Şimdi Ara

ANDROİD TELEFON TAVSİYESİ?? HTC Mİ SONY Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ANDORİD TELEFON ALACAĞIM 700-1000 TL ARASI BÜTÇEM VAR .NE TAVSİYE EDERSİNİZ.ŞU AN KAFAMDA SONY XPERIA U İLE HTC DESIRE C GOLF VAR ,BU TELEFONLARI TAVSİYE EDERMİSİNİZ? TEŞEKKÜR EDERİM

• htc one s tavsiye ederim
  • Motorola atrix tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

htc one s tavsiye ederim

700-1000 TL arası One S oda güzel.
    Sadece ikisi arasında kaldıysan Xperia U daha iyi bir tercihtir.Benim tavsiyelerim Xperia Sola'ya bir bak fiyatı hakkında tam bir bilgim yok ama 1000 lira civarı gibidir diye düşünüyorum.Telefon satışa sunuldu avea tarafından yakın zamanda öğrenilir.Bütçene 150 lira kadar ekleyebilirsen daha üst düzey telefonlar alabilirsin paralel ithalat Galaxy Nexus 1150 civarında internetten bir bak sitelerin güvenilirliklerine.Buna alternatif olarak Galaxy S II modeli var oda 1150 civarında.Ben bu ikisi arasında Nexus'u öneririm.Eğer 1000 Lirayı aşamıyorsan Teknosa'da arada bir turuncu indirim ile HTC Evo 3D 1000 liraya iniyor.Motorola Atrix'de donanımına göre ucuz telefondur oda 850 lira civarında.

• htc one s pasaport kayırlı alırsın 1100 civarına
  • öncellikle önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim.fakat ekran 4.3 inç boyutundaki telefonlar bana çok büyük geliyor,..yaklaşık 2-3 ay önce ilk android telefonum Samsung Galaxy Gio S5660 aldım ve şimdi oldukça yetersiz geliyor,gps bağlantısı çok kötü ayrıca telefon sürekli kasıyor,bu yüzden samsung hiç düşünmüyorum.. motorolla atrix de kafama yattı,sizce htc one v nasıl??
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsea

MERHABA ARKADAŞLAR,
    ANDORİD TELEFON ALACAĞIM 700-1000 TL ARASI BÜTÇEM VAR .NE TAVSİYE EDERSİNİZ.ŞU AN KAFAMDA SONY XPERIA U İLE HTC DESIRE C GOLF VAR ,BU TELEFONLARI TAVSİYE EDERMİSİNİZ? TEŞEKKÜR EDERİM

Desire s incele derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aman rom yükleyeyim, aman bu sene çıkan model olsun derdiniz yoksa htc desire s sizi her türlü paklar. :) önceki telefonunuzu bilmiyorum ama desire s ekran boyutu 3.7" ve bu normal bir ele en rahat oturan boyuttur. ne çok küçük, ne de çok büyük :) fiyatı da 900 TL.civarında, bir inceleyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dertkesen

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

htc one s tavsiye ederim

700-1000 TL arası One S oda güzel.
    Sadece ikisi arasında kaldıysan Xperia U daha iyi bir tercihtir.Benim tavsiyelerim Xperia Sola'ya bir bak fiyatı hakkında tam bir bilgim yok ama 1000 lira civarı gibidir diye düşünüyorum.Telefon satışa sunuldu avea tarafından yakın zamanda öğrenilir.Bütçene 150 lira kadar ekleyebilirsen daha üst düzey telefonlar alabilirsin paralel ithalat Galaxy Nexus 1150 civarında internetten bir bak sitelerin güvenilirliklerine.Buna alternatif olarak Galaxy S II modeli var oda 1150 civarında.Ben bu ikisi arasında Nexus'u öneririm.Eğer 1000 Lirayı aşamıyorsan Teknosa'da arada bir turuncu indirim ile HTC Evo 3D 1000 liraya iniyor.Motorola Atrix'de donanımına göre ucuz telefondur oda 850 lira civarında.

elbette güzel olanı tavsiye ediyoruz 900e one s var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.