Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır,guncellemesek bile uygulamaları kullanabilirim.

Daha önce de iPhone 5 kullanıyorum güncelleme almamaya başlayınca yine de telefonu kullanabildim herhangi bir şekilde kasma donma problemi olmadı.Uygulamalarda dahi kasma olmaz en fazla yeni özelliklerini kullanamam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sene 2020 olmuş , kendini tekrar eden tasarım ve gelişmeyen donanıma sahip iphone'ları öven kaldı mı ya ? Şaka gibi bir şey heralde. Geçiniz efenim , konuyu yorumları okumaya bile değmez malesef. 2020'de iphone diyen adamla ne telefon , ne teknoloji konuşulur.
  • Ben hala s4 kullanıyorum
  • Root yapip androidi hacklediğini sanan bir kesim var. çok matah bişey yapmış gibi bununla övünür.

hile işleriyle uğraşmayan adamın rootla işi yok. haliyle root yapmak android almak için bahane değildir.

Androidte belki güncelleme gelmemesi bir avantaj. çünki bazen telefonlara öyle güncelleme geliyor ki telefonun tüm stabilliği gidiyor.
    keşke güncelleme gelmeseydi diyebiliyoruz. benim için androidte stabillik önemli. isterse hiç güncelleme gelmesin.
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    ıy pon telefon ise android bilgisayardır. Kıçı kırık A3'ümle micizevi hileler yapabiliyorum param da cebimde kalıyor Hem ses kalitesi de baya iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 10 Mayıs 2020; 11:19:38 >
  • gerçekten hasta bu apple fanatikleri update gelince bişeyim oluyor sanki senin mağara iphone'una update geldiginde olucak tek şey bataryanin daha erken bitmesi ve yavaşlaması hahah.
    Android'e laf edicek bari paran olsun en son iphone'u al rezil adam

OP'nin böyle 60 IQ konu açması iyi oldu seri şekilde blokladım en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 10 Mayıs 2020; 11:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

Severek Samsung Note 10 kullanıyorum.
    evde note 3 var yeni vefat etti sayılır ama hala açılıp internete girebiliyor tek sorunu beklenmedik anda kapanması.
    Ciddi anlamda dayanıklı bir telefon serisi

• İphone kısa sürece yavaşlamıyor evet bu doğru da kardeşim orta seviye telefonu bile şuanda 5.5 k oda 8 plus. Kamerasj falanda öyle aman aman bir cihaz değil. Bende de şuan oneplus 7 pro var 1 yıldır kullanıyorum canavargibi cihaz ve 4 bin tlye almıştım. Daha en az 2 yıl beni götürür. Gidipte JeYediİ BıRaAym alırsanız tabi 1 yıldan fazla gitmez. Zaten o tarz telrpfnu alan insanında güncellemeyle çok işi olmazsa gerek. Günümüzde telefonların fiyatınının 10 bin tlye çıktığı dönemlerde o paraları vermek ciddi saçmalık. Bi telefonun maximum ederi 4 bin TL. Daha fazlası gereksiz.

• Iphone'da mı bilgi güvenliği var. Güldürmeyin Allah aşkına. En iyi telefonunun ram'i kaç bir bakın bir de verdiğiniz paraya bakıp karşılaştırın isterseniz.

• Apple'ın tek kötü yanı fiyatlarının yüksek olmasıdır. Başka kötü bir yanı yok. Verip de alanların fiyattan yana şikayeti yok ama ne hikmetse alamayanlar ya da kullanmayanlar şikayet eder durumda.
  • Sırf markasına kanıp 5 para etmez telefonlar alırsan bu sıkıntıyı çekersin. Birkaç kapitalist marka dışında root yapmanın garanti dışı bıraktığını görmedim. Çinli üreticilerin amiral gemilerine yönelirsen uzun yıllar güncelleme alırsın.

• White Death kullanıcısına yanıt
    Mi9t pro yu ne zaman aldin yurtdisi kayitli sanirim saticidan memnunsan ozelden ismini satis yerlerini yazar misin

• Android'in en sevmediğim yanı instagram kalitesizliği maalesef. Ne düzgün video atılabiliyor ne de düzgün fotoğraf. Hep kalite düşüyor. Bi story atıyorsun 5 fps nerdeyseŞu anda xiaomi mi6 kullanıyorum, belki yakın zamanda mi9t veya iphone se 2'ye geçiş yapabilirim tam karar vermedim.
  • 5 Yıl böbreksiz yaşamaktan iyidir.
  • 5 yıl önce aldığım Ipad skype ı zoom u çalıştıramıyor kasılmaktan. spotify desteklemiyor güncelleme almadığından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codered1983

5 Yıl böbreksiz yaşamaktan iyidir.
    Tofaşı satmaktan iyidir. Dünya bizi gıskaniYAH ses etmeyin la
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

Mi9t pro yu ne zaman aldin yurtdisi kayitli sanirim saticidan memnunsan ozelden ismini satis yerlerini yazar misin
    Geçen Ekim'de aldım hocam çok oldu. Satıcıyıda hatırlamıyorum kızılay telefoncularda geziyordum oradan almıştım Zaten IMEI kaydını kendim yaptım güvenli/güvensiz diyebileceğim bir şey yok getirdiler telefonu önüme açtım kurcaladım ondan sonra aldım.

• Yıl 2020
    Konu: 1 adet ısırık alınmış elma hayranlığı.

Yine gelmiş bir tanesi giriş seviyesi android ile güdümü cebindeki son kuruşa kadar almak olan telefonla kıyaslamış.

Vallahi çok haklısınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum, hele şu Aston martin dururken ne halt olduğu belli olmayan Fiat alan fakirler falan. Fakirler yani.

Adam 180$'a 2 yıl yazılım, daha uzun süre de güvenlik desteği verdiği cihaz satıyor ne kasması ne takılması var. Sen de gelmişsin 8k'dan aşağıya düşmeyen telefonu anlatıyorsun. Android fan boyu değiliz kardeşim. Çok şükür birileri milyar dolarlar götürürken 3 kuruş aldığım maaş ile onların fanatikliğini yapacak kadar da salak değilim. Ama hesap kitap belli, köfte, ekmek. Isırılmış değerinin en az 2 katı üstüne satılan telefonunuzla mutluluklar dilerim. Android kullananları hor görmeye devam neticede ios sizin eseriniz.

• Bilisimciyim şimdiye kadar hiç iPhone kullanmadım kullanmam da

• İos ya da Android fark etmeksizin bir gece telefonunuzun yazılımını güncellesek ama siz bilmeseniz, sabah kalktığınızda ve sonrasında bunun farkına varamazsınız bile. Destek elbet önemli ama zaten artık şu devirde bir telefonu 4 yıldan fazla kullanan neredeyse kalmadı. Kullanan için de ios Android zaten fark etmiyor, mesela annem. Şu an çıkan orta seviye ve üstü telefonların birbirlerinden kağıt üstü sayısal farklar hariç günlük hayatta anlamlı derecede hissedilebilir bir farkı dahi yok. Bir tek kamera diyebiliriz herhalde. İşlemci hızı, ram, 4.5g desteği, wifi ac, depolama vb. Telefonda oyun oynamak önemliyse aradaki farkı gider Nintendo switch e veririm oyunun kralını oynarım.

Edit: 1500 TL ye aldığım xiaomi redmi note 8 kullanıyorum 7 aydır ve memnunum. Şu an için en az 2 yıl daha aynı performansla gidecek gibi güven veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 10 Mayıs 2020; 12:54:23 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.