Arkadaşlar Son 1 yılda kullandığım telefonlar: HTC T3333 - Windows phone İphone 3GS - İos Turkcell T10 - Android
Hepsinin farklı farklı özellikleri var, ancak hepsinin ortak noktası : Şarjlarının aynı gün bitmesi.
1000TL'ye kadar en az 1ghz Android en az 2.3 işletim sistemi olan en az 3.5'' ekran Radyo- mp3 kamera çok önemli değil, şarjı uzun gitsin çünkü e-mail & program , internet vs çok sık kullanıyorum en azından 24 saat kesintisiz dayanabilmeli. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Lg Optimus Black.
quote:
Orijinalden alıntı: kl_emre_1905
Lg Optimus Black.
Aslında LG ye çok kızgınım 2005 senesinde 850TL verip dünyanın ilk 2MP kameralı diye tanıtılan bir modelini almıştım 1sene kullanmadan şarjı 1 günden az gitmeye başlamıştı. zırt pırt olur olmadık yerlerde şarjı bitmeye başlayınca güzelim telefona sinirlenip paramparça etmiştim. Ancak genede Optimus Black incelemeye değer.
Halen Önerilerinizi Bekliyorum
Motorola Atrix'in şarjı uzun süre gidiyordur diye tahmin ediyorum.1950 mah bataryası var,genel de android telefonların bataryası 1500 oluyor.
Motorola atrix öneririm ama android 2.2
quote:
Orijinalden alıntı: Markhov
Arkadaşlar bu Motorolayı, Türkiyeye kim getiriyor. Distribütörü hangi firma ? Garantisi servisi fln var mıdır? Fiyat / performans açısından oldukça iyi bir ürüne benziyor ama...
3g ile internete sık girdiğiniz için ve büyük ekranlı telefon tercih ettiğiniz için 24 saat şarj piyasadaki hiçbir telefonda dayanmaz. pili dert etmeyin. 1 tane orjinal yedek pil alın. bi tane de fişte pil şarj cihazı alın. telefonunuz hiç şarjda beklemesin. birini doldurun bitince pil değiştirin ötekini takın şarja. benim içinde önemli pil olayı. ben bu şekilde yapıyorum.
Samsung i8150 Galaxy W İLE Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i ARASINDA KALDIM İKİSİNDE FİYATLARI HEMEN HEMEN BİN LİRA CİVARI HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ?
quote:
Orijinalden alıntı: filimadam
quote:
Arkadaşlar bu Motorolayı, Türkiyeye kim getiriyor. Distribütörü hangi firma ? Garantisi servisi fln var mıdır? Fiyat / performans açısından oldukça iyi bir ürüne benziyor ama...
Netcell firması getiriyor, teknik servis Teleservice firması , yaklaşık 10 gündür kullanıyorum şu anda alınabilecek en iyi F/P telefonu özellikler için imzama bakabilirsin
Android 2.2 işletim sistemi kullanması şaşırttı beni, ayrıca kasası da çok sağlam değilmiş gibi geldi. o yüzden düşünmüyorum. 2.elde de büyük sıkıntı yaratacağı kanısındayım. ancak gerçekten güzel telefon. önerin için teşekkür ederim. almışken 100tl daha fazla verip xperia arc s alma düşüncesindeyim
quote:
Android 2.2 işletim sistemi kullanması şaşırttı beni, ayrıca kasası da çok sağlam değilmiş gibi geldi. o yüzden düşünmüyorum. 2.elde de büyük sıkıntı yaratacağı kanısındayım. ancak gerçekten güzel telefon. önerin için teşekkür ederim. almışken 100tl daha fazla verip xperia arc s alma düşüncesindeyim
tabi sonuçta sen kullanacaksın ama atrix 2.2 değil android ginger le geldi, kasa da çok sağlam, sony nin de ikinci eli motoroladan farklı değil, arc s ile arasında 400-450 tl ye yakın fark var...
Atrix, Galaxy W. Daha ucuz istiyorsanız Xperia Neo V ancak dahili hafızası çok düşük.
vallahi lg nin yetkili servis olarak sadece teleservice varsa o teli alma sonra iyice başın ağrır.bence marka olarak sony veya htc al diğerlerini boşver.
Benim sana bir sorum olcak :) benimde bütçem 600-650 arası. iphone 3gs almayı düşünüyorum. sen iphone kullanıp android arıyorsun acaba iphone hakkında biraz bilgi verir misin bana ? sanırım 3gs önermezsin ama nedenleri nelerdir acaba, ben bir iki defa kullandım gayet rahattım ama hiç android kullanmadım. bahsettiğim fiyat aralığında arkadaşlarda telefon önerirse sevinirim 2. el.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfun_64
quote:
quote:
Netcell firması getiriyor, teknik servis Teleservice firması , yaklaşık 10 gündür kullanıyorum şu anda alınabilecek en iyi F/P telefonu özellikler için imzama bakabilirsin
Android 4 güncellemesi alacak mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Germ
Benim sana bir sorum olcak :) benimde bütçem 600-650 arası. iphone 3gs almayı düşünüyorum. sen iphone kullanıp android arıyorsun acaba iphone hakkında biraz bilgi verir misin bana ? sanırım 3gs önermezsin ama nedenleri nelerdir acaba, ben bir iki defa kullandım gayet rahattım ama hiç android kullanmadım. bahsettiğim fiyat aralığında arkadaşlarda telefon önerirse sevinirim 2. el.
İlk iphone 'u 2008'de kullandım, sonrasında ise yurt dışından getirtip aldım sattım vs. elimden 10-15 kadar iphone geçti. Iphone iyiydi çünkü pek çok ilki beraberinde getirdi. İlk dokunmatik kapasitif ekran, multi touch, yüksek hızlı işlemci, hareket sensörü vb.. ancak en önemlisi beraberinde çok güzel bir işletim sistemi getirdi: IOS Eskiden ne vardı symbian, windows mobile, blackbarry os .... hepside birbirinden kötü ve kullanışsız. IOS bu alanda çığır açtı. Sonrasında android geldi Turkcell'deydim o zamanlar lansmanı fln yapıldı ancak Androidde hakkaten kullanşsızdı ilk versiyonlar (1.6 vs..) en önemlisi Androide uygulama zenginliği yoktu. Şimdi şöyle işletim sistemi savaşlarına bir bakıyorum: Symbian tam pes edecekken anna - belle diye diye tutunmaya çalışıyor, Windows mobile 7 çıktı en son ama o da bir şeye benzemiyordu ne oldu bilmiyorum. tutunamaz. Blackbarry os, hantallığının yanı sıra güvenlik sorunları vardı, ayrıca eğlence yönünden zayıf, bada - palm os vs. diğerlerini saymıyorum zaten ANDROID son 1 yılda uygulama zenginliği bakımından (yanlış olmasın) IOS'u geçti diye biliyorum, geçen sene Android'de 3-5 uygulama dışında Türkçe uygulama yoktu ancak şimdi Ios daki bütün uygulamalar Androidde de var. Android açık kaynak kodlu olduğu için Ios'un çok çok önüne geçecektir. çünkü Androiddeki maddi kaygılar Ios'a göre oldukça az. hem Ios taki çoğu uygulama denetimden geçmediği için yayınlanmayabiliyor. Yeni çıkan üst segment Androidler performas ve işlevsellik olarak Iphone'a göre oldukça iyi, eskiden yoktu ancak Artık Iphone ile yarışmak bir yana çok çok daha öndeler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme