Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hevesle tonlarca para verip bir android telefon alırsın, max 2 kere güncelleme alır ondan sonra millet android sürümlerini yükseltirken sen saf saf bakarsın.

iPhone’a bir kere para verirsin 5 yıl arkana bakmadan, kasmadan donmadan güncelleme desteği ve 2 yıl yıldızlı garantiyle kafan rahat eder, bunu android üreticileri çöplüğünün garantisiyle karıştırmayın cihazda sorun olsa bile kullanıcı hatası derler cihazı geri eline verirler ya da tonlarca para tekrar ödersin tamiri veya değişimi için. Neymiş android özgürlükmüş, android alır root yapıyım kök dizinine erişiyim dersin cihaz garanti dışı kalır, yine özgür değilsin, en azından iOS ta Jailbreak yapınca cihaz garanti dışı kalmıyor(denendi). Taş devrinden kalma güvenlik sistemleri sayesinde bilgilerin tüm firmaların elinde ondan ona gezer.

Sahi yıl 2020 hâlâ severek(mecburi kullanımdan bahsetmiyorum) Android kullanan kaldı mı?

Edit: Android tayfa çok üzerine alınmış başlamışlar saydırmaya 1 senelik ömrü olan cihazlarınızı öve öve bitiremediniz yorumları okurken iq um düştü. güncelleme gelmezse gelmesin rom atarım diyen mi ararsın😂😂

Edit2:Çoğu arkadaş Apple’ın cihazları bilerek eskittiğini yavaşlattığını ve bunu itiraf ettiğini söylemiş bu konuya da değineyim iPhone’ların pil sağlığı %80 e düşene kadar maksimum performansta çalışır bunun için de ortalama 2 sene bir süreden bahsediyoruz. %80 in altına düşen pil sağlığı yeterli şekilde cihazı besleyemediği zamanlarda cihaz durduk yere kapanmalar yaşayabilir, bunun önüne geçmek için Apple o pil sağlığı yerine bir seçenek koydu eğer pili böyle kullanacaksan bu seçeneği seç işlemci hızın düşer ama cihaz durduk yere kapanmaz şeklinde. Şimdi burda Apple’ın yaptığı şeyi herkes kötülüyor ama gayet mantıklı ve şeffaf bir hareket çünkü adam sana pilinin sağlığını söylüyor eğer pil sağlığın 80 in altına düşüp batarya artık ömrünü tamamladığında bile sana alternatif bir kullanım yolu sunuyor.
    Aynı şey android cihazda da yaşanabilir batarya artık ömrünü tamamladıkça %50 nin altındayken cihaz durduk yere kapanabilir. Zaten olması gereken bataryayı değiştirmektir, Apple seni hiç bir zaman bataryayı değiştir diye zorlamaz istersen cihazının işlemci frekans hızını düşür kapanmadan kullan ama cihaz yavaş çalışsın, istersen hızını düşürme ama pilin bozuk olduğu için kapanmalar yaşa istersen de bataryayı değiştir cihaz ilk günki performansıyla çalışmaya devam etsin.
    Hangi Android telefon bu şeffaflığı ve farklı kullanım senaryoları sunuyor yazın lütfen.

Edit3: Fiyat konusuna da değinmek istiyorum. Apple’ın pahalı olduğuna her zaman vurgu yapılıyor. Şu an çıkan android amiral gemisi cihazların fiyatlarına bakın bir de iPhone lara, fark göremezsiniz. Bu tamamen ülkemizin ekonomisiyle alakalı bir durum.
    Amerika’da 1000 dolarlık bir cihazdan bahsediyoruz normal geliri olan herkes ulaşıyor. Aylık 28 dolara taksitle alabiliyor. Şimdi Türkiye’de düşünün aylık 28TL ye 11 pro aldığınızı, kim almaz?

Bu cihaz 1000 dolarsa TR ye girdiği anda 7.000 TL oluyor zaten yaklaşık 4-5 bin TL de vergi yiyor. Ondan sonra iPhone pahalı. Bu durum sadece ülkemizde geçerli maalesef.

