< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confather -- 12 Mayıs 2020; 17:30:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confather -- 12 Mayıs 2020; 17:30:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
iPhone aldın da uzaya mı gittin birader? Apple'ın umrunda bile değilsiniz; ama ona deli divane oluyorsunuz.
Hiçbir markanın fanboyu değilim; ama Android'e direkt olarak saçmalık demek mantıksız; çünkü piyasada onlarca marka, yüzlerce farklı model var, bunların hepsi de kötü olamaz. Hayır, benim anlayamadığım, iPhone'u Tanrı vergisiymiş gibi lanse etmeniz, sanki dengi yapılamayacakmış gibi. Bırakın artık şu sığ görüşlülüğü... |
En az bir iPhone kadar pahalı olan bir cihaz alırsan uzun süre kasmadan takılmadan kullanırsın.
Gidip boktan 1500tllik Samsungu alıyorsunuz 8bin tllik iPhone ile kıyaslıyorsunuz 2 sene sonra kasıyor diye ağlıyorsunuz. Git S10 al, Note 10, OnePlus 8 al kasmadan kullan. iPhone rakibi olan cihazlar bunlar, Galaxy J,C,M,A bilmemne serisi birbirinin aynısı olan ucuz cihazlar değil. 5 sene güncelleme istiyorsan yine en az iPhone kadar pahalı Google Pixel serisi var. Daha ucuzu olan android one cihazları var Nokia gibi. 8 sene önce androidin henüz olgunlaşma aşamasında olduğu ve Samsung'un touchwiz bokunu inatla dayadığı dönemde bir Galaxy s3 kullanmışsınız o günden beri android kasıyor deyip duruyorsunuz. Android = Samsung değildir. Sony cihazları arayüzünün hafifliği sayesinde hiçbir zaman kasma donma yapmadı mesela. |
iphone kullanırsın güncelleme yaparsın 5 yıllık android telefon 4 yıllık iphonedan hızlı uygulamaları açar deli olursun.
Androidi olan uzun yazı yazacağı zaman bağlar klavye mouseunu, takar usbsini açar filmini. iphoneu olanda bön bön bakar. not:iphone kullanıyorum |
Tonlarca para verip bir android telefon alırsından sonrasını okumadım.
Iphone evet kaliteli ancak android ile aralarinda daglar kadar fark var. Biz özgürlük derken sadece roottan bahsetmiyoruz. Istedigimiz cihazla uyumlu çalışması, arttirilabilir ve cogaltilabilir hafizasi, ücretsiz cep bilgisayarına dönüşebilmesi gibi özellikleri var. Bana sirket telefonu secmemi isterken bile ben iphone 8plus yerine note8 seçtim. çünkü Çok daha işlevsel. Evet ticari degeri iphone da daha yüksek ama benim istedigim ve aradigim islevler iphone da barinmiyor. Örneğin kalem özelliği, Ücretsiz AR uygulamaları, development seçenekleri, ozgue tema gibi bir suru farklilik var. Bu arada 2016 da aldigim android cihazı hala kasmadan donmadan kullaniyorum. |
Hahahaha
İnsanlara tepeden bakmanın yeni versiyonu Benim telefonum ayşşşfoonn |
Canin sıkılıyor dimi oturduğun yerde yapacak bir şey bulamadığın ve iPhone cihazın olduğu için böyle saçma sapan konu actin.
|
Öyle bir dünya yok. Bedava olsun almam hediye versinler satar android cihaz alırım.
|
Eheuheuheu, ıy pon'da onlarca dolara satılan uygulamaları ben beleşe kullanıyom.
