu farkettim. Bir program buldum root kilit vs için. Bilgisayarda program, cihazı ftm modda görüyor açıkken görmüyor ve sanırım usb hata ayıklamayı ya da ona benzer birşeyi açmamı istiyor. Eğer cihazı açıkken görebilirse o zaman halledebileceğini sanırım çünkü ftm modda işlemi yapıyorum telefonda kilit ekranına bişey yapmamı istiyor. Açıyorum telefonu uygulamayla olan bağlantı kesiliyor ve işlemi yapamıyorum. Cihazı açıkken görmesinin bir yolu var mıdır? Ne olur yardım kafayı yiyeceğim.

• Konu güncel

• Usb hata ayıklama açık olmadan komut alabilen cihaz duymadım. Telefoncu da verileri silmeden yapamaz gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Teyp, Ters Ekran.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Usb hata ayıklama açık olmadan komut alabilen cihaz duymadım. Telefoncu da verileri silmeden yapamaz gibi geliyor bana.

Hocam şuan programın adını unuttum ama cihaz ftm moddayken program cihazı tanıyor ve her işlemi yapabiliyoruz. Örneğin rootladım cihazı. Kilit deseni ile ilgili bir bölüm var programda tıktıyorum sanırım kendisi bir kilit deseni oluşturuyor ve cihaza onu girmemi istiyor. Tabii bunun için cihazı açmak gerekiyor. Açıyorum ve açılınca program cihazı tanımıyor. Usb hata ayıklamayı açmamı istiyor sanırım çince bişeyler...

• mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Root yaptığına eminsiniz yani? Hata ayıklama açık olmadan root da yapılamamalı normalde. Ama sizin telefon kolay rootlanıyorsa bilemeyeceğim. Yine de nette bulunan tüm yöntemler hata ayıklamanın açık olmasını gerektiriyor. Fastboot modundayken root dizininden desenle alâkalı dosyaları adb veya twrp ile silmek gibi.

Kaynak:

xda developers
    [Android][Guide]Hacking And Bypassing Android Password/Pattern/Face/PI
    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620456

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Evet hocam root oldu eminim. ama denediğim tüm yöntemlerde usb hata ayıklamanın kapalı olduğunu anladım. yine de nasılsa root atabildim. sanırım türkiyede herhangi başka bir yöntem yok :( yabancı sitelerden araştırmaya çalışacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.