Android telefon saçmalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confather -- 12 Mayıs 2020; 17:30:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone aldın da uzaya mı gittin birader? Apple'ın umrunda bile değilsiniz; ama ona deli divane oluyorsunuz.

Hiçbir markanın fanboyu değilim; ama Android'e direkt olarak saçmalık demek mantıksız; çünkü piyasada onlarca marka, yüzlerce farklı model var, bunların hepsi de kötü olamaz.

Hayır, benim anlayamadığım, iPhone'u Tanrı vergisiymiş gibi lanse etmeniz, sanki dengi yapılamayacakmış gibi.

Bırakın artık şu sığ görüşlülüğü...
    En az bir iPhone kadar pahalı olan bir cihaz alırsan uzun süre kasmadan takılmadan kullanırsın.
    Gidip boktan 1500tllik Samsungu alıyorsunuz 8bin tllik iPhone ile kıyaslıyorsunuz 2 sene sonra kasıyor diye ağlıyorsunuz. Git S10 al, Note 10, OnePlus 8 al kasmadan kullan. iPhone rakibi olan cihazlar bunlar, Galaxy J,C,M,A bilmemne serisi birbirinin aynısı olan ucuz cihazlar değil.
    5 sene güncelleme istiyorsan yine en az iPhone kadar pahalı Google Pixel serisi var. Daha ucuzu olan android one cihazları var Nokia gibi.
    8 sene önce androidin henüz olgunlaşma aşamasında olduğu ve Samsung'un touchwiz bokunu inatla dayadığı dönemde bir Galaxy s3 kullanmışsınız o günden beri android kasıyor deyip duruyorsunuz. Android = Samsung değildir. Sony cihazları arayüzünün hafifliği sayesinde hiçbir zaman kasma donma yapmadı mesela.
    Tonlarca para verip bir android telefon alırsından sonrasını okumadım.

Iphone evet kaliteli ancak android ile aralarinda daglar kadar fark var. Biz özgürlük derken sadece roottan bahsetmiyoruz. Istedigimiz cihazla uyumlu çalışması, arttirilabilir ve cogaltilabilir hafizasi, ücretsiz cep bilgisayarına dönüşebilmesi gibi özellikleri var. Bana sirket telefonu secmemi isterken bile ben iphone 8plus yerine note8 seçtim. çünkü Çok daha işlevsel. Evet ticari degeri iphone da daha yüksek ama benim istedigim ve aradigim islevler iphone da barinmiyor. Örneğin kalem özelliği, Ücretsiz AR uygulamaları, development seçenekleri, ozgue tema gibi bir suru farklilik var. Bu arada 2016 da aldigim android cihazı hala kasmadan donmadan kullaniyorum.
    Eheuheuheu, ıy pon'da onlarca dolara satılan uygulamaları ben beleşe kullanıyom.

Kapışın millet Karşınızda Caustic Mastering

Alttaki linkten uygulamayı indirin. Kurulduktan sonra giriş yapın ve ekranda beliren "Touch to load audio track" düğmesine basarak dosyanızdan bir müzik seçin (mp3, flac, wav ve ogg destekli).

Sonra hemen "Touch to load audio track"ın altında yer alan + işaretli kutucuklardan birine tıklayın.

Şöyle bir ekran belirecek ve "Graphic Equalizer"i seçeceksiniz.

Ardından ekranda beliren şu simgeye dokunun

Sonra 2 kHz, 4 kHz, 8 kHz ve 16 kHz seviyelerini belirttiğim şekilde ayarlayın.

2 kHz: 1.5dB

4 kHz: 1.5dB

8 kHz: 1.5dB

16 kHz: 6dB

Ardından tekrar + işaretli kutucuklardan birine tıklayın ve "Exciter" seçin

Karşınızda şöyle bir ekran belircek. Sağdaki "Treble" kısmından "Level" dügmesini %70 seviyeyi aşmayacak şekilde ayarlayın.

Alt soldaki simgeye basın

"Export" seçin

ve istediğiniz formatı (mp3, flac, wav veya ogg) ayarladıktan sonra "Export"a tıklayıp convert edin.

