Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon hangi yıl üretimi?
    Güvenlik yaması düzeyi hangi ay?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajınıza gelen cevapları okudum da, eski olmasına rağmen s6da bile kablosuz şarj var. Kablosuz şarjı bile epey geç alan iPhone kullanıcıları halen neden ısrarcı anlayamıyorum, bendeki android takıntısı değil, iOS da bana otg vs sunsun ben ona geçeyim. Şu haliyle çok overrated iPhone. Bu üyelerimiz neden bu kadar tahammülsüz anlamıyorum. Çöp falan demek yerine maddi durum olarak problem yaşayan kullanıcıları da göz önünde bulundurarak yazsınlar mesajlarını, nacizane önerimdir.
  • ae468468 A kullanıcısına yanıt
    Hocam İos ta otg desteği yokmu ?

Özgür Bilgeyoutube
    iPhone ve iPad'den SSD, SD-Kart ya da USB belleğe fotoğraf ve video yedekleme "Bilgisayarsız"
    https://www.youtube.com/watch?v=r7C5uoIjehA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 12 Mayıs 2020; 22:19:25 >
  • mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    Tüm mesajları okumadığınız için eksiklik olmuş. DeX'ten falan da bahsettim. Ayrıca foto ve video yedeklemeye OTG demiyorum ben şahsen.
  • ae468468 A kullanıcısına yanıt
    Evet anladım hocam..

• mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    Fanatik olmadığımı da açıklayayım, mesela iPhone kamerası bence açık ara çok iyi androide göre, özellikle iPhonedo bu farkı çok iyi göz önüne koyuyor
  • Xiaomi poco f1 kullanıcısıyım. aldığımda en iyi işlemci sd 845ti (2019 ocak). en ucuz snapdragon 845li telefon da pocoydu (2600 lira). o kadar mantıklıydı ki almak aldım direkt.
    şu an en ucuz snapdragon 855 li telefon 4500 lira. bakın 855+ veya 865 bile değil.

ben de Apple a geçme kararı aldım bu yüzden. 4500 vereceksem bi telefona ve bu telefon highend bile olmayacaksa, 3 bin daha verir adam akıllı highend apple alırım.

elbette hemen şimdi değil. Pocom daha işlevli gayet memnunum. iyice eskisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertKayaTR -- 12 Mayıs 2020; 22:40:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Geçen yaz ıy pun 7'de denedim. Geri tuşuna basmak yerine sadece ekranı kaydırmak gerçekten çok ..ktan iş. Çünkü alt tarafta ki geri tuşuna basmak, parmağımızı sağa kaydırmaktan ÇOK daha kolay ve partik

Alıntıları Göster
    3 sene lg g2 den sonra 3.5 senedir iphone kullanıyorum. G2’de sanal tuş vardı, hiçte ergonomik değildi. Parmağını her seferinde aşağı indirnek yerine sadece soldan sağa kaydırmak inanılmaz rahat. Eğer androide geçersem direkt o özelliği yüklerim telefona.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android pişmanlıktır. İstersenir note serisi alın isterseniz başka en kral modelini. 2 sene ya da maks 3 sene içerisinde cihazınız yavaşlayıp çöp olacaktır.

İPhone 6 Plus 16 GB cihazımı 5 yıl sorunsuz kullanıp üstüne de 1.000 TL ye sattım. Şu an xr kullanıcısıyım telefonum ile ilgili sorunlarım olmuyor mu oluyor evet ama bu sorunların çözüleceğini gerekirse garanti süresince telefonun sıfırı ile değiştirileceğini biliyorum önemli olsn benim için bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android üreticileride Google ve Abd ile iyi geçinmeye baksın. Huawei nin durumu ortada. Genel satışlarda Xiaomi ye de geçilip 4. oldu. :Dd

Google ın da Maho ağa gibi vallaha sataram köyü ha diye resti çekip uygulamalarını ve play store unu kullandırtmaması durumu nasıl olur acaba.:D

Google = Maho Ağa, Huawei = Feyzo :Ddd
    Orada toplanan köylüler = Samsung, Xiaomi, Oppo,Oneplus ve diğer Android ler....

Üstün PALAyoutube
    Vallaha Sataram Köyü Ha...
    https://www.youtube.com/watch?v=rwfVOCZVR6I&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 13 Mayıs 2020; 1:12:59 >
  • Ne cahilsin la. 2013 de 700 TL ye aldığım asus zenfone 5 i 5 sene kullandım. Sen gidip iphone 2000 küsür TL verip 5 sene kullanan yoktur. Düşünsene iphone bir dünya para veriyorsun telefon seni her anlamda yönetiyor kısıtlıyor. Zaten bir üst sürümü çıkınca hemen elimdekini satıp yenisini alma derdine düşüyorsun. Şuan 2 senedir 1000 TL ye aldığım asus zenfone 4 max kullanıyorum. Android her anlamda iyidir

• Bir defasında imrenerek gittim iphone 6 plus aldım. Bir hafta zor dayandım. Tamam herşey premium, sana lüks bir villa vermişler. Ama o villada yaşa, dışarı çıkmak yasak demişler.

Android = Özgürlük. Root erişimi ile Androidi iliğine kadar özelleştirebilirsiniz.

Düşünsenize tonlarca para veriyorsunuz ama çoğu şeyi zevkinize göre yapamıyorsunuz.. İlginç..

• 4 sene S5, son 4 senedir de S7 kullanıyorum, inşallah 1-2 yıl daha götürmesini bekliyorum hiç bir problemi yok şuanlık. Ömrü hakkaten 1 seneymiş
    Siz 6-7k verip yolunmaya devam edin ben aradaki farka masaüstü PC'mi upgrade ediyim.
  • Sanane, tercih meselesi.
  • iphone pişmanlıktır 1 sene sonra telefon pert her anlamda.

Artık telden en büyük beklenti f/p olayı ve pil gücü.

Gerisi hikaye......

• android Windows gibi her istediğini yapabilirsin iPhone'den çok farklı ama zevk meselesi tabi bunlar

• arkadaşı oneplus ile tanıştıran oldu mu
  • İphone 6 kullanıyorum. Telefon 4. ayında yamuldu bariz belli bir şekilde. Garantiye gönderdim kullanıcı hatası dediler. Ben telefonu her zaman ön cebimde taşırım. Bir telefonu nasıl yamultabilirim ki. Bir süre sonra yaşadığım şehire gidince tekrar garantiye verdim. Başka bir yere gönderdiler tekrar kullanıcı hatası dediler tamiratı için telefon parası istediler. Bir süre sonra sim kartı görmemeye başladı tekrar gönderdim. Bu seferde sorun yok görüyor dediler işlem yapılmadı diye tekrar gönderdiler ama işlem yapılmıştı, düzeltmişlerdi.

Apple telefonunun arkasında durmuyor. Kimse kusura bakmasın. Ha kaç yıldır kullanıyorum ymaukluktan sonra batarya dışında bir sorun yaşamadım. 1 defa batarya değişimi yaptım. Telefon yamuk olduğu için riskli dediler kendi aralarında görüşüp yaptılar ancak ekranın sağ alt kısmı hafiften havada. Bu arada 5 yıl kasmıyor kısmıda hikaye. Twitter uygulamasında bir süre sonra kasma oluyor. En basit örnek.
  • Maksimum 2 kere mi güncelleme alıyor? Bence bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı alışkanlık haline getirmemelisin. Yoksa bilgi sahibi olan biri gelir, seni mahçup eder, saygınlığın zedelenir. Sadece bu konu için değil, her konu için söylüyorum.

OnePlus 6 kullanıyorum, aldığımdan beri o kadar çok güncelleme geldi ki sayısını ben hatırlamıyorum. Bu telefondan önce iPhone 6 Plus kullanıyordum, önermelerinin aksine pil sağlığı yüzde 80'in üzerindeyken bir çok problemle karşılaştım. En son dokunmatik paneli bozuldu. Telefonu bir kere bile düşürmedim.

Böyle konularda fanatiklik olmaktansa, faydacı olmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.