Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimde 2018 model Huawei var hocam boş yapma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android kısıtlama olmadan harika
    İos güvenlik ve donanım kalitesi açısından çok iyi
    Ama şu güncelleme ile cihazı çöp etmesi sinir bozucu.
    8 yıl önce aldığım iphone 4s’mi ios 6 ile hala donmadan kasmadan kullanıyorum, iyi ki güncellemedim, yoksa şimdiye çöptü.
    Ha elimde İphone 6s de var, ios 12 sürümde, bunu da 5 sene kullanırım heral :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehbere girerken bile kasan leğen plastiğinden yapılma telefonlar çoğu... Hadi ucuz olanları alınıyor anlarım ama iPhone alacak paraya Android alan biri de ne bileyim...
  • Telefonu güncelleme alsin diye kullanmiyoruzki,güncellemeyi ne yapacaksin genelde olumsuz sonuçlari oluyor güncellemelerin. Güncelleme gelmeyen bir telefon olsa onu alirdim,aldigim hiçbir telefonu da güncellemem ios android farketmez hepsinde batarya performansi düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 ocakta aldığım iphone 6yı hâlâ kullanıyorum, benimle aynı dönem android telefon alan arkadaşlarımın 3. telefonu şu an. Özgürlük olayı saçma geliyor bana, neticede telefonla atom parçalamıyoruz altı üstü birilerini arıyoruz mesajlaşıyoruz instagramda takılıyoruz. Zaten ekstradan bir şey yapmak istesem bilgisayarımdan yaparım androidcilerin bu özgürlük muhabbetine anlam veremiyorum.

• Android cihaz SD8XX işlemcili olduğu sürece kasma veya donma sorunu pek yaşanmaz, yazılım optimizasyonu sorunları hariç. Giriş seviyeleri birinci, orta seviyeler ise 1,5-2 yıldan sonra şişmeye başlar.

Android'i lekeleyen ise spyware ve SAR reaktörü olan Çin markası çöp telefonlar. Huawei ve Lenovo istisna tutulabilir.

2,5 yıldır Moto Z kullanıyorum, füze gibi çok şükür. iPhone alır mıydım, sanmam.

• Yıllarca iPhone kullanmış biri olarak şu an androidli bir cihaz kullanıyorum daha mutluyum kesinlikle. Artı olarak yapabildiklerim epeyce fazla. Yapamadıklarım düşünüyorum da yok gerçekten.

• 1200 tl ye Xiaomi almıştım. İki sene sonra yenisini alırım ne olacak.

• İphonun güncellemesini övenler cihazın sadece güvenlik ve tema güncellemesi olduğunu bilmiyo.ayrıca apple yeni özellik de sunmuyo tellere üstüne var olan özelliklerin performansını kısıyor.Ha bide iosun performansını övüyolar.arkada hiç bir şey olmadığı için öyle performans verio .Zaten zenginler kriptolu teller kullanıyo güvenliğe gerek yok ki zaten sizi napsın millet .temaya gelince de androidde istediğinizi yaparsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: krabzi

2015 ocakta aldığım iphone 6yı hâlâ kullanıyorum, benimle aynı dönem android telefon alan arkadaşlarımın 3. telefonu şu an. Özgürlük olayı saçma geliyor bana, neticede telefonla atom parçalamıyoruz altı üstü birilerini arıyoruz mesajlaşıyoruz instagramda takılıyoruz. Zaten ekstradan bir şey yapmak istesem bilgisayarımdan yaparım androidcilerin bu özgürlük muhabbetine anlam veremiyorum.
    Arkadaşınız sizin verdiğiniz para kadar harcama yaparak 3telefon alıp çeşit çeşit özelikler denemiş siz bir cihazla takılıp kalmışsıniz.

2013 yılındaki LG cihazım hala kullanıyorum. Bazılarının satın alma sevki var diye suçlusu android olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Apple ürünleri ülkemizde pahalı eğer ucuz olsaydı şuan da çoğunluğun elindeki cihaz iphone olurdu.Şimdi ben sevmiyorum diyenler olucaktır olabilir sonuçta hepsi kullanıcılar için ama çoğu insan eğer ucuz olsaydı kolay erişilseydi iphone tercih ederdi.
    Yavhehehe. OzAman Amerika da ucuz diye tercih ediliyor hahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 10 Mayıs 2020; 15:49:56 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Xda developers veya lineage
    Olmadı googla yazın sizin model için olan farklıdır belki.