Sonuç: İnanılmaz derecede parlak, canlı, doğal ve tertemiz sesler

Analog bant kayıtlarını aratmayacak derecede net sesler oluşturun. Müzikleriniz bunu fazlasıyla hak ediyor ; )

Uygulama tamamen ücretsizdir

Caustic Mastering apk indir

https://android-apk.org/com.singlecellsoftware.mastering/48968984-mastering/

Audio Exciter nedir ? 

Kaynak: Wikipedia 

Bir uyarıcı ( harmonik uyarıcı veya işitsel uyarıcı olarak da adlandırılır), dinamik dengeleme , faz manipülasyonu, (genellikle) yüksek frekanslı sinyallerin harmonik sentezi ve ince harmonik bozulma eklenmesi yoluyla bir sinyali geliştirmek için kullanılan bir ses sinyali işleme tekniğidir. Dinamik eşitleme, girişin bir fonksiyonu olarak zaman alanındaki eşitleyici özelliklerinin değiştirilmesini içerir. Değişen doğası nedeniyle, statik dengeleyicilere kıyasla gürültü azalır. Harmonik sentez, kayıtta bulunan temel frekans sinyallerinden daha yüksek mertebeden harmoniklerin oluşturulmasını içerir. Gürültü genellikle yüksek frekanslarda daha yaygın olduğu için, harmonikler daha temiz bir frekans bandından türetilir ve bu da daha net yükseklere neden olur. Uyarıcılar ayrıca daha küçük hoparlörlerde derin basları simüle etmek için düşük frekanslı sinyallerin harmoniklerini sentezlemek için kullanılır. 

Başlangıçta vana ( tüp ) tabanlı ekipmanlarda yapılan bu cihazlar, genellikle analog Uyarıcıları taklit etmeye çalışan bir dijital sinyal işlemcisinin parçası olarak uygulanmaktadır. Uyarıcılar çoğunlukla ses düzenleme yazılımı ve ses geliştirme işlemcileri için eklentiler olarak bulunur. 

Aphex işitsel uyarıcı 

Aphex işitsel uyarıcı ilk uyarıcı etkilerinden biriydi. Etki 1970'lerin ortalarında Aphex Electronics tarafından geliştirildi. İşitsel uyarıcı, ses sinyallerine faz kayması ve müzikal olarak ilişkili sentezlenmiş harmonikler ekler. İlk Aural Exciter üniteleri 1970'lerin ortalarında, sadece tamamlanmış kaydedilen sürenin dakika başına 30 $ kiralanmasıyla mevcuttu. 1970'lerde Jackson Browne , The Four Seasons , Linda Ronstadt ve James Taylor dahil olmak üzere bazı kayıt sanatçıları "Bu albüm Aphex Aural Exciter kullanılarak kaydedildi." 

Aphex profesyonel birimleri satmaya başladı ve iki düşük maliyetli modeli tanıttı: B Tipi ve C Tipi. Aural Exciter devresi artık Yamaha , MacKenzie, Gentner, E-mu Systems ve Bogen gibi büyüyen üretici listesi tarafından lisanslanmıştır. İlk olarak 1975'te sunulan orijinal Aphex Aural Exciter, 1992'de eklenen Büyük Alt devre olmadan geldi. Aphex Aural Exciter'ın daha sonra yapılan revizyonları Model 104 Tip C ve Tip C2 birimlerini içeriyordu. Aphex 2001 yılında piyasaya sürüldü [1] Model 204 İşitsel Uyarıcı ve Optik Büyük Tabanlı, yine de orijinal ünitenin bir diğer inceliği. Aphex'e göre, Model 204, Aural Exciter ve Big Bottom işlemci bloklarını, Big Bottom kompresör için optik kazanç kontrol elemanı dahil olmak üzere geliştirilmiş devrelerle günceller. 

Diğer markalar 

Rakip üreticilerden işlevsel olarak benzer birimler genel olarak "psikoakustik işlemciler", "psikoakustik uyarıcılar", "harmonik uyarıcılar" veya "arttırıcılar" olarak bilinir. 1990'larda ve 2000'lerde BBE, Joemeek, SPL ve Behringer'den geniş ölçüde karşılaştırılabilir ürünler elde edildi. 2000'lerde birkaç dijital ünite ortaya çıkmasına rağmen, çoğu analog sinyal işlemcileridir. BBE Sonic Maximiser, diğer markalarda olduğu gibi, frekansa bağlı faz kayması gibi benzer bir süreç kullanır. 

