Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin gibi okuduğunu anlamakta sıkıntı çeken adamıda kaale alıp bir şeyler bildiğini sanıp cevap veriyoruz. Blok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android = Özgürlük

Apk yukleme isi bile Apple'nin tarihinden buyuk

Pc kullanmayi bilmeyen teknolojiden anlamayan Apple kullanir

Teknoloji den anlyana adam ios denen hapishanede kafayi yer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgürlüğü velet gibi APK yükleyip oyun oynamak sanan kitle kullanıyor işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miknatis 20 zeytinyaglilikta sinir tanimiyorsun seni elestiren herkes sorunlu sen dogrusun sinyalcilikte ustune yok.

• Xiaomi Ceo su iPhone kullanıyormuş...
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Xiaomi CEO'sunun iPhone kullandığı ortaya çıktı - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/xiaomi-ceo-iphone-kullandigi-ortaya-cikti

Tıpkı Huawei patronunun kızı gibi...
    https://m.donanimhaber.com/newsampnew.aspx?id=109155

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 13 Mayıs 2020; 22:13:27 >
  • PC'den yolamıyorlar, malları telefondan yolalım. Konu budur.

Bir telefon ile bilgisayar arasında bir fark yoktur. Kurulu hali 3-4gb yer kaplayan windows sürümlerinin olduğu şu dünyada, Android'in içinde ne var? Niye üreticiye endeksli güncellemeler? Veya güncellemeler niye bu kadar sık? Amaç ne? Donanım mı alıyorum? Marka kullanım hakkı mı? Ürüne mi para veriyorum? Kullanım hakkına mı? Telefonun sahibi benim. Ne yapacağıma niye ben karar veremiyorum?

Telefon dediğinin de donanımlarına göre driver'ları var. Baz bir işletim sistemi, driverları kur, devam et neden yapılmasın? Kimsenin işine gelmez de ondan. Siz de birbirinizi dalarsınız yok Android iyi, yok Macosc iyi. Yok aga. Hepsi kötü. Siz de zekanızla ışımıyorsunuz, çok belli.

Yok Android üçüncü parti kamera programlarına root access vermediği için 4k çekim yaptırtmıyor. Yok Xiomi Mi 9T'ye uzaktan erişim yapıp, telefonu başka bir telefondan kontrol edemiyorum. Ama aynı şeyi Asus'ta yapabiliyorum falan. Yok şu, yok bu. Bu ne lan? İşi zorlaştırmak, çözümsüzlüğe götürmek ve x işini de yapabilen aleti almanızı istemeniz için özenle tasarlanmış bir ortam. Onun şusu var, busu yok... Şunun osu var busu yok. Aslında hepsinin her şeyi var. Biri o desteği vermemiş, öbürü vermiş. Android sürümlerinin telefona özel olması konusu abuk. Android'in doğası bu da, amaç kötü niyetli. Amaç sizi kazıklamak. Sürekli al diye özel olarak ayarlanmış.

Bir de osunu engelledik, busunu engelledik falan... Bana ters. Android de böyle, Iphone da. O yüzden yaklaşımım net. Kamera istersem kamera alırım. Getir Iphone'ununu. İsterse 1032938 megapiksel olsun, üsterse überhd video çeksin. Üzerindeki hikko lensle piyasadan alacağın en ucuz ikinci el fullhd çekim yapabilen DSLR makineden daha kötü video çeker. DSLR alırım. Keyfime bakarım. Telefona başkası para versin.

