Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Note 3'ü hala görüyorum çevremde 3-4 ay önce S4 vardı bende onu sattım hala talep varmış demek ki.Apple denen telefona binlerce lira vereceksin baseband hatası alacaksın,şarjın az gidecek sürekli adaptörle dolaşacaksın,ekranı bölemeyeceksin,dosya kopyalamana izin vermeyecek vs. Bu mu en iyi telefon işlevsellik olmadıktan sonra hızı ne yapayım daha 2 hafta öncesine se modelini kullanıyordum cihaz baseband hatası verdi çöpe çıktı tekrar androide döndüm.
  • Concordato kullanıcısına yanıt
    iphone bedava dağıtsalar kullanmam,

Bir çok yönü ile işlevsiz (kısıtlı) bir telefon....

"Neden işlevsiz olduğu sayfalarca yazılmış"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gokturk -- 13 Mayıs 2020; 9:46:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Neden Samsung almayı düşünüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    hem değişiklik istiyorum hem de ekran kalitesi, renkleri vs. daha canlı daha güzel geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: falterubbix

hem değişiklik istiyorum hem de ekran kalitesi, renkleri vs. daha canlı daha güzel geliyor.

Alıntıları Göster
    Bütçe sorun olmadığı sürece Apple'dan şaşmayın derim.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Bütçe sorunu da olmasa telefona çok para vermeyin en babası dört sene gidiyor.

fiyat ve performansa yönelin.

Pili güçlü yeni nesil android tabanlı telefonlar her konuda aşmış durumda.

iki üç gün şarj derdiniz olmaz.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gokturk -- 13 Mayıs 2020; 10:5:35 >
  • 2.5 sene önce kız kardeşimle aynı anda telefon aldık. O iphone7 (plus sanırım) almayı tercih etti ben ise daha uygun fiyatlı (3 te 1 fiyat) J7 2016 aldım. Telefonun üstüne titreyerek kullanmasına rağmen kardeşim şu an telefonunda sıkıntılar yaşıyor ancak ben kendiminkinden memnunum ki telefonu çok kibar kullanan biri değilim. Telefonum 2 sene önce güncelleme almayı bıraktı ancak hala hiç bir uygulamayı yüklerken versiyon sıkıntısı çekmiyorum, muhtemelen 2 seneye yakın bir süre daha çekmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okuduğunuzu anlayın önce....
    Siz demişsiniz ki Android özgürlüktür Rom atma şansınız da var.
    Önceki yorumumda size ben ne demişim ? Rom atarsanız artık bankacılık uygulamaları güvenlik uyarısı veriyor diye.
    Siz ne demişsiniz? Benim annemin Android 6.0.1 li yazılıma sahip telefonu bankacılık uygulamalarında uyarı vermiyor hayal görme yanlış yönlendirme.

Bende annenizin telefonuna Rom attınızmı diye sormuşum?
    Sizde niye rom atayım? Diye cevap vermişsiniz.
    Kardeş hadi hayırlı günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 13 Mayıs 2020; 14:42:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bütçe sorun olmadığı sürece Apple'dan şaşmayın derim.

Alıntıları Göster
    bütçe demeyin hocam

gök zengini bile olsam 15.000 liraya telefon almak gerçekten açıklanmaz bir saçmalık geliyor bana

yani ne kadar sövsem az, öylesine nefret ettim ki şu yönetimden, şu düştüğümüz halden, utanıyorum artık.

eşime şirketi bu ay iphone 11 pro max alacak hediye olarak. şanslıyım ki detaylı olarak incelemiş olacağım bu telefonu.
    s20 lere de bakıcam hangisi hoşuma giderse temiz 2. el çözerim bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: falterubbix

bütçe demeyin hocam

gök zengini bile olsam 15.000 liraya telefon almak gerçekten açıklanmaz bir saçmalık geliyor bana

yani ne kadar sövsem az, öylesine nefret ettim ki şu yönetimden, şu düştüğümüz halden, utanıyorum artık.

eşime şirketi bu ay iphone 11 pro max alacak hediye olarak. şanslıyım ki detaylı olarak incelemiş olacağım bu telefonu.
    s20 lere de bakıcam hangisi hoşuma giderse temiz 2. el çözerim bir tane

Alıntıları Göster
    Eşiniz ne iş yapıyor merak ettim açıkçası.
  • quote:

Eşiniz ne iş yapıyor merak ettim açıkçası.