Kullanım 

Donuk kayıtları, özellikle tekrarlanan overdub'lar nedeniyle "ışıltılarını" kaybeden analog makaradan makaraya bant kayıtları geliştirildi. 
    Kayıp spektral içeriği simüle ederek eski kayıtları geri yükleme. 
    Donanım ve yazılım medya oynatıcıları için ses geliştirme olarak. 
    Uyarıcılar bazen bir elektro gitar, elektrik bas veya elektronik klavyelerle kullanılmak üzere tasarlanmış birimlerde "pedal" pedal biçiminde satılır. 

Bu da cebinize taşıyabileceğiniz bir çeşit exciter yazılımı ; )

Bu uygulama dehşet bişey. Işıltısız, silik ve mat sesleri parlatmanın en pratik ve en etkili yöntemlerden biridir. MÜTHIŞ
    Iphone vs Android. gereksiz tartışma.

46 yaşındayım, cep telefonu çıktığından beri 1996 yıllarından beri kullanırım.
    Elektroniğe meraklıyım, alırken kullanımıma en uygununu almayı tercih ederim, zırt pırt değiştirmem. Çoğunluğunu perte dönene kadar kullanırım.
    Telefonlarımı bozulana, sorun çıkarana, kırılana kadar kullanırım.
    İlk iphone yeni çıktığında aldığım Iphone 5 idi. Kızıma telefon ihtiyacı olunca ona verdim, 6S aldım. Kızıma tekrar telefon gerekince, eşimin 6S'ini verdik, eşim de Iphone 8 aldı. kullanıyor.
    Benim 6S kırılıp ölünce de, oğlum o zaman Iphone X kullanıyor olmasına rağmen bana yeteceği için kendime Iphone 8 aldım. Hala da sapasağlam kullanıyorum. Gittiği yere kadar gidecek.

Ben telefonu fazla kurcalayan biri değilim, normal bir kullanıcıyım. Oyun vs fazla yüklemiyorum, herkesin oynadığı candy crush vs. Video falan da fazla izlemiyorum, o işler için apple tv ve ipad pro var elimin altında. yeni uygulama vs. kurcalamıyorum. e.mail, telefon, banka uygulamaları, alibaba, doviz, whatsapp, facebook twitter ve instagram en çok kullandığım uygulamalar. Apple tarafında çözümler bulunabiliyor. Televizyona aktarmak istedim, gittim Apple TV aldım. İpad pro tablet ihtiyacımı fazlasıyla çözüyor. Ücretli veya ücretsiz ihtiyacım olan uygulamaları bulabiliyorum. Apple music aile üyeliği ile güzel çalışıyor. Virüs vs açısından daha güvenilir olduğunu düşündüğümden oğluma da kızıma da iphone kullandırıyorum. Aile oluşturarak telefonları az da olsa benim kontrolüm altında. indirdikleri uygulamalar, ekran süreleri vs.

Benim için bana iphone ideal telefon. neyi neresinden yapacağımı biliyorum, aramama gerek kalmıyor. Babam mesela samsunga alıştı, ona S10 aldım hediye geçen eylül gibi, elime aldığımda çok yabancı hissediyorum.

Eğer telefonu kurcalamayı seviyorsanız, yeniliklere açıksanız, android sizin için daha kullanışlı olabilir.
    Ama eğer benim gibi standart özelliklerini kullanıyorsanız ben Iphone'u daha stabil ve kullanıcı dostu buluyorum.

Beni elektronik/bilgisayar özürlü biri de sanmayın. 3D tasarımlar yapabilen bir makina mühendisiyim.
    Ama telefon/tablet sözkonusu olunca benim işime yaramayacak detaylardansa, alışkın olduğum sistemi tercih ediyorum.