Oyuncak almıyorum ben. Oyuncak olsun diye de almıyorum. Benim bir adet windows tabletim var. USB OTG'si de var. Aynı aleti arabamda usb hub'a bağlıyorum, usb hub'da bağlı çok baba bir USB Coax çevirici var. Coax çıkış alıp, onu DSP ünitesine giriyorum. ZIBAM! En iyi müzik setini üçe katlayacak ses kalitesine erişiyorum. Aynı aleti eve getiriyorum. Maket tren dioramamı kontrol ediyorum. Aynı alete Mission Planner kurulu. Drone'umu kontrol ediyorum. Aynı aleti tatilde iken RC teknemi programlamak için kullanıyorum. Aynı alete Arduino'nun programlama yazılımı yüklü, etrafımdaki Arduino'larda yazılım yeniledi isem onları Arduino'lara yükleyebiliyorum. Aynı aleti salonumdaki Hi-Fi sistemin beyni olan, ekran kartı iptal edilmiş, downclock edilmiş Raspberry Pi'ın (daha yüksek ses kalitesi için) uzaktan kumandası olarak kullanıyorum. Bu alet leş fiyatına alınmış dandik bir Windows tablet. Annemde Ipad var. Hangisini tercih ederim? Tabii ki Windows tableti. İyi olduğu için değil. İşimi gördüğü için. Öbürü işimi görmüyor.

Bu işleri aynı anda ne bir Macosx ile yapabilirim ne de Android ile yapabilirim. Ama Windows ile yapabiliyorum. Linux ile de yaparım. Olay budur. Beni engellersen, benden para çalışmaz. Çok farklı alanlarda, çok farklı işler yapma ihtiyacım var akıllı cihazlarda. Bu ihtiyacı karşılayamadığı sürece, sizin süs biberleriniz benim için anlamsız oyuncaklar. Oyuncağa para verilmez demiyorum. Benim daha öncelikli konularım var. Telefona sıra gelmez. Telefona vereceğim parayla yurtdışına tatile giderim en basitinden. Çünkü işimi görmüyor o oyuncak. İşimi gören aletler belli. Çok şükür onda da güce ihtiyacım yok. Bu sayede dandik dundik aletlerle günü kotarıyorum. Çok para harcamam gereken tek şey desktop oluyor. Gezer halde işlem gücüne, ekran kartı gücüne ihtiyacım olsa, ayvayı yemiştim. Net. Çok şükür yok.

O yüzden siz 5.5" telefona para verin. Ben 29" monitörlü desktopa... 128gb telefonunuz hayırlı olsun. Ben geçen leş fiyatına 500gb SSD taktım iki tane. Raid bağladım. Wuhuuuu! Şenin 6gb ramin mi vay?! abudibi-dibi-dibi... 6gb ney la? Kime yeter la o? Benim ofisteki dandik pc'de 8gb ram var. Evdeki pc'de 16gb ram var. Canımı sıkmaya başladı. Render alırken %65-70'leri görmeye başladım.

Telefon diye kullanım hakkı değil, ürün satmaya başladıklarında bana haber verin. O zaman tekrar düşünürüm. Hiç olmazsa gezer halde iken TÜM TALEPLERİME çözüm olabilecek bir ürün çıkarırlarsa para veririz. Yoksa benden zırnık işlemez.

Iphone vs. Android kavgası da sadece ve sadece sizi kazıklamaya devam etme niyetinde olan bu düzendeki üretici/geliştiricilere yarar. Size yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 14 Mayıs 2020; 0:46:7 >
  • Senelerdir değişmeyen tartışma. Herkesin cebine parasına göre alacağı ürün genişliğini firmalar yapıyor. Fakat ben 6bin gelirim var iken gittim 700 liralık redmi note 3 pro modelini 1 sene kullandım. Ne eksildi benden ne kaybettim ? Hiç bunun cevabını verecek insan varmı merak ediyorum. 3 sene olacak oneplus 5 modeli elimde halen çatır çatır gidiyor. Geçin artık bugün elimdeki telefondan 5 tane alıyorum iphone ile kıyaslayınca peki bana 5 kat faydası olacak mı ? Neyi kat kat ayrıcalıklı veriyor . Galiba hiç. Geçin artık geçin cebi dolu olanlar zaten bunları düşünmez. Baba parasıyla iş gören, öğrenci olanlar ise başkasının şeyiyle gerdeğe girilmez ondan dolayı kasmayın o kadar.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.