Alıntıları Göster
    uzun hikaye hocam şöyle söylim rus bir firma için çalışıyor ama evde home office çalışıyor. kıyak iş yani
  • Plus bir cihaz alacaksın ister android ister ios fiyat 10 bin. Kusura bakmayın 3 bin verdin mi android tarafında orta sınıf güncel bir cihaz alabiliyorsunuz ve işte görüyor. İos tarafında en güncel yada bir önceki yıl telefon almaya kalksan 7,8 bin. Kimse ulan bu fiyaytlara o telefonlar alınır mı demiyor mu? 10 bin veriyorsun bir telefon alıyorsun. Ne kadar rezil bir ülkeyiz, bu fiyatlarla umarım Türkiye'de telefon sektörü batar.
  • Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam valla. Nereyi tutarsak elimizde kalıyor.
    Dolar olmuş 7 lira oda yetmiyormuş gibi ilk satım alımda verginin vergisinin vergisi alınmaya başlandı. Bizde böyle kavgaya tutuşuyoruz gerek yok aslında.
    Herkes uygun fiyata kalite kullanmak ister ama bu ülkede zor....
    Konuyu açan arkadaşta insanları tartıştırmak için konu açmış gibi.
    Bende Samsung S6 dan kurtulup iPhone 8 plus a geçmiştim. Çokta severek sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ama inşaallah uzun yıllar kullanırım ve hiç bir sıkıntı yaşamam. Çünkü sonra ki telefon için İos bu gidişatla zor gibi... Alım gücü gittikçe düşüyor. Paragöz Apple ın tavrı ortada. Yıl 2020 hâlâ kutudan hızlı şarj adaptörü çıkmayan telefon satıyor... Android amiral modellerde fiyat olarak uçtu gitti.
    Amiral katili diye adlandırılıp ucuz olduğu için sevilen Xiaomi bile ucuz değil. Keza Oneplus da öyle.Çinli üreticilerin orta segment telleri bile bayağı pahalandı. Telefon bu ülke için lüks olmaya başladı... Yazık...
    Bu sebeple alt segmet satışları hareketlenmeye başlanınca oraya bile fiyat güncellenmesi yapıldı...

• Hayatımda hiç ayfon kullanmadım Android herişimi görüyo ayfonun insanlara empoze ettiği boş havadanda nefret ediyorum

• Ben kendi tecrubemi anlatayim. 5S kullaniyordum oldukca titiz ve dikkatli kullanmama ragmen ikinci yilini doldurmadan cortladi cihaz, sikintili bir zamanima denk gelmesini gectim ustune yetmiyormus gibi kotu bir servis hizmeti almistim.
  • Bu tartışmalar 10-15 yıl önce yapılırdı arkadaş geçmişten geldi heralde.
  • hakan_gokturk kullanıcısına yanıt
    Hocam merak ettim. Yanlış anlamayın. iPhone kısıtlı bir telefondan kastınız ne?
    Androidde neyi yapıyorsunuzda iPhone da neyi yapamıyorsunuz?
    Android telefon kullananların yıllardır sloganı olmuş..
    Korkmayın kimse size bedava iPhone vermez.
    O konuda rahat olun.

• White Death kullanıcısına yanıt
    5 yıl önce çıkan iphone 7 plus 3 bin-4bin tl civarına satılıyordu. şuanda 3 yıllık iphone 7 plus 2. el olarak aynı fiyata satılıyor. senin 3 yıl önce aldığın android telefon şuan %kaç değer kaybetti. günü kurtarmak değilde biraz yatırımlarınızı mantıklı yapın.
  • millet androidde korsancılığı ön plana sürerek avantaj sağladığını felan yazmış. bunun adınada ÖZGÜRLÜK demişler

Kul hakkı diye birşeyden herkesin haberi var ama kimse işine gelmeyince kul hakkı demiyor.

Sizin korsan bedava yüklediğiniz uygulamaları o insanlar bu hallere getirebilmek için kim bilir neler çektiler. bu dünyada belki kendinizi böyle avutursunuz ama yaptığınız hırsızlıktan başka birşey değil.

bence ios sizi dine yönlendiriyo böyle korsan uygulama yükleyip milletin emeklerini çalıp çırpmanızı engellediği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 13 Mayıs 2020; 17:4:30 >
  • mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    Bir özürlü varsa o da senin gibi tiplemelerdir.Ben annemin telefonuna rom ya da root attım diye birşey söyledim mi söylemedim kendi hayal gücüne dayanarak kıt dağarcığınla bir yerlerinden element uydurma okuduğunu anlamayan varsa o da sensin cihazında güncelleme kesilen insanlar ister kendi romunu kendi özelleştirerek yüklüyor isteyen hazır romu yüklüyor diye belirtmişim güvenliğini düşünen zaten root-room atmaz.

Annemin cihazına da eski olmasına rağmen güvenlik güncellemesi geldiğini mevcut uygulamaları sorunsuzca kullandığını söylemişim root ya da rom atma muhabbetine nasıl geldin önce onu kavra annemin cihazında ki 6.0.1 yazılım kendi stock sürümü.

• Bir çok dev akıllı telefon firmasının ceoları bile iPhone kullanırken daha fazla tartışmaya gerek var mı?

5 senelik 6s hala güncelleme alıp en ufak donmasız çalışırken muadilleri çöplüklerde çürüyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.