Şimdi Ara

Android telefon tavsiyesi (SAMSUNG HARİÇ!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S / S2 ve S3 kullandım. 3ünü de illallah ederek bi kenara attım.

Androide bayılıyorum ama kesinlikle samsung kadar rezil bir marka tavsiyesi istemiyorum.

Aklimda Xiaomi Mİ3 var ama endişelerim var. Halihazırda türkiyede de yok zaten ama Çinden getirtme şansım olabilir(Pasaportum da var gelecek ay yurtdışına çıkacam).

Telefondan isteğim kesinlikle dandik gundik kasmasın. Seri olsun.

Sağlam bir kullanıcı arayüzü olsun(touchwiz olmasın.. :@)

Ekranı büyük ve iyi olsun.

En önemlisi Samsung gibi sürekli saçmasapan hatalar vermesin. Stabil olsun

Pek bi maddi limit yok. Bunların hepsini çok iyi sağlayabilen bi telefon olduktan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Limit tam olarak ne kadardır dostum ? G2-Z1 filan ?
  • Hocam g2 alabilirsiniz hiç kasma yaşatmıyor sırf g2 için Android é giriş yaptım ama cihaz hakkını veriyor z2 de iyi bir cihaz özellikle kasa kalitesi çok hoşuma gidiyor

• 1500 tl gibi bir fiyat düşünüyorum.

Şimdi biraz baktım

Sony Z1, Z1 compact, Z2 ve Lg G2 ve Xiaomi Mi3

Seçeneklerim bunlar gibi oldu.

Bu telefonlar hakkında hangisi alınır? (Z2 için 400tl Fazla para vermeye değer mi Z1den?)

Almışken bi sıkıntı çıkmazsa en az 2 sene kullanma niyetim var bu arada. Ortalama 3 sene falan. S3 çöpünün 2 sene derdini çektim zaten :P

• quote:

Orijinalden alıntı: asimkalkan

1500 tl gibi bir fiyat düşünüyorum.

Şimdi biraz baktım

Sony Z1, Z1 compact, Z2 ve Lg G2 ve Xiaomi Mi3

Seçeneklerim bunlar gibi oldu.

Bu telefonlar hakkında hangisi alınır? (Z2 için 400tl Fazla para vermeye değer mi Z1den?)

Almışken bi sıkıntı çıkmazsa en az 2 sene kullanma niyetim var bu arada. Ortalama 3 sene falan. S3 çöpünün 2 sene derdini çektim zaten :P

en güçlü sistem z2 ye ait. bu yüzden en uzun ömürlü z2 olur.
  • Z1 2 yıl rahatça götürür,z2'ye para verme cebinde kalsın 2-3 yıl sonra gelecek telefonlara ek bütçe yaparsın.F/P dersende kralı G2 ikisinden birini al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DD1B5BB3 -- 16 Haziran 2014; 8:25:14 >
  • Özelliklerine bakınca mantıklı geldi dediğiniz hocam. Peki Z1 compact nasıl?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimkalkan

Özelliklerine bakınca mantıklı geldi dediğiniz hocam. Peki Z1 compact nasıl?

Ekranı biraz daha küçük o da iyi bir cihaz.

• Hocam bence tel almayin s3 e rom atim cm11 daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elimdeki S3 pert durumda. Power buton öldü içi harap kullanılcak gibi değil. Zor götürüyo beni 30 senelik anadol gibi her gün ayrı problem çıkarıyor meret

• z1c tavsiye ederim hem küçük hemde güçlü
  • Yurt disi avantajindan dolayı bence almisken z2 al,ama o kadar acilmaya gerek yok dersende G2 uzmez,yurtdisinda belkide 1000lira altinda alirsin..

• Uzun ömür istiyorsan Nexus 5'e bakmalısın. 1200-1300 civarında şuan, yurtdışından 1000 TL altına bulunur ve saf android olduğundan kasma falan yaşatmaz, en az 2 sene rahatça götürür. Nexus 4 1.5 yıl önce çıkmasına rağmen bugün birçok Android cihazdan daha stabil ve hızlı, üst seviye oyunları da daha rahat oynatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.