Herkese selamlar...
  • Ben :) Yıllarca ios kullandım, jailbreak de yaptım, çok keyif aldım ama androidin özelleştirilebilir olması çok güzel bir şey. Uygulamaların alternatifleri mevcut, seçenek fazla. İki yılımı bitirmek üzereyim, çok keyifle kullandığımı söyleyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone aldın da uzaya mı gittin birader? Apple'ın umrunda bile değilsiniz; ama ona deli divane oluyorsunuz.

Hiçbir markanın fanboyu değilim; ama Android'e direkt olarak saçmalık demek mantıksız; çünkü piyasada onlarca marka, yüzlerce farklı model var, bunların hepsi de kötü olamaz.

Hayır, benim anlayamadığım, iPhone'u Tanrı vergisiymiş gibi lanse etmeniz, sanki dengi yapılamayacakmış gibi.

Bırakın artık şu sığ görüşlülüğü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 sene oldu J7 pro kullanıyorum, ondan önce 2 sene Note 3 kullanmıştım, ikisinden de memnundum ve memnunum. Bir aksilik çıkmazsa şimdikini 1 - 1.5 sene daha kullanırım diye düşünüyorum, hiçbir sorunu yok şu anda. Belki bir ara bataryasını değiştiririm ama o da çok gerekli değil, sıkıntı yaratmıyor batarya zaten.
    Iphone kullanabilirdim ama telefona o kadar para verme taraftarı değilim. Çok profesyonel de kullanmıyorum, kimsenin kullandığını sanmıyorum. O parayı çok daha mantıklı yerlere harcayabilirim. Mesela iphone 11'e vereceğim paraya oyun konsolu ve telefon alabilirim. İphone 8'e vereceğim paraya gitar+telefon alabilirim. Her türlü ikincisi beni daha çok tatmin eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Benim de isteğim zaten iPhone’a bir rakip çıkması, kimse o 1 senelik ömrü olan androidleri almasa onlar da daha iyi cihazlar üretmek zorunda kalırlar.

• Hahahaha
    İnsanlara tepeden bakmanın yeni versiyonu
    Benim telefonum ayşşşfoonn

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Hayır dostum yanlış anladın, konuda android fanatiklerine atıf yapmıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkçü67 T kullanıcısına yanıt
    Haklısın, ama sanırım bu durum biraz eskide kaldı artık çıkan android cihazların fiyatına bakabilirsin.

• Confather kullanıcısına yanıt
    Hayır
    Hiçte yanlış anlamadım
    Şu anda güncel bir iphone olan 11 Pro fiyatı 13.000 lira civarında
    Telefona bu kadar para verebilen biri bunu gelip burada anlatıyorsa tepeden bakıyordur.
  • Tonlarca para verip bir android telefon alırsından sonrasını okumadım.

Iphone evet kaliteli ancak android ile aralarinda daglar kadar fark var. Biz özgürlük derken sadece roottan bahsetmiyoruz. Istedigimiz cihazla uyumlu çalışması, arttirilabilir ve cogaltilabilir hafizasi, ücretsiz cep bilgisayarına dönüşebilmesi gibi özellikleri var. Bana sirket telefonu secmemi isterken bile ben iphone 8plus yerine note8 seçtim. çünkü Çok daha işlevsel. Evet ticari degeri iphone da daha yüksek ama benim istedigim ve aradigim islevler iphone da barinmiyor. Örneğin kalem özelliği, Ücretsiz AR uygulamaları, development seçenekleri, ozgue tema gibi bir suru farklilik var. Bu arada 2016 da aldigim android cihazı hala kasmadan donmadan kullaniyorum.

