Şimdi Ara

ANDROİD TELEFON ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ancak bütçem çok değil... Bana 900-1000 TL arasında önerebileceğiniz en ideal HTC telefon nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfenks62 -- 22 Kasım 2013; 18:36:00 >

• Htc den vazgecerseniz nexus 4 veya bulursaniz xperia sp cok guzel tercih olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kur4lsz

Htc den vazgecerseniz nexus 4 veya bulursaniz xperia sp cok guzel tercih olur

xperia sp 1000-1100 tl arasında değişiyor sanırım ama güzel telefon. Biraz bekleyip fiyatı eritebilirsek düşünülebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfenks62

quote:

Htc den vazgecerseniz nexus 4 veya bulursaniz xperia sp cok guzel tercih olur

xperia sp 1000-1100 tl arasında değişiyor sanırım ama güzel telefon. Biraz bekleyip fiyatı eritebilirsek düşünülebilir

Alıntıları Göster
    Bu HTC sevdası nedir hocam onu bi önce öğrenebilirmiyim ? Nesi varmış bu telefonun .

• quote:

Orijinalden alıntı: AvşalıTavşan

Bu HTC sevdası nedir hocam onu bi önce öğrenebilirmiyim ? Nesi varmış bu telefonun .

Doğrusunu isterseniz ben de tam bilmiyorum. Sanırım sürü psikolojisindeyim
  • Bütçeyi yükseltebilirseniz HTC One mini var hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerenin burasındayım

Bütçeyi yükseltebilirseniz HTC One mini var hocam.
    benden size tavsiye o cihazı kacırmayın bekleyin bende şuanda para biriktiriyorum
  • quote:

benden size tavsiye o cihazı kacırmayın bekleyin bende şuanda para biriktiriyorum

Cihazı biliyorum zaten düşündüklerimin arasında... Ama biraz daha beklemek gerek sanırım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfenks62

quote:

Cihazı biliyorum zaten düşündüklerimin arasında... Ama biraz daha beklemek gerek sanırım:)

Alıntıları Göster
    xperıa sp onerırım,htc one mınıdende ustundur ayrıca sp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerome34

xperıa sp onerırım,htc one mınıdende ustundur ayrıca sp.

Alıntıları Göster
    Nexus 4 al.
  • Sonyin donanımı güzel fiyatına göre. Ama yazılımda çileden çıkarır. Tavsiyem sonye bulaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Sonyin donanımı güzel fiyatına göre. Ama yazılımda çileden çıkarır. Tavsiyem sonye bulaşma.

Xperia sp 4.4 alacak.2 gun once resmi olarak paylasildi.Bu arada o fiyata en performansli telefon Nexus 4 dur.Ama bende sana xperia sp 'yi oneririm.
  • xperıa SP bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: satellite500

xperıa SP bencede
    lg optimus g. incelemeni öneririm.
  • emre4335 kullanıcısına yanıt
    Arayuzundeki kasilmalar takilmalar soğutuyor beni telefondan fabrika ayarlarina getiriyorsun 1 2 gün sonra tekrar basliyor. Bahsettiğim telefon xperia s
  • hafta sonu olan indirimlerle nexus4 980 liraya kadar gerileyebiliyor nexus4 kaçırmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 27 Kasım 2013; 7:29:29 >
  • Optimus g
  • quote:

Orijinalden alıntı: atp96

hafta sonu olan indirimlerle nexus4 980 liraya kadar gerileyebiliyor nexus4 kaçırmayın derim

fiyat iyi ama ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Yılbaşından sonra biraz daha düşer diye umut ediyorum...
  • Xperia sp saglam hızlı
  • O fiyat aralığında kesinlikle ve kesinlikle xperia sp almanızı öneririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.