Kapışın millet Karşınızda Caustic Mastering Alttaki linkten uygulamayı indirin. Kurulduktan sonra giriş yapın ve ekranda beliren "Touch to load audio track" düğmesine basarak dosyanızdan bir müzik seçin (mp3, flac, wav ve ogg destekli). Sonra hemen "Touch to load audio track"ın altında yer alan + işaretli kutucuklardan birine tıklayın. Şöyle bir ekran belirecek ve "Graphic Equalizer"i seçeceksiniz. Ardından ekranda beliren şu simgeye dokunun Sonra 2 kHz, 4 kHz, 8 kHz ve 16 kHz seviyelerini belirttiğim şekilde ayarlayın. 2 kHz: 1.5dB 4 kHz: 1.5dB 8 kHz: 1.5dB 16 kHz: 6dB Ardından tekrar + işaretli kutucuklardan birine tıklayın ve "Exciter" seçin Karşınızda şöyle bir ekran belircek. Sağdaki "Treble" kısmından "Level" dügmesini %70 seviyeyi aşmayacak şekilde ayarlayın. Alt soldaki simgeye basın "Export" seçin ve istediğiniz formatı (mp3, flac, wav veya ogg) ayarladıktan sonra "Export"a tıklayıp convert edin. Sonuç: İnanılmaz derecede parlak, canlı, doğal ve tertemiz sesler Analog bant kayıtlarını aratmayacak derecede net sesler oluşturun. Müzikleriniz bunu fazlasıyla hak ediyor ; ) Uygulama tamamen ücretsizdir Caustic Mastering apk indir https://android-apk.org/com.singlecellsoftware.mastering/48968984-mastering/ Audio Exciter nedir ? Kaynak: Wikipedia Bir uyarıcı ( harmonik uyarıcı veya işitsel uyarıcı olarak da adlandırılır), dinamik dengeleme , faz manipülasyonu, (genellikle) yüksek frekanslı sinyallerin harmonik sentezi ve ince harmonik bozulma eklenmesi yoluyla bir sinyali geliştirmek için kullanılan bir ses sinyali işleme tekniğidir. Dinamik eşitleme, girişin bir fonksiyonu olarak zaman alanındaki eşitleyici özelliklerinin değiştirilmesini içerir. Değişen doğası nedeniyle, statik dengeleyicilere kıyasla gürültü azalır. Harmonik sentez, kayıtta bulunan temel frekans sinyallerinden daha yüksek mertebeden harmoniklerin oluşturulmasını içerir. Gürültü genellikle yüksek frekanslarda daha yaygın olduğu için, harmonikler daha temiz bir frekans bandından türetilir ve bu da daha net yükseklere neden olur. Uyarıcılar ayrıca daha küçük hoparlörlerde derin basları simüle etmek için düşük frekanslı sinyallerin harmoniklerini sentezlemek için kullanılır. Başlangıçta vana ( tüp ) tabanlı ekipmanlarda yapılan bu cihazlar, genellikle analog Uyarıcıları taklit etmeye çalışan bir dijital sinyal işlemcisinin parçası olarak uygulanmaktadır. Uyarıcılar çoğunlukla ses düzenleme yazılımı ve ses geliştirme işlemcileri için eklentiler olarak bulunur. Aphex işitsel uyarıcı Aphex işitsel uyarıcı ilk uyarıcı etkilerinden biriydi. Etki 1970'lerin ortalarında Aphex Electronics tarafından geliştirildi. İşitsel uyarıcı, ses sinyallerine faz kayması ve müzikal olarak ilişkili sentezlenmiş harmonikler ekler. İlk Aural Exciter üniteleri 1970'lerin ortalarında, sadece tamamlanmış kaydedilen sürenin dakika başına 30 $ kiralanmasıyla mevcuttu. 1970'lerde Jackson Browne , The Four Seasons , Linda Ronstadt ve James Taylor dahil olmak üzere bazı kayıt sanatçıları "Bu albüm Aphex Aural Exciter kullanılarak kaydedildi." Aphex profesyonel birimleri satmaya başladı ve iki düşük maliyetli modeli tanıttı: B Tipi ve C Tipi. Aural Exciter devresi artık Yamaha , MacKenzie, Gentner, E-mu Systems ve Bogen gibi büyüyen üretici listesi tarafından lisanslanmıştır. İlk olarak 1975'te sunulan orijinal Aphex Aural Exciter, 1992'de eklenen Büyük Alt devre olmadan geldi. Aphex Aural Exciter'ın daha sonra yapılan revizyonları Model 104 Tip C ve Tip C2 birimlerini içeriyordu. Aphex 2001 yılında piyasaya sürüldü [1] Model 204 İşitsel Uyarıcı ve Optik Büyük Tabanlı, yine de orijinal ünitenin bir diğer inceliği. Aphex'e göre, Model 204, Aural Exciter ve Big Bottom işlemci bloklarını, Big Bottom kompresör için optik kazanç kontrol elemanı dahil olmak üzere geliştirilmiş devrelerle günceller. Diğer markalar Rakip üreticilerden işlevsel olarak benzer birimler genel olarak "psikoakustik işlemciler", "psikoakustik uyarıcılar", "harmonik uyarıcılar" veya "arttırıcılar" olarak bilinir. 