• hahaha hangi iphone 5 yıl kasmadan gidiyormuş. apple bile itiraf etti telefonları yavaşlattığını bu fanboylar akıllanmıyor
  • "iPhone’a bir kere para verirsin 5 yıl arkana bakmadan kullanırsın"

Ben mi 9t pro aldım 3 bin liraya en kotu 3 yıl gidecek. Ömrü dolduğunda 4 bin liraya yine 3 yıl gidecek başka bir telefon alsam 5 yıl gidecek iPhone 11 le aynı paraya 1 yıl daha fazla kullanıyorum

• En az bir iPhone kadar pahalı olan bir cihaz alırsan uzun süre kasmadan takılmadan kullanırsın.
    Gidip boktan 1500tllik Samsungu alıyorsunuz 8bin tllik iPhone ile kıyaslıyorsunuz 2 sene sonra kasıyor diye ağlıyorsunuz. Git S10 al, Note 10, OnePlus 8 al kasmadan kullan. iPhone rakibi olan cihazlar bunlar, Galaxy J,C,M,A bilmemne serisi birbirinin aynısı olan ucuz cihazlar değil.
    5 sene güncelleme istiyorsan yine en az iPhone kadar pahalı Google Pixel serisi var. Daha ucuzu olan android one cihazları var Nokia gibi.
    8 sene önce androidin henüz olgunlaşma aşamasında olduğu ve Samsung'un touchwiz bokunu inatla dayadığı dönemde bir Galaxy s3 kullanmışsınız o günden beri android kasıyor deyip duruyorsunuz. Android = Samsung değildir. Sony cihazları arayüzünün hafifliği sayesinde hiçbir zaman kasma donma yapmadı mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 10 Mayıs 2020; 1:1:1 >
  • Confather kullanıcısına yanıt
    Canin sıkılıyor dimi oturduğun yerde yapacak bir şey bulamadığın ve iPhone cihazın olduğu için böyle saçma sapan konu actin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü67

Bu mesaj silindi.
    Öyle bir dünya yok. Bedava olsun almam hediye versinler satar android cihaz alırım.

• Ben fotoğraf çeken bir insan değilim. Sosyal medya uygulamalarında ios veya android kullanmam bir şey ifade etmiyor bana. Aşırı hızlı açıyorum her şeyi zaten daha hızlısı umrumda değil. Birinde olup öbüründe olmayan bir özellik yok iken neden 2 bin liralık android yerine 7 bin liraya 11 almam gerektiğini izah eder misiniz? Ekranı ikiye bölme iphonelarda hala yoktu çok kullandığım bir özellik mesela. Ama ben yazılım geliştiricisi olduğum için android daha çok şey sağlıyor bana. PC'de f1 oynarken telefonu telemetry için kullanabiliyorum falan bana daha çok fayda sağlıyor.
    İpad dersen işler değişir ipad'in piyasada rakibi yok çok net biçimde.
    Eğer apple ekosisteminde değilseniz sadece iphone kullanmak pek bir şey ifade etmiyor bana. Ama macbook vardır ipadi ikinci ekran olarak kullanırsın vs vs çok fazla güzel özelliği var. Çok param olsa alırım yani ama çok mu gerekli dersen değil.
  • iOS güncelleme mevzsusunda şunu diyebilirim 5 yıl güncelleme alıyor ancak hep son sürümde olmak zorundasın yoksa kullandırmıyor o uygulamayı güncellemek istersen, popüler çoğu uygulama şuan en düşük ios 12yi şart koşuyor . (Whatsapp ios 9 hariç). Androidde bu mevsu ise şuan android 4 üzeri her uygulama çalışır vaziyette. Whatsapp genelinden konuşursak android 2.3 ve ios 7ye kadar destek 2019’un son gününe kadar verildi. E android 2.3 2010’da, ios7’de 2013’de çıktığına göre bu sonuçlara bakarsak androidin yazılım yelpazesinde daha uzun süre uygulamaları kullandırdığı bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 10 Mayıs 2020; 1:10:20 >
  • Android özgürlüktür. Tüm hileli programalrı kurabiliyorsun. Ayrıca teli rootlamaya da gerek yok. Özel uygulamayla kısmı konteyner root yaparak işini görebilirsin. Smart View ekran paylaş özelliği bir çok tv modelini destekliyor, çok güzel özellik. Geçen yıl kız kuzenimin ay pon 7'sini epey kurcalamıştım tam bir hayal kırıklığı. Bir sürü eksik özellik vardı, ses kalitesi de çok kötuydü.

Sadece android kullandığım için modlu uygulamalardan ayda en az 40 - 50 tl tasarruf ediyorum.

Android özgürlüktür
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.