• Kaç sene oldu hala 6S kullanıyorum. Ayrıca Nokia Lumia 820'de aktif kullanıyorum. Taş gibi telefon mubarek. Her türlü desteği bitti ama telefon olarak kullanıyorum. İnternet explorer dan her şeye girebiliyorum.
  • Severek Samsung Note 10 kullanıyorum.
  • Confather kullanıcısına yanıt
    11 Ay Önce İphone 6S aldım, Markanın en çok satan modeli 11 aydır cihazda 0 sıkıntı 5 yılda götürür beni 7 yılda sadece bi batarya değiştiririm o kadar başka bi sıkıntı olcağını sanmıyorum ki zatende cihazı insta facebook için kullanıyorum

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Benim verdiğimden daha fazla harcayarak değiştirdi telefonlarını. Amaç telefonun işimizi görmesi mi yoksa çeşit çeşit özellikler denemesi mi?

Siz elinizdeki cihazı 7 senedir kullanıyor olabilirsiniz fakat toplumun büyük kısmı elindeki telefonu 2 yılda çöp ediyor. Kullanmasını bilene android de uzun ömürlüdür ama benim gibi kafası rahat etsin isteyen insanlara iphone daha mantıklı bence.

• Fanatiklik yapmazsak bğtçem yeterli olsa tabiiki iphone alırım.

İphone eline aldığın andan itibaren farkını belli ediyor.

Anroidde 20mp diye pazarlanan telefonlarda 8mp iphone 6 çok daha iyi fotoğraf çekiyor.

Androide 8g gm ram koyuyorlar iphoneda 2 gm ram ile daha çok performans elde ediyorsunuz.

Androidi genelde sayı üzerinden şişirdiler ama asıl kaliteye bakacak olursak apple'dır.

Parası olan hiç bakmasın gitsin iphone aslın fakat iphone fiyatlarını herkes biliyor.

İphone 11 64 gb alsak 7 bin tl olduğunu görüyoruz.

Mi 9t,Oppo reno 2z,P40 lite gibi işinizi görebileceğiniz telefonlar 3000 tl civarındalar.

Şİmdi 7 bin verceğime bu telefonlardan alıp 3 yıl kullanıp üzerine telefonu bin tl gibi bir

fiyata satıp kalan 4 bin liramın üzerine eklersem 5 bintl param oluyor.

Tekrar muadil telefon alıp bir 3 yıl daha kullanıp yine bin tl'ye satarsam tekrar aynı telefondan alabiliyorum.

Onuda 3 yıl kullandım mı ne etti 9 yıl etti.

Diğer taraftan iphone 11 aldık 3 yıl kullandık 3 bine sattık diyelim.

Yeni çıkan iphone için üste 4 bin daha koyucaz.Maliyetimiz 7+4 oldu

Onuda 3 yıl kullandık tekrar sattık 3 bin liraya üste 4 daha koyduk.Toplam cebimizden 7+4+4 çıktı.

9 yıl sonunda bir tarafta 7 bin nakit verdik elimizde bin tl lik tlefon var onu sattık.

Toplam telefon kullanma maliyetimiz 6 bin tl oldu.

Yine 9 yılın sonunda elimizde iphonemuz var 3 bine sattık cebimizden çıkan toplam para 12 bin tl oldu

10 yıl için aradaki fark 6 bin tl yani yıllık 600 tl gibi bir paraya son çıkan iphone kullanabiliyorsunuz.

Değer mi bence değer aylık 3 paket sigara parası ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiçkimseninHiçbirşeyi

11 Ay Önce İphone 6S aldım, Markanın en çok satan modeli 11 aydır cihazda 0 sıkıntı 5 yılda götürür beni 7 yılda sadece bi batarya değiştiririm o kadar başka bi sıkıntı olcağını sanmıyorum ki zatende cihazı insta facebook için kullanıyorum
    dostum 2 sene kullanırsan öp tepene koy. güncelleme sırasından çıktığı an facebook instagram uygulamalarını güncelleyemeyeceksin.
  • Android telefonların1-2 sene sonra değerinin çöp olması, iphoneların ise fiyatının artması durumunu da hesaba katalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.