1990'larda ve 2000'lerde BBE, Joemeek, SPL ve Behringer'den geniş ölçüde karşılaştırılabilir ürünler elde edildi. 2000'lerde birkaç dijital ünite ortaya çıkmasına rağmen, çoğu analog sinyal işlemcileridir. BBE Sonic Maximiser, diğer markalarda olduğu gibi, frekansa bağlı faz kayması gibi benzer bir süreç kullanır. Kullanım Donuk kayıtları, özellikle tekrarlanan overdub'lar nedeniyle "ışıltılarını" kaybeden analog makaradan makaraya bant kayıtları geliştirildi. Kayıp spektral içeriği simüle ederek eski kayıtları geri yükleme. Donanım ve yazılım medya oynatıcıları için ses geliştirme olarak. Uyarıcılar bazen bir elektro gitar, elektrik bas veya elektronik klavyelerle kullanılmak üzere tasarlanmış birimlerde "pedal" pedal biçiminde satılır. Bu da cebinize taşıyabileceğiniz bir çeşit exciter yazılımı ; ) Bu uygulama dehşet bişey. Işıltısız, silik ve mat sesleri parlatmanın en pratik ve en etkili yöntemlerden biridir. MÜTHIŞ |
Iphone vs Android. gereksiz tartışma.
46 yaşındayım, cep telefonu çıktığından beri 1996 yıllarından beri kullanırım. Elektroniğe meraklıyım, alırken kullanımıma en uygununu almayı tercih ederim, zırt pırt değiştirmem. Çoğunluğunu perte dönene kadar kullanırım. Telefonlarımı bozulana, sorun çıkarana, kırılana kadar kullanırım. İlk iphone yeni çıktığında aldığım Iphone 5 idi. Kızıma telefon ihtiyacı olunca ona verdim, 6S aldım. Kızıma tekrar telefon gerekince, eşimin 6S'ini verdik, eşim de Iphone 8 aldı. kullanıyor. Benim 6S kırılıp ölünce de, oğlum o zaman Iphone X kullanıyor olmasına rağmen bana yeteceği için kendime Iphone 8 aldım. Hala da sapasağlam kullanıyorum. Gittiği yere kadar gidecek. Ben telefonu fazla kurcalayan biri değilim, normal bir kullanıcıyım. Oyun vs fazla yüklemiyorum, herkesin oynadığı candy crush vs. Video falan da fazla izlemiyorum, o işler için apple tv ve ipad pro var elimin altında. yeni uygulama vs. kurcalamıyorum. e.mail, telefon, banka uygulamaları, alibaba, doviz, whatsapp, facebook twitter ve instagram en çok kullandığım uygulamalar. Apple tarafında çözümler bulunabiliyor. Televizyona aktarmak istedim, gittim Apple TV aldım. İpad pro tablet ihtiyacımı fazlasıyla çözüyor. Ücretli veya ücretsiz ihtiyacım olan uygulamaları bulabiliyorum. Apple music aile üyeliği ile güzel çalışıyor. Virüs vs açısından daha güvenilir olduğunu düşündüğümden oğluma da kızıma da iphone kullandırıyorum. Aile oluşturarak telefonları az da olsa benim kontrolüm altında. indirdikleri uygulamalar, ekran süreleri vs. Benim için bana iphone ideal telefon. neyi neresinden yapacağımı biliyorum, aramama gerek kalmıyor. Babam mesela samsunga alıştı, ona S10 aldım hediye geçen eylül gibi, elime aldığımda çok yabancı hissediyorum. Eğer telefonu kurcalamayı seviyorsanız, yeniliklere açıksanız, android sizin için daha kullanışlı olabilir. Ama eğer benim gibi standart özelliklerini kullanıyorsanız ben Iphone'u daha stabil ve kullanıcı dostu buluyorum. Beni elektronik/bilgisayar özürlü biri de sanmayın. 3D tasarımlar yapabilen bir makina mühendisiyim. Ama telefon/tablet sözkonusu olunca benim işime yaramayacak detaylardansa, alışkın olduğum sistemi tercih ediyorum. Herkese selamlar... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 10 Mayıs 2020; 1:1:1 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 10 Mayıs 2020; 1:10:20 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|