Bildirim
ANDROİD TELEFON ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Htc den vazgecerseniz nexus 4 veya bulursaniz xperia sp cok guzel tercih olur -
quote:
Orijinalden alıntı: kur4lsz
Htc den vazgecerseniz nexus 4 veya bulursaniz xperia sp cok guzel tercih olur
xperia sp 1000-1100 tl arasında değişiyor sanırım ama güzel telefon. Biraz bekleyip fiyatı eritebilirsek düşünülebilir -
Bu HTC sevdası nedir hocam onu bi önce öğrenebilirmiyim ? Nesi varmış bu telefonun .quote:
Orijinalden alıntı: sfenks62quote:
Htc den vazgecerseniz nexus 4 veya bulursaniz xperia sp cok guzel tercih olur
xperia sp 1000-1100 tl arasında değişiyor sanırım ama güzel telefon. Biraz bekleyip fiyatı eritebilirsek düşünülebilir
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: AvşalıTavşan
Bu HTC sevdası nedir hocam onu bi önce öğrenebilirmiyim ? Nesi varmış bu telefonun .
Doğrusunu isterseniz ben de tam bilmiyorum. Sanırım sürü psikolojisindeyim -
Bütçeyi yükseltebilirseniz HTC One mini var hocam. -
benden size tavsiye o cihazı kacırmayın bekleyin bende şuanda para biriktiriyorumquote:
Orijinalden alıntı: nerenin burasındayım
Bütçeyi yükseltebilirseniz HTC One mini var hocam. -
quote:
benden size tavsiye o cihazı kacırmayın bekleyin bende şuanda para biriktiriyorum
Cihazı biliyorum zaten düşündüklerimin arasında... Ama biraz daha beklemek gerek sanırım:) -
xperıa sp onerırım,htc one mınıdende ustundur ayrıca sp.quote:
Orijinalden alıntı: sfenks62quote:
benden size tavsiye o cihazı kacırmayın bekleyin bende şuanda para biriktiriyorum
Cihazı biliyorum zaten düşündüklerimin arasında... Ama biraz daha beklemek gerek sanırım:)
Alıntıları Göster -
Nexus 4 al.quote:
Orijinalden alıntı: jerome34
xperıa sp onerırım,htc one mınıdende ustundur ayrıca sp.
Alıntıları Göster -
Sonyin donanımı güzel fiyatına göre. Ama yazılımda çileden çıkarır. Tavsiyem sonye bulaşma. -
quote:
Orijinalden alıntı: karakaya_o
Sonyin donanımı güzel fiyatına göre. Ama yazılımda çileden çıkarır. Tavsiyem sonye bulaşma.
Xperia sp 4.4 alacak.2 gun once resmi olarak paylasildi.Bu arada o fiyata en performansli telefon Nexus 4 dur.Ama bende sana xperia sp 'yi oneririm. -
xperıa SP bencede -
lg optimus g. incelemeni öneririm.quote:
Orijinalden alıntı: satellite500
xperıa SP bencede -
Arayuzundeki kasilmalar takilmalar soğutuyor beni telefondan fabrika ayarlarina getiriyorsun 1 2 gün sonra tekrar basliyor. Bahsettiğim telefon xperia s -
hafta sonu olan indirimlerle nexus4 980 liraya kadar gerileyebiliyor nexus4 kaçırmayın derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 27 Kasım 2013; 7:29:29 > -
Optimus g -
quote:
Orijinalden alıntı: atp96
hafta sonu olan indirimlerle nexus4 980 liraya kadar gerileyebiliyor nexus4 kaçırmayın derim
fiyat iyi ama ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Yılbaşından sonra biraz daha düşer diye umut ediyorum... -
Xperia sp saglam hızlı -
O fiyat aralığında kesinlikle ve kesinlikle xperia sp almanızı öneririm
Benzer içerikler
- wifi şifre kırma
- wifi kaydedildi sorunu
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- ön kamera açılmıyor
- xiaomi hyperos özellikleri
- samsung m35 fiyat
- bu uygulama android"in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz
- hızlı şarj zararlı mı
- miui son sürüm
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X