Şimdi Ara

Android Telefon Önerisi Max 550 TL.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Suanda İdeos x5 ve Galaxy Gio 2 tercihim var 2 telefon arasında 60 70 tl oynuyor,suanda düşünüyorum bayramdan sonra alacagım.
    Gioyu test etme imkanım oldu dokunmatigi vs cok güzel.Huwaiyi test edemedım bulamadım çünkü alırsam kargoyla getitdirecegim.
    İlk defa androit telefonum olacagı için hangi telefon ne olarak digerinden daha iyidir karşılaştırma yaparak önerirseniz sevinirim.
    Aldıgım telefon saglam beni en az 1 sene yolda bırakmayacak olması lazım ancak seneye degiştirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bassjackerss -- 31 Ağustos 2011; 18:34:17 >

• tbiki x5 hemde temiz kokuyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

tbiki x5 hemde temiz kokuyo :D
    O kokuyor diyenlerin nerelerinin koktuğunu söylerdim ya ayıp olur şimdi.

Huawei X5 son derece kaliteli bir telefondur ve her açıdan çok daha üstündür LG'ye göre. Şiddetle tavsiye ediyorum. Uzun süre kullanabilirsin. Param kısıtlı veya cahillerin yorumlarına inanıyorum diyorsan o zaman da Samsung Gio alabilirsin hemen hemen aynı fiyata.
  • Elden inceleme imkanın varsa bak,x5i beğenmezsen gio al. lg' ye göre daha f/p
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Elden inceleme imkanın varsa bak,x5i beğenmezsen gio al. lg' ye göre daha f/p
    Öncelikle teşekkür ederim ilgilendiginiz için.Elden inceleme olmadı fırsatım olmadı daha ne optimus oneyi nede x5 i.Peki ankaradan nerde bulabilirim yetkili magazası filan varmı bu huwainin ?

ideos x5 de + Cihazda Ekran Açıklığı ve Reset Sorunu Yaşayanlar varmış ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bassjackerss -- 29 Ağustos 2011; 14:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bassjackerss

Öncelikle teşekkür ederim ilgilendiginiz için.Elden inceleme olmadı fırsatım olmadı daha ne optimus oneyi nede x5 i.Peki ankaradan nerde bulabilirim yetkili magazası filan varmı bu huwainin ?

ideos x5 de + Cihazda Ekran Açıklığı ve Reset Sorunu Yaşayanlar varmış ?

Alıntıları Göster
    Samsung Galaxy Gio Alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: erenyilmaztr

Samsung Galaxy Gio Alabilirsin

Alıntıları Göster
    Başka android telefon yokmu bu fiyatlarda ? :) ki eger yoksa bayram sonu lg optimus oneyı almayı planlıyorum.
  • quote:

Başka android telefon yokmu bu fiyatlarda ? :) ki eger yoksa bayram sonu lg optimus oneyı almayı planlıyorum.

Alıntıları Göster
    o fiyata en iyi gio var bence ama senin aklında lg var gibi
  • O sorunların hepsi bütün telefonlarda yok.alacaksanız x5 alın diğerleri pek tatmin edici olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: revolt25

Maximum 550 Tl verebilirim.
    1 haftadır araştırıyorum ideos x5 ve lg optimus one gözüme carpan hoşuma giden modeller ama huwai ideos x5 cok kötüleyen var çin malı,kokuyor vs diye ondan vazgeçtim.
    Şuanda Lg optimus one düşünüyorum ve sizlerinde tavsiyelerinizi bekliyorum.
    İlk defa androit telefonum olacagı için hangi telefon ne olarak digerinden daha iyidir karşılaştırma yaparak önerirseniz sevinirim.
    Aldıgım telefon saglam beni en az 1 sene yolda bırakmayacak olması lazım ancak seneye degiştirebilirim

X5 kokuyormuş öyle mi? Çok güldüm akşam akşam valla sayende

Neyse sana ben X5 i tavsiye ederim Onu almayı düşünmüyorsan galaxy gio derim

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Maximum 550 Tl verebilirim.
    1 haftadır araştırıyorum ideos x5 ve lg optimus one gözüme carpan hoşuma giden modeller ama huwai ideos x5 cok kötüleyen var çin malı,kokuyor vs diye ondan vazgeçtim.
    Şuanda Lg optimus one düşünüyorum ve sizlerinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

X5 kokuyormuş öyle mi? Çok güldüm akşam akşam valla sayende

Neyse sana ben X5 i tavsiye ederim Onu almayı düşünmüyorsan galaxy gio derim
    IDEOS X5 kokuyor muymuş O zaman burnunu kapat IDEOS X5 al ve kesinlikle pişman olmayacaksın emin ol ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

IDEOS X5 kokuyor muymuş O zaman burnunu kapat IDEOS X5 al ve kesinlikle pişman olmayacaksın emin ol ;)

Dostum bana burnunu kapat diye alaycı msj atma ben araştırdıgım ve ortaya atılan şeyleri sizlere soruyorum benim canımı sıkma ;)
    Optimus one ve galaxy gio arasında kaldım bügün p503 ü test etme imkanım oldu pek hoşuma gitmedi acıkcası.
    Kararsızım ama büyük olasıkla gio alıcam tşkler hepinize....
  • quote:

quote:

Dostum bana burnunu kapat diye alaycı msj atma ben araştırdıgım ve ortaya atılan şeyleri sizlere soruyorum benim canımı sıkma ;)
    Optimus one ve galaxy gio arasında kaldım bügün p503 ü test etme imkanım oldu pek hoşuma gitmedi acıkcası.
    Kararsızım ama büyük olasıkla gio alıcam tşkler hepinize....

Alıntıları Göster
    O zaman destekli araştır dostum, bunu kime desen güler Kokla da al kısmı şaka tabiki ama ben bildiğim için söylüyorum IDEOS X5, GIO ile kıyaslanamayacak kadar iyi bir telefon sonra pişman olma diye söylüyorum git gözlerinle gör 2 telefonu da aklında kalmasın. Sadece çözünürlük farkı bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 31 Ağustos 2011; 11:35:15 >

• quote:

O zaman destekli araştır dostum, bunu kime desen güler Kokla da al kısmı şaka tabiki ama ben bildiğim için söylüyorum IDEOS X5, GIO ile kıyaslanamayacak kadar iyi bir telefon sonra pişman olma diye söylüyorum git gözlerinle gör 2 telefonu da aklında kalmasın. Sadece çözünürlük farkı bile yeter.

Alıntıları Göster
    Ideos X5 almak daha mantıklı bence. İyi düşünün. HTC'de uzakdoğu markası, düne kadar ona da Çin malı kokuyor diye ama bak şimdi nerelerde, devlere meydan okuyor. Huawei iyi markadır, HTC gibi geleceği parlak bir markadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Ideos X5 almak daha mantıklı bence. İyi düşünün. HTC'de uzakdoğu markası, düne kadar ona da Çin malı kokuyor diye ama bak şimdi nerelerde, devlere meydan okuyor. Huawei iyi markadır, HTC gibi geleceği parlak bir markadır.

Alıntıları Göster
    Android telefon alırken minimum işlemci hızının 600 mhz ve ram'inin 512 MB olmasına dikkat etmek lazım. GIO düşük RAM ve dahili belleği ile özellikle çok program oyun yükleyenler için bir süre sonra sorunlar yaşatıyor. Ayrıca IDEOS X5 gio ile karşılaştırılmıyor bile ACE ile karşılaştırmalar yapılıyor ki ona bile üstün çıkıyor. Fiyatının düşük olması sizi yanıltmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

Bügün Gio yuda test ettim dokunmatigi gayet güzel.Lg yi sildim kafamdan ya huwai yada gio.Bir telefoncu arkadaş ideos x5 560 tl ye gioyuda 500 tl ye getirebilecegini söledi bayramdan sonra suanda düşünmelerdeydım
  • quote:

quote:

Bügün Gio yuda test ettim dokunmatigi gayet güzel.Lg yi sildim kafamdan ya huwai yada gio.Bir telefoncu arkadaş ideos x5 560 tl ye gioyuda 500 tl ye getirebilecegini söledi bayramdan sonra suanda düşünmelerdeydım

Alıntıları Göster
    Hangi maddeden üretildiğini bilemeyiz yada nasıl bi koku olduğunu,Mesela SGS2 geldiği zaman,ilginç bir kokusu vardı.Koklayınca bariz fark ediliyordu(güzel kokuyordu aslında ).ideos x5 ucuz olsun diye çöp metaryallerden,geri dönüştürülebilir maddelerden yada atıklardan üretilmiş olabilir.Fakat çok kokacağını sanmıyorum,tavsiyem huawei ideos x5 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 31 Ağustos 2011; 19:27:22 >

• quote:

quote:

Eğer GIO alacaksan hepsiburada'daki kampanyayı kaçırma. 479 tl den satılıyor, 500 e tamamlarsan ve 100 tl ekstra hediye çeki veriyor +world ile alırsan %10 puan veriyor telefon 330 tl ye falan gelir. IDEOS X5 için de aynı şekilde kar edebilirsin. Ama bugün son gün acele et alacaksan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 31 Ağustos 2011; 19:49:07 >

• quote:

quote:

quote:

Eğer GIO alacaksan hepsiburada'daki kampanyayı kaçırma. 479 tl den satılıyor, 500 e tamamlarsan ve 100 tl ekstra hediye çeki veriyor +world ile alırsan %10 puan veriyor telefon 330 tl ye falan gelir. IDEOS X5 için de aynı şekilde kar edebilirsin. Ama bugün son gün acele et alacaksan.

Alıntıları Göster
    Galaxy Gio al yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Galaxy Gio al yav

Sanırım Gio kullanıcısısın.bir soru sorayım;
    -Hangi oyunlarda donma veya takılma yaşıyorsun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.