Şimdi Ara

Android telefon öneri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu sıralar android işletim sistemli bir telefon almak niyetindeyim. Ama baktığım her telefonu beğendiğim için kararsız kaldım. Açıkçası birinde olan özellik diğerinde yok gibi durumlar var. Hangi marka-modelleri önerirsiniz? Özellikle kullandığınız telefonlarla ilgili marka-model artı-eksi belirtirseniz çok sevinirim.

Fiyat sınırım: 900tl :)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Galaxy S2 ve Nexus. Birkaç beklerseniz Nexus 4 de olabilir.(ama kesin değil)

Kamera derdin yoksa S2 al, yoksa Nexus 4'e zorla derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_daywalker

Arkadaşlar merhaba!

Şu sıralar android işletim sistemli bir telefon almak niyetindeyim. Ama baktığım her telefonu beğendiğim için kararsız kaldım. Açıkçası birinde olan özellik diğerinde yok gibi durumlar var. Hangi marka-modelleri önerirsiniz? Özellikle kullandığınız telefonlarla ilgili marka-model artı-eksi belirtirseniz çok sevinirim.

Fiyat sınırım: 900tl :)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Biraz daha para biriktirip S3 al derim ben :)
    Kullaniyorum gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Aslında benim almak istediğim Galaxy W. Ancak aynı fiyatlarda yüksek öz. başka marka-modeller var mı? Fiyat olarak çok uçuk bir alet düşünmüyorum açıkçası.

http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/samsung-sam_gt-i8150ewatur-i8150-galaxy-w-cep-telefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=57594
  • RAM 512 Sony düşük